- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
İnşsllah kuzumAynen kuzu hızlı gidecek, gitsin de rahatla sana da yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşsllah kuzumAynen kuzu hızlı gidecek, gitsin de rahatla sana da yazık
Hangi çocuk 5 dk sonra uyandı ki :)) ben onu yatırdım kahvaltı hazırlamaya geçtim domates doğrarken uyandıçocukla öğle uykusuna yatsana iyi gelir
Portik göze sarımsak sürülür mü acep? Çok yakar sanki..
Azıcık ucundan değdirip çekecek diye biliyorum. Çok tutmayacak. Ama yapmasın en iyisi Altın değdirirler birde arpacığaKız nasıl sürecek
Sürülür mu
Yanar ki
Ay hiç denemedim denememde
Portik göze sarımsak sürülür mü acep? Çok yakar sanki..
Azıcık ucundan değdirip çekecek diye biliyorum. Çok tutmayacak. Ama yapmasın en iyisi Altın değdirirler birde arpacığaKız nasıl sürecek
Sürülür mu
Yanar ki
Ay hiç denemedim denememde
eşşek sıpasıHangi çocuk 5 dk sonra uyandı ki :)) ben onu yatırdım kahvaltı hazırlamaya geçtim domates doğrarken uyandı
Yok sana çikilatçiklata dedddiiiiiğğğ eennn özlediğim
ölmeye ramak kalırsa yerim kaptanım şimdi hiç o seçeneği vermiyeyim kendimeYok sana çikilat
Ama çok şeyediyosan kahvenin yanına bi minik küçücük kare yiyebilirsin bitter olmak kaydıyla ona bişey demem. Ama yedikten sonra çok acıkıcaksın bence gereği yok
kendine gel kaptanımYok sana çikilat
Ama çok şeyediyosan kahvenin yanına bi minik küçücük kare yiyebilirsin bitter olmak kaydıyla ona bişey demem. Ama yedikten sonra çok acıkıcaksın bence gereği yok
Temaam bi daha söylememölmeye ramak kalırsa yerim kaptanım şimdi hiç o seçeneği vermiyeyim kendime
Berna yerdi hep hatırlıyom wc için.kendine gel kaptanım
sen mali ziyagilsin.. aptallık etme ne demek çikolata ye demek
yiyemez
Yok öyle bir listeli
Bende yerdim ama çaktırma nefis köreltmek için kahve yanına bi kare yerdim.. ama kaptandan sopa da yerdim ama izin vermek olur mu?? O zmn tadı çıkar mıBerna yerdi hep hatırlıyom wc için.
Ne demek kaptana vurmak Allah ödem yapar görürsün
Allah ödem yapar görürsün
Bak işte o ödemler kaptana vurduğunuz için oluyoBende yerdim ama çaktırma nefis köreltmek için kahve yanına bi kare yerdim.. ama kaptandan sopa da yerdim ama izin vermek olur mu?? O zmn tadı çıkar mı
Benim bi ara canım acaip mısır patlağı çekerdi.. sonra aus 1 kaseye izin verince hevesim kaçtı yemedim
Ödem olmuşum olacağım kadar.. spor yapmalıyım ya.. yumuşadım sanki azcık.. şu okullar açılsın da bakalım inş..
sonra aus 1 kaseye izin verince hevesim kaçtı yemedim
Aferim bak ben taktik yaptım anlamadı hippokaptanım bunlar psikolojiden hiç anlamıyo işte bana yiyebilirsin demen beni nasıl rahatlattı anlatamam.şuan güç bende istersem yerim ama yemiyceeemmm
Yazarken anladım ama yazim dedim :))Aferim bak ben taktik yaptım anlamadı hippo
BiliyomYazarken anladım ama yazim dedim :))
Yaptım kaptan sporlarimi ohh rahatladım valla sanki ustumden yük kalkmış gibi olduGideyim de bir öğlen yemeğimi yiyeyim acıktım
sporlarınıza akşama bırakmayın kızlarrr
sabah sporu candr akşama vicdan rahatlığı ile girersiniz
vakti olan müsait olan haydi spora
hay maşallah enerjine mevlam daim eylesin hadi güzel yüzde ile gelde listeye bismillah dersinTamam dun cok rahat gecti benim tek skntim 8 den sonra bide gece bu ara dis cikariyo habire emiyo ondanmidir nedir midem kaziniyo ama iyim buhafta iyi bi eksiyle gelmem lazim hirs yaptim