- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.181
- 498
Kendini de araya katmasan olmaz zatenbenim o bennn
dak sına kadar söylemiştim burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini de araya katmasan olmaz zatenbenim o bennn
ama o hiç sosyal medya kullanmamışAyyy içimde tutarsam şişerim. O vatandaşın birinin koyduğu öncesi sonrası fotoyu facede zayıflama gruplarının birinde aylar önce görmüştüm ben. Bulamıyorum şimdi ve cidden sinir oldum. İnsanı salak yerine koymak çok iyi ya cidden. ...
aman ya mimu boşversene..bu arada fotoyu google image dan aratabilirsiniz.
gören olur da hemcinsim değilgöstermiceksen niye yaptırdın o zaman
havalara gelll
10.000 ip ten bahseidyoruz e bir zahmetKendini de araya katmasan olmaz zaten
Yazı aynı beni anlatmış cidden böyleyim
Günaydın herkese
Gözümde arpacık çıkmış gece uyurken, gözüm açılmıyor..
Ay çok rezil haldeyim bugün, dün güneş yok diye koruyucu sürmedim, güneş gözlüğüyle yandım, panda gibi ondum şimdi de tek gözüm açılmıyor
Aynen ama bulamıyorum, hatta en zayıf halide vardı, ne güzel zayıflamış falan demiştimtahmin ettiğim şey ise bende bugün başarı hikayesi baktım göremedim :/
Yok kuzum moral bozmuyorum diyeti de bozmuyorum keşkem daha önce gitse imişim hepfit in dediği gibi şükür artık sebebini biliyorum niye kilo veremediğiminyani ne diyor gülbiş?
diyor ki aslında kilo verir ama ödem vardır tartıda gözükmez
moral bozar bunun üstüne yer ve gerçekten kilo alır
moral bozmak yok yani gülbişim yola devam :)
Panda miGünaydın herkese
Ay çok rezil haldeyim bugün, dün güneş yok diye koruyucu sürmedim, güneş gözlüğüyle yandım, panda gibi ondum şimdi de tek gözüm açılmıyor
Aynen kuzu hızlı gidecek, gitsin de rahatla sana da yazıkYok kuzum moral bozmuyorum diyeti de bozmuyorum keşkem daha önce gitse imişim hepfit in dediği gibi şükür artık sebebini biliyorum niye kilo veremediğimin
Bak ben birden çok kilo verirsem şaşırmayın ödemli vücudum çok çünkü hala ayakkabılarımı giyemiyorum alyansım küçük parmağıma bile olmuyor o derece yani
atma ziyaaaabenim o bennn
Tamam kuzum önce gidip damla ve krem alacağım sonrada çay torbası koyarımPanda mi
Ayyy arpacık çok gıcık, sıcak kompress yapta çabuk dağılsın
Kız ne tatlısı korkunç görünüyorumkim bilir nasıl tatlı oldun
geçmiş olsunGünaydın herkese
Ay çok rezil haldeyim bugün, dün güneş yok diye koruyucu sürmedim, güneş gözlüğüyle yandım, panda gibi oldum şimdi de tek gözüm açılmıyor
Yaa miu takılıyoruz şurda.. yoksa senin sporlar meşhurdur10.000 ip ten bahseidyoruz e bir zahmet
neyse he ben atlamadım
bugün işimi gücümü bıraktıracaksınız banaAynen ama bulamıyorum, hatta en zayıf halide vardı, ne güzel zayıflamış falan demiştim