• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay dadısı banaaa

Kız ben izşn veriyordum hee

Ama kaptan değişti bebeğim
O yüzden hippoya çıkışıyordum ye diyorsun ama mali izin verdi mi diye
Sadece seni dinliyoruz reyiz
Senden onay almadan kimse yiyemez

Onu diyordum:deli:
Hee ben gene anlamadan konuya atladım de mi :D

malipina malipina kuzucum menü yorumlarına cevap yazamadım iki gündür. evet haklısın 5 öğün yaptım ama zorunluluk diyelim. dün sabah kahvaltım mecbur ikiye bölündü. meyve öğünlerini de yapmak zorunda kaldım lif diye. malum wc sorun olmasın diye. yoksa iptal oluyorum ben. zaten sorunum var bir de mayıs başından bu yana hala ferrum fort kullanıyorum. o da kabızlık yapıyor. meyveyi zorla sıkıştırıyorum araya. yoksa 5 öğün ben de pek istemiyorum. bakalım zamanla artık....

malipina malipina kuzucum menü yorumlarına cevap yazamadım iki gündür. evet haklısın 5 öğün yaptım ama zorunluluk diyelim. dün sabah kahvaltım mecbur ikiye bölündü. meyve öğünlerini de yapmak zorunda kaldım lif diye. malum wc sorun olmasın diye. yoksa iptal oluyorum ben. zaten sorunum var bir de mayıs başından bu yana hala ferrum fort kullanıyorum. o da kabızlık yapıyor. meyveyi zorla sıkıştırıyorum araya. yoksa 5 öğün ben de pek istemiyorum. bakalım zamanla artık....
AY fulya :rolleyes:

şu yazıda FERRUM FORT ismi bana çok havalı geldi lan

O ne bilmiyorum ben de kullanmak istiyorum

Sonra da : ben de FERRUM FORTÇUYUM demek istiyorum orada burada :KK59:çok havalı be:süslü:

O ne bi:KK12:lmiyorum ben de kullanmak istiyorum

Sonra da : ben de FERRUM FORTÇUYUM demek istiyorum orada burada :KK59:çok havalı be:süslü:
Iııyyyyy kırmızı kan gibi bişey tadı da demiri yalamışsın gibi

Menü yazayım:
Sabah: (Alel acele çıktım evden)
3 erik
Sade türk kahvesi

Öğle: Proteinli süt

Ara: Sütlü filtre kahve

Akşam ( 18.00)
1 kase fasulye çorbası
1 kase semizotu salatası

Su: 3 + 2 tane maden suyu
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş
200 bölgesel
90 saniye plank nehirnil111 nehirnil111

İyi bişi diil ki.. demir ilacı.. hep benim iştahımı açan kilo almama sebep olan zıkkım :KK34:

Fortçu mu olcan sen :D
Dolmuşlar mekanın mı olucak çenin :D
Fortçu miu :D

Back