eliptik candır gerisi heyecan
çok iyi alet
çok da yapardım zamanında
ama canınıa okuyor adamın
zalımın aleti
Evde yer varda benim yapacak zaman pek yoktu
66.8 gram komutanım
geçmiş olsunHayırlı olsun mu desem geçmiş olsun mu desem bilemedim
bisrem miii önüme kamyonla dökseler koklamamsen yemezsin ben biliyom biskrem de neymiş içinde kahverengi kahverengi ne var neyin kahverengisi o acaba
aramızda 2 kilo kalmışGeçen sabah 64,5 idim .Ama cıbıl değildim .
tek solukta atlanmaz zaten.ben 50 50 atlıyorum.aralarda 30 40 saniye soluklanıyom başka türlü izin vermiyo ciğerler300ama 100 ara 100 ara 100
Miummmm günaydın spor listesini tutuyorsa sporlarımi yazacagimbi sen anladın beni garip gitme yalnız koyma beni buralarda
bunlar beni yer çiğ çiğ
yeme zaten ne gereği var pohlu pohlubisrem miii önüme kamyonla dökseler koklamam
Çook teşekkür ederim miumHayır normal değil
İp nabzı çok yükselten bir spor ve zor
Fazlaca yükleme yapıyoruz ip ile
Kalbin ağrıyorsa orda duracaksın kozacım
Aman diyim çok dikkatli ol
Ya da ayak bileğin ve dizlerine çok yük biniyorsa duracaksın
Sakatlık riski büyük
Baktın kalbin acıdı 1-2 dk nefeslen tekrar dene
Baktın yine ağtıyor bırakacaksın
Yavaş yavaş artacak senşn ip kapasiten
Ama vücut alarm verdiğinde özellikle ip için zorlamayacaksın
çekiyorum tabi ne var kız onu çekmeyeMekik çekebiliyor musun?Ben çekemiyorum ama ip atlayabiliyorum.
O da sürpriz olsunverip durma kızseni yakalıycam diye iflahım kurudu 65 i gördün dimiiiiiiiiiiiiiii
bi 10 daha ekleriz üstüne olur bitersölemesi ayıp 6.200 gr
inş çok amin66 lı rakamları tekrar görebileyim Allahım ne olur amin
64 deme döverim,anan sayılırım çok pis döverimO da sürpriz olsun
Geçmiş olsun..Yorgunluktan öldüm okula dolmusla cocukla cocugun cantasiyla ve yaklasik 5kg findikla gittim. Oglum dakika oturmadi dusup aglayip durdu dun baslayan toplanti bugun zor bitti bugunku toplanti yarina kaldi.hastaneye gittik oglumun kontrolüne cok şükür iyiymis ama oraya eve yuruyerek cocuk kucagimda gittim geldim.
Bi de babam anjiyo olmus bugun damarlardan biri tamamen tikaliymis stent mi ne takmislar bana soylememisler ona da hem kizdim hem üzüldüm. Oğlumu uyuttum serildim kanepeye her yerin ağrıyor. Oyle iste..
offff süper olur hemidebi 10 daha ekleriz üstüne olur biter
ben 300-400 dakika dinlenmiş olabilirim aralardatek solukta atlanmaz zaten.ben 50 50 atlıyorum.aralarda 30 40 saniye soluklanıyom başka türlü izin vermiyo ciğerler
Ehehe64 deme döverim,anan sayılırım çok pis döverimbekle acık ya ben de gelicem
3 vakte kadar derkenEheheBenim zaten diyetim koruma + yavaş vermeye geçecek 3 vakte kadar... Mağlum dershane vs. bu kadar gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?