yok kız onu anladım maşşallah hatunaCanım 1000 degil on bin atladı ve beş bin vs atlıyordu o. İnstagram dan da biliyorum onu verdiği kilo tamamen gerçek yani, deli spor yapıyordu. Şimdi yiyor ama bakma
bizde bı ara iğne ile iyi olduk canım hatta ben giremiyordum dayanamam bakamam diye babası yaptırırdı çıkınca öyle bı agliyorduki içim gidiyorduGeldik doktordan şu an uyutuyorum ... 3 iğne verdi doktor. Buhara devam .. tekrar ilaç yazdık.. inş bu sefer iyi olur... geçmiş olsun msjları için teşekkür ederim ♡♡♡
Yok sen birden yüklenme o zamanla olur, 50 50 başla hatta ilk kez yapıyorsanyok kız onu anladım maşşallah hatunabana 1000 yap dediler ya hepsini bi kerede mi atlıyayım diye sordum.100 100 yaparım dinlene dinlene
biri dedi daha önce gördüm diye ama hayır dediAyyy içimde tutarsam şişerim. O vatandaşın birinin koyduğu öncesi sonrası fotoyu facede zayıflama gruplarının birinde aylar önce görmüştüm ben. Bulamıyorum şimdi ve cidden sinir oldum. İnsanı salak yerine koymak çok iyi ya cidden. ...
Yaptırdı ki
Ateşle oynuyor
ben öyle açık seçik foto neyin atamamAaa foto atsaydın yaa.. nasıl oldu??
ilk sayılır teee 5 sene önce atlıyodumYok sen birden yüklenme o zamanla olur, 50 50 başla hatta ilk kez yapıyorsan
göstermiceksen niye yaptırdın o zamanbakınız yaptırdığımı bilen 2 kişi
ben öyle açık seçik foto neyin atamam
alnım kıymetli öyle her delikanlı öpemez10 bin miaralıksız mı kim len o babayiğit alnından öpüjem
Geçmiş olsun fitim. Rabbim şifa versin. Ne geçmiş ne gelecek yapabiliyorum. Anda takılıyorum
Öperim miu dan daha fazla
Kız ben de burda başarı oykulerinde gördüm diye hatırlıyorumAyyy içimde tutarsam şişerim. O vatandaşın birinin koyduğu öncesi sonrası fotoyu facede zayıflama gruplarının birinde aylar önce görmüştüm ben. Bulamıyorum şimdi ve cidden sinir oldum. İnsanı salak yerine koymak çok iyi ya cidden. ...
kuzum hayır100 100 atlasam olar mı
sallamıştır bee insan evladı atlayabilir mi o kadar
benim o bennnyok yok atlıyodu 2 saat sürdü falan demişti hatta
Büşra asla 10.000 atlamadı hippoHayır atladı hande.. o hafta 4 kilo verdi fpto attı .. o şimdi hamile @Ytmz
10bin atlayan türkandı kız
Büşra asla 10.000 atlamadı hippo
en çok türkan atlamıştı
ben de 10.000 atlamıştım işte
Kız ben de burda başarı oykulerinde gördüm diye hatırlıyorumgörsel hafızam iyidir benim, ya çok benziyor ya aynı kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?