Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım 1000 degil on bin atladı ve beş bin vs atlıyordu o. İnstagram dan da biliyorum onu verdiği kilo tamamen gerçek yani, deli spor yapıyordu. Şimdi yiyor ama bakma
yok kız onu anladım maşşallah hatuna bana 1000 yap dediler ya hepsini bi kerede mi atlıyayım diye sordum.100 100 yaparım dinlene dinlene

Ayyy içimde tutarsam şişerim. O vatandaşın birinin koyduğu öncesi sonrası fotoyu facede zayıflama gruplarının birinde aylar önce görmüştüm ben. Bulamıyorum şimdi ve cidden sinir oldum. İnsanı salak yerine koymak çok iyi ya cidden. ...

Geldik doktordan şu an uyutuyorum ... 3 iğne verdi doktor. Buhara devam .. tekrar ilaç yazdık.. inş bu sefer iyi olur... geçmiş olsun msjları için teşekkür ederim ♡♡♡
bizde bı ara iğne ile iyi olduk canım hatta ben giremiyordum dayanamam bakamam diye babası yaptırırdı çıkınca öyle bı agliyorduki içim gidiyordu

yok kız onu anladım maşşallah hatuna bana 1000 yap dediler ya hepsini bi kerede mi atlıyayım diye sordum.100 100 yaparım dinlene dinlene
Yok sen birden yüklenme o zamanla olur, 50 50 başla hatta ilk kez yapıyorsan

biri dedi daha önce gördüm diye ama hayır dedi

Kız ben de burda başarı oykulerinde gördüm diye hatırlıyorum görsel hafızam iyidir benim, ya çok benziyor ya aynı kişi

100 100 atlasam olar mı
kuzum hayır
yani şöyle
ip bir cardio sporu
nabzı yüksek tutacaksın
çok az düşürüp yeniden başlayacaksın
bu da 100 erden atlarsın demektir aralarda 15-20 sn vereverek
ama öyle bi atlayım 2 saate bidaha atlayım olmaz
nabız yüksek olacak o nabız zorlanacak
sallamıştır bee insan evladı atlayabilir mi o kadar

Kız ben de burda başarı oykulerinde gördüm diye hatırlıyorum görsel hafızam iyidir benim, ya çok benziyor ya aynı kişi

tahmin ettiğim şey ise bende bugün başarı hikayesi baktım göremedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…