- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Geçmiş olsun fitim. Rabbim şifa versin. Ne geçmiş ne gelecek yapabiliyorum. Anda takılıyorum
Öperim miu dan daha fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun fitim. Rabbim şifa versin. Ne geçmiş ne gelecek yapabiliyorum. Anda takılıyorum
Öperim miu dan daha fazla
yok yok atlıyodu 2 saat sürdü falan demişti hattasallamıştır bee insan evladı atlayabilir mi o kadar
Hayır atladı hande.. o hafta 4 kilo verdi fpto attı .. o şimdi hamile @Ytmzsallamıştır bee insan evladı atlayabilir mi o kadar
Kilo için demedim kiherkese ettim ula arada neden kaynadın sen bakıyım
hangi dövmeyi?
bak dalga geçmeyin,dediniz diye 1000 yaparım ölür kalırım vebali boynunuzaKız hiç durmadan 1000 olur mu?? 100er 100er atla.. bi mola ver nefes al..ben öle yapıyorum..
Şişko şişko konuşuyorsun bak halaSen kalk aylarca haftalarca zayıf gel Ördek hanımdan o 1-2 hafta zayıf kalsın sen şişko çık
O ne la dovek mi senin herifibenim herifin dediği gibi
avradı yoklatıyok bi de üstüne para veriyok
Yaa valla atlıyıruz 1000 tane.. ama 100 ile başla bak atlıyabiliyorsan arttır..bak dalga geçmeyin,dediniz diye 1000 yaparım ölür kalırım vebali boynunuza
yok kııı kıyamam ben onaO ne la dovek mi senin herifi
10bin atlayan türkandı kızHayır atladı hande.. o hafta 4 kilo verdi fpto attı .. o şimdi hamile @Ytmz
vallahi helal olsun o zaman ama ölmüştür artık o
Ayy hande değil miydi :)) aa hatırladım..ben o zmn uzaktan takip ediyordum takımı.. selam vermeye geliyordum10bin atlayan türkandı kız
ytmz büşra kız hande stormdu uyyyy çorba ettin hippoAyy hande değil miydi :)) aa hatırladım..ben o zmn uzaktan takip ediyordum takımı.. selam vermeye geliyordum
Kız ne ytmz si Candysugar atladı o kadar :))) hatta yüzde 4 yaptı diye olay oldu ama şimdi yüzde 8 e normal diyor millet ne komik dimiHayır atladı hande.. o hafta 4 kilo verdi fpto attı .. o şimdi hamile @Ytmz
Hande de değil ayrıca Candysugar = TürkanHayır atladı hande.. o hafta 4 kilo verdi fpto attı .. o şimdi hamile @Ytmz
Canım 1000 degil on bin atladı ve beş bin vs atlıyordu o. İnstagram dan da biliyorum onu verdiği kilo tamamen gerçek yani, deli spor yapıyordu. Şimdi yiyor ama bakmabak dalga geçmeyin,dediniz diye 1000 yaparım ölür kalırım vebali boynunuza
Şişko şişko konuşuyorsun bak hala
Hande de değil ayrıca Candysugar = Türkan
Hande = Storm
Büşra = ytmz
ayy hippo