- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
ya biz kardeş olablir miyiz zorunlu hurma süt yaptım sabah akşama allah kerimAçım öğle yemeğinde uygun bisey yok
Yine hurma süt e kaldım zorla detoks mu olur arkadaş yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya biz kardeş olablir miyiz zorunlu hurma süt yaptım sabah akşama allah kerimAçım öğle yemeğinde uygun bisey yok
Yine hurma süt e kaldım zorla detoks mu olur arkadaş yaaaaa
Nealnım kıymetli öyle her delikanlı öpemez
Amaaannn boşver arşive de kalkmış olabilir.bugün işimi gücümü bıraktıracaksınız bana
Liste kardeşiya biz kardeş olablir miyiz zorunlu hurma süt yaptım sabah akşama allah kerim
Sarımsak sür arpacığın üstüne yaksın ohhh ölsün mikroplarTamam kuzum önce gidip damla ve krem alacağım sonrada çay torbası koyarım
Portik göze sarımsak sürülür mü acep? Çok yakar sanki..
Sen de mi atladıydınküstüm daha da gelmem
Tişikkirlergeçmiş olsun
Niye aklımda kalmamış acababenim o bennn
dak sına kadar söylemiştim burda
ama o hiç sosyal medya kullanmamış
ya neyse eflal inanılacak tek bir noktası yok
zaten artık gelmeyecekmiş bir süre!
trolledi gitti
inananlar oturup bir düşünür inşallah
aynı bu şekilde bir kişi daha vardı
bu kadar abartmamıştı tabi eksiyi de
12. takımdaydı
olay olmuştu tüm haftayı smoothie ile geçirdim gece 3 te uyanıp tüm gün spor yapıyorum demişti
hatta benzer şekilde beni çekemediniz lafları dönmüştü
2 hafta yarışmada kaldı sonra puuufff ayrıldı gitti
arada geliyor böyle bizi kandırıp gidiyorlar.. kandırabildiklerini.. bu platform buna inandıkça da böyleleri gelecektir daha da..
ama bir dahakini haftada -20 kilo olarak bekliyorum yoksa alınırım
Kız nasıl sürecek
Açız aaaaaaaçTipini çikilata banıp yidiğim yaa
Tavsiye etmem denenmiştir gözüm dahil yüzümün yarısı şişmişti. Gerçi ben yarım saat tutmuştum sarımsağıKız nasıl sürecek
Sürülür mu
Yanar ki
Ay hiç denemedim denememde
Ben mezunum listede olanlar düşünsünAçız aaaaaaaç
Tamam dun cok rahat gecti benim tek skntim 8 den sonra bide gece bu ara dis cikariyo habire emiyo ondanmidir nedir midem kaziniyo ama iyim buhafta iyi bi eksiyle gelmem lazim hirs yaptimtamam kendini kötü hissedersen bırak ama kuzum tamam mı zorlama
çiklata dedddiiiiiğğğ eennn özlediğimBen mezunum listede olanlar düşünsün
çocukla öğle uykusuna yatsana iyi gelirAn itibari ile kahvaltı yaptım çay içiyorum.. başım ağrıyor ya..