Artı mı geleyimİki dakka başımı çevirmeye gelmiyo hemen eksi gelmişler
Bunu ilk özelden yazacaktım kaptanım ama yeri gelmişken buradan yazayım..3 vakte kadar derken
ne sopası ben ne zaman sopayla dövdümArtı mı geleyim
Sonra yiyeyim sopaları
iyi bakalım minnak öyle olsunEheheBenim zaten diyetim koruma + yavaş vermeye geçecek 3 vakte kadar... Mağlum dershane vs. bu kadar gitmez
Çok rahatlattın şuanne sopası ben ne zaman sopayla dövdüm
hortum varken ne gerek var sopaya
bi miuya sorayım ne zaman başladın bakalım.ona göre bi yön çizeriz minnakımBunu ilk özelden yazacaktım kaptanım ama yeri gelmişken buradan yazayım..Bu hafta ya da haftaya izine ayırılabiliyorsam yani belli bir süre var sanırım ilk girdikten sonra ( tam ne zaman denk geliyor bilmiyorum..) Beni izine ayırabilir misin
olsun yaşlıyım ben,kolum bacağım kırılsa 3 senede kaynamaze gün bitti
Tamam güzel kaptanımbi miuya sorayım ne zaman başladın bakalım.ona göre bi yön çizeriz minnakım
iyi geceler de dile de git uyu bariGünaydın tunaydin iyi akşamlar
Geçmiş olsunBebisler hastaydı hastaneye götürdüm sıra bekle muane falan derkengec geldim eve bı kahvaltı yaptım o kadar
off geçmiş olsun vayt,bütün bebekler hastaBebisler hastaydı hastaneye götürdüm sıra bekle muane falan derkengec geldim eve bı kahvaltı yaptım o kadar
geçmiş olsun waytım tez şifa versin allahBebisler hastaydı hastaneye götürdüm sıra bekle muane falan derkengec geldim eve bı kahvaltı yaptım o kadar
Bebisler uyusa hemen uyurdum maliiyi geceler de dile de git uyu bari
Geçmiş olsun
off geçmiş olsun vayt,bütün bebekler hasta
Teşekkürler canlar amingeçmiş olsun waytım tez şifa versin allah
Az bişi çorba yaptım :))hippom kiz ne dedin anlamadim okudumda
neren gibi bu sefer_?Yaa bu balık çok lezzetli bayıldım resmenkılçık yok lop et miş mis ve koku yok.
Çocuklara da ekmek arası yaptım içine patates püresi de koydum yediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?