Pınar pınar pınar oleeey oleeey oleeeey :Eşime sorayım bunu doğru hatırladım mı diye ama ööölr birşeylerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pınar pınar pınar oleeey oleeey oleeeey :Eşime sorayım bunu doğru hatırladım mı diye ama ööölr birşeylerdi
Kiblerim valla.. eşşek şeysi dedi diyePınar pınar pınar oleeey oleeey oleeeey :
Eşşek değil kız erkek şeysiKiblerim valla.. eşşek şeysi dedi diye
Sever misin kii?? Ben belendeyim şu an malim.. kahke çokta ben pek aramam gel sana alim :))Hippoo kahvaltıda belen kahkesi var allahım cennete düştüm resmen
Kız bende öle yazdım yaaEşşek değil kız erkek şeysi
Ay bayılırım arkadaş hataydan döndü bikaç gün önce gelirken getirmiş.gel dedi sürprizim var sana.Nasıl mutlu oldumSever misin kii?? Ben belendeyim şu an malim.. kahke çokta ben pek aramam gel sana alim :))
Eşşek yazdın ya laaaKız bende öle yazdım yaa
kibleme kız,mapusta buluşsunlar mıKiblerim valla.. eşşek şeysi dedi diye
Oha ya çüş ne diyim vücudunda anlamamış mı 14 kilo vermediğiniKız varya 2 haftada 14 kilo veren üye.. kıvırdı sonra tartısı bozukmuş :))
ayy hiç sorma yani böyleleri için arada kayanyıp biz ban yiyoruz yaOha ya çüş ne diyim vücudunda anlamamış mı 14 kilo vermediğini
Muhulego nedir ya .@muhulego hıg demişsin
diyemeden gitti@muhulego hıg demişsin
trabzonlunun ruhu olabilir misin sen kimsinizMuhulego nedir ya .
Yanlız söylemesi daha şuh geliyor
Yalnız dilini yediğim lafını hiç esirgemiyor.diyemeden gitti
her karanlık gecenin sabahı vardır gülom,dayan nasıl oldu miden?Sorana olursa yoğunluktan geberiyordum dersiniz
O kim kitrabzonlunun ruhu olabilir misin sen kimsiniz