• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çiklata dedddiiiiiğğğ :ruh::ruh: eennn özlediğim :cry:
Yok sana çikilat:deli:
Ama çok şeyediyosan kahvenin yanına bi minik küçücük kare yiyebilirsin bitter olmak kaydıyla ona bişey demem. Ama yedikten sonra çok acıkıcaksın bence gereği yok:cool:

Ama çok şeyediyosan kahvenin yanına bi minik küçücük kare yiyebilirsin bitter olmak kaydıyla ona bişey demem. Ama yedikten sonra çok acıkıcaksın bence gereği yok:cool:
ölmeye ramak kalırsa yerim kaptanım :( şimdi hiç o seçeneği vermiyeyim kendime :(

kendine gel kaptanım :tokat:

sen mali ziyagilsin.. aptallık etme :cool: ne demek çikolata ye demek :KK20:

yiyemez:duduk:

Yok öyle bir listeli :KK14:

Berna yerdi hep hatırlıyom wc için. :KK11:
Ne demek kaptana vurmak Allah ödem yapar görürsün:lülülü:
Bende yerdim ama çaktırma :sus: nefis köreltmek için kahve yanına bi kare yerdim.. ama kaptandan sopa da yerdim :süslü: ama izin vermek olur mu?? O zmn tadı çıkar mı ;)

Benim bi ara canım acaip mısır patlağı çekerdi.. sonra aus 1 kaseye izin verince hevesim kaçtı yemedim :63:

Ödem olmuşum olacağım kadar.. spor yapmalıyım ya.. yumuşadım sanki azcık.. şu okullar açılsın da bakalım inş..

Bende yerdim ama çaktırma :sus: nefis köreltmek için kahve yanına bi kare yerdim.. ama kaptandan sopa da yerdim :süslü: ama izin vermek olur mu?? O zmn tadı çıkar mı :KK66:

Benim bi ara canım acaip mısır patlağı çekerdi.. sonra aus 1 kaseye izin verince hevesim kaçtı yemedim :63:

Ödem olmuşum olacağım kadar.. spor yapmalıyım ya.. yumuşadım sanki azcık.. şu okullar açılsın da bakalım inş..
Bak işte o ödemler kaptana vurduğunuz için oluyo :D
Yumuşarsın tabi spor yapsan yumuşamazsın:63:

Gideyim de bir öğlen yemeğimi yiyeyim :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:acıktım

sporlarınıza akşama bırakmayın kızlarrr
sabah sporu candr akşama vicdan rahatlığı ile girersiniz

vakti olan müsait olan haydi spora:halay:
Yaptım kaptan sporlarimi ohh rahatladım valla sanki ustumden yük kalkmış gibi oldu
Tamam dun cok rahat gecti benim tek skntim 8 den sonra bide gece bu ara dis cikariyo habire emiyo ondanmidir nedir midem kaziniyo ama iyim buhafta iyi bi eksiyle gelmem lazim hirs yaptim :rolleyes::rolleyes:
hay maşallah enerjine mevlam daim eylesin hadi güzel yüzde ile gelde listeye bismillah dersin

Back