Kim demiş izin var mali demiş mi? O derse tamam başka otorite tanımıyoruz4 tane, marulla izin var aslında Çiğ köfteye.. ama haftasonu ye bence.. tabi kaptanlar bilir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim demiş izin var mali demiş mi? O derse tamam başka otorite tanımıyoruz4 tane, marulla izin var aslında Çiğ köfteye.. ama haftasonu ye bence.. tabi kaptanlar bilir..
Ben görüp görebileceğin en höt hüt karıyımGerçekleri de mi söylemeyek
Bu afet olduğun gerçeğini değiştirmiyorBen görüp görebileceğin en höt hüt karıyım
Bir gün senin kinoa sız ruşeym siz ıvır zıvırsız öyle afilli adı olmayan sıradan türk vatandaşı menünü görürsem fulya...............
Bil ki öldüğüm gündür gülüm ........
gece uyuyamazsınBiriniz bana türk kahvesi yapsa ya : (
Bende acıktım yapmak istiyorum kendime.. acıktım baya.. ama çay var onu içerim bakalım.. ama sana yaptım kuzum gelBiriniz bana türk kahvesi yapsa ya : (
Hiç vazgeçmiyorduuBu afet olduğun gerçeğini değiştirmiyor
DiyetisyenKim demiş izin var mali demiş mi? O derse tamam başka otorite tanımıyoruz
Ettim gitti beözelim kabul et miu ama sen yine de ölme
Beni hiç etkilemiyor çok ilginçistersem art arda 3 kupa içeyim yok bana mısın demiyor. Zaten kaçsın uykum kitap okuyorum gözler gidiyorgece uyuyamazsın
Hangi? Burda diyetisyen mi dinliyoz bizDiyetisyen
Bizim kitabımızda vazgeçmek yok cici kızHiç vazgeçmiyorduu
Cnm kinoa, kırmızı mercimek, lahana.... gaz ve şişkinlik yapmaz mı kız ??sabah 08.45
kinoa unundan peynirli dukan tost
3 çeri domates
ara 11.00
6-7 yer fıstığı
öğlen 15.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası
akşam 19.20
etli taze fasulye (eti az)
kırmızı lahana salatası
küçük bardak ayran
1 dilim ekşi maya ekmeği
su yatana kadar 2 lt yi geçer
şimdi maden suyu içiyorum limonla
öğlen 40 akşam üzeri 20 dk olmak üzere toplam 60 dk tempolu yürüyüş malipina
Kıyamaz da bana oyBende acıktım yapmak istiyorum kendime.. acıktım baya.. ama çay var onu içerim bakalım.. ama sana yaptım kuzum gel
Ettim gitti be
Beni hiç etkilemiyor çok ilginçistersem art arda 3 kupa içeyim yok bana mısın demiyor. Zaten kaçsın uykum kitap okuyorum gözler gidiyor
Ben ni kere gitmiştim 3-4 sene önce o demiştiHangi? Burda diyetisyen mi dinliyoz biz
valla akşamki lahana yapabilir sadece dicem ama zaten halamdam dolayı karnım şiş. ekstra farketmedim yani zaten kaç gündür gaz varCnm kinoa, kırmızı mercimek, lahana.... gaz ve şişkinlik yapmaz mı kız ??
Haftasonu iki tane yenebilir.tabi lavaşsız sadece marulla. Sonuçta bulgur ve et. Haftasonu kısıra izin veriyodun kuzum hatırlasana, aynı kategoriKim demiş izin var mali demiş mi? O derse tamam başka otorite tanımıyoruz
Al ulan kaçır beni dağa kaldır seninim haşin şeyBizim kitabımızda vazgeçmek yok cici kız
Ciğerimizin en zift yerine kadar severiz sevdik mi
Ay dadısı banaaaben akşam kahve içersem gece gözler fıldır fıldır
Kız ben izşn veriyordum heeHaftasonu iki tane yenebilir.tabi lavaşsız sadece marulla. Sonuçta bulgur ve et. Haftasonu kısıra izin veriyodun kuzum hatırlasana, aynı kategori