Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az bişi çorba yaptım :))
Yanaklarım gibi datluneren gibi bu sefer_?
Senin için int paketimin yenilenmesini bekliyorum .. az kaldı dayan birazGel bi kucaklaşalım özlemişim seni,Bonusu,Miuyu,hepinizi retro_hippo i özlemedim
Bu msja itibar etmeyin... yemek topiğinden çıkmıyor... her haltın içinde :))Allah bana bol bol sabır versin zaten ,benim kız çok inatçıçorabını bile zor giydirdim ,benimle pazarlık yapıyor şunu alırsan giyerim diyeÖdevlerinde de yaparsa yandım
Oğlana dedim zaten şehir dışında okursan PCyi vermem ona göre demiştim
Yemek topiğinde geçen kategori yarıştım ,o zaman bile bir sürü etiket yapan ,alıntılayan oldu,yetişip cevap yazamadım
Siyaset tü kaka
Bir ara Kazenden bildirim gelince yazmıştım o aralar ,daha da yazmıyorum
Yemin ediyorum sesli güldüm herkes bana baktı rezil oldumYuvarlak balık var mı ki
sizi böyle görünce çocuk doğurma işinden vazgeçiyom hepBebisler uyusa hemen uyurdum mali
Ama işte şartlar mümkün değil
Niy e kız yapıyon da olmuyor mu inanmam sen yapacan olmayacak nick nu işte bir iş var derimsizi böyle görünce çocuk doğurma işinden vazgeçiyom hep
sanki çocuk oluyo da bi de vazgeçiyom
afiyet olsunYaa bu balık çok lezzetli bayıldım resmen kılçık yok lop et miş mis ve koku yok.
Çocuklara da ekmek arası yaptım içine patates püresi de koydum yediler
Yemin ediyorum sesli güldüm herkes bana baktı rezil oldum
Yok bir de soruyorlar neye güldüğümü gel de açıkla
Sağol canım gel beraber olsunafiyet olsun
85liyimNiy e kız yapıyon da olmuyor mu inanmam sen yapacan olmayacak nick nu işte bir iş var derim
Kaç dogumludun sen canim
Aynen nasip kısmet cnmm85liyim
kız libidoyla alakası yok olsa 10. çocuğu doğurmuşştum
7 yıl bitti canımAynen nasip kısmet cnmm
Kaç yıllık evlidin sen bakım