- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
Yyyaaa miumm hoşbuldumhoş geldin minik kelebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yyyaaa miumm hoşbuldumhoş geldin minik kelebeğim
hmm o zaman maydonoz mu eklesen bolca menüne
a101 den mest çayı alsana kuzucum pembe kaplı olandan
wc ye iyi geliyor
gece 2 kupa iç sabah wc hallolur
çıldırıyorumHem de güzeeeeeel bir eksi Devamı cuma günü sinemalarda
tartınin bana bı garazi var kaptanim aynı duruyor dün sabah kalkınca tartildigim ile aynı bu sabahta off off ben spora devam edeyim de birden iner inşallah
ne demekaaa tamam canım akşam alayım... bu akşam market pazar yapacağım zaten bi. alayım onları da teşekkür ederim.
İp konusu konuşulmuş bir sorum var....
Ben ip atlarken bazen kalbim ağrıyormuş gibi hissediyorum.. Gerçek bir ağrı mı yoksa bir şey mi var acaba diye psikolojik olarak mı öyle hissediyorum çözemiyorum Baba tarafım yüksek tansiyon ve kalpten azıcık sıkıntılıı.. Bu ağrı normal midir ya ?
Kız geçmişi boşver yaaaaOyy sabahtan beri geliyorum geçmişi bitiremedim amma çeneniz düştü bugün sizin yaeee
Neyse yoğunum biraz daha da okuyamiycammm
@MiuLego cnmsinn
verip durma kız seni yakalıycam diye iflahım kurudu 65 i gördün dimiiiiiiiiiiiiiiiHem de güzeeeeeel bir eksi Devamı cuma günü sinemalarda
sadece cuma Pazar kahvaltida 1er dilim tost ekmeği var tb başkada yemedim bu defa pek sokulmedi ondanda olurmu kaptanimçıldırıyorum
cuma-cumartesi -pazar karbon mu yedin?
İki dakka başımı çevirmeye gelmiyo hemen eksi gelmişlerHem de güzeeeeeel bir eksi Devamı cuma günü sinemalarda
İyi atliyosun ama helal sana ;(gören olur da hemcinsim değil
hakkımı yediler küstüm hepsine.. hepsi nankör çıktı