• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy içimde tutarsam şişerim. O vatandaşın birinin koyduğu öncesi sonrası fotoyu facede zayıflama gruplarının birinde aylar önce görmüştüm ben. Bulamıyorum şimdi ve cidden sinir oldum. İnsanı salak yerine koymak çok iyi ya cidden. ...
ama o hiç sosyal medya kullanmamış
:deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli:

ya neyse eflal inanılacak tek bir noktası yok
zaten artık gelmeyecekmiş bir süre!

trolledi gitti
inananlar oturup bir düşünür inşallah

aynı bu şekilde bir kişi daha vardı
bu kadar abartmamıştı tabi eksiyi de
12. takımdaydı
olay olmuştu tüm haftayı smoothie ile geçirdim gece 3 te uyanıp tüm gün spor yapıyorum demişti

hatta benzer şekilde beni çekemediniz lafları dönmüştü

2 hafta yarışmada kaldı sonra puuufff ayrıldı gitti

arada geliyor böyle bizi kandırıp gidiyorlar.. kandırabildiklerini.. bu platform buna inandıkça da böyleleri gelecektir daha da..

ama bir dahakini haftada -20 kilo olarak bekliyorum yoksa alınırım

bu arada fotoyu google image dan aratabilirsiniz.
aman ya mimu boşversene..

bulunsa ne bulunmasa ne
1 yıl önce bir platforma koyulmuş olsa bu ortaya çıksa inan bunu da savunacak insanlar vardır ama gerçeeeeeeeeeeeeeeek diye
boşver.

Günaydın herkese
Gözümde arpacık çıkmış gece uyurken, gözüm açılmıyor..
Ay çok rezil haldeyim bugün, dün güneş yok diye koruyucu sürmedim, güneş gözlüğüyle yandım, panda gibi ondum şimdi de tek gözüm açılmıyor
:KK70::KK70::KK70:

kim bilir nasıl tatlı oldun :KK200:

yani ne diyor gülbiş?

diyor ki aslında kilo verir ama ödem vardır tartıda gözükmez
moral bozar bunun üstüne yer ve gerçekten kilo alır

moral bozmak yok yani gülbişim yola devam :)
Yok kuzum moral bozmuyorum diyeti de bozmuyorum keşkem daha önce gitse imişim hepfit hepfit in dediği gibi şükür artık sebebini biliyorum niye kilo veremediğimin

Bak ben birden çok kilo verirsem şaşırmayın ödemli vücudum çok çünkü hala ayakkabılarımı giyemiyorum alyansım küçük parmağıma bile olmuyor o derece yani

Günaydın herkese
Ay çok rezil haldeyim bugün, dün güneş yok diye koruyucu sürmedim, güneş gözlüğüyle yandım, panda gibi ondum şimdi de tek gözüm açılmıyor
Panda mi:KK70:
Ayyy arpacık çok gıcık, sıcak kompress yapta çabuk dağılsın :KK60:

Yok kuzum moral bozmuyorum diyeti de bozmuyorum keşkem daha önce gitse imişim hepfit hepfit in dediği gibi şükür artık sebebini biliyorum niye kilo veremediğimin

Bak ben birden çok kilo verirsem şaşırmayın ödemli vücudum çok çünkü hala ayakkabılarımı giyemiyorum alyansım küçük parmağıma bile olmuyor o derece yani
Aynen kuzu hızlı gidecek, gitsin de rahatla sana da yazık

Günaydın herkese
Ay çok rezil haldeyim bugün, dün güneş yok diye koruyucu sürmedim, güneş gözlüğüyle yandım, panda gibi oldum şimdi de tek gözüm açılmıyor
:KK70: geçmiş olsun

Back