- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
10 bin mi aralıksız mı kim len o babayiğit alnından öpüjemvalla takımda 10bini atlayan oldu tek seferde
bilemiyom artıkın sana kalmış.
antrenmansızsan 100le başla kuzum.yok atlarım diyosan 500 idealdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 bin mi aralıksız mı kim len o babayiğit alnından öpüjemvalla takımda 10bini atlayan oldu tek seferde
bilemiyom artıkın sana kalmış.
antrenmansızsan 100le başla kuzum.yok atlarım diyosan 500 idealdir
öp öp açım zaten iyi gelir
vurmadım ya çarptı ödem deme bana dün davul gibiydi parmaklarımkaptana kalkan eller ödem olur
Olaydın iyiydiDr değilim
Iyiyim kuzum bugün çalışıyorum
eskilerden kuzu.pek uğramıyo artık.bikaç ayda bi selam atıp gidiyo10 bin mi aralıksız mı kim len o babayiğit alnından öpüjem
Inşallah düzelir artık kuzunGeldik doktordan şu an uyutuyorum ... 3 iğne verdi doktor. Buhara devam .. tekrar ilaç yazdık.. inş bu sefer iyi olur... geçmiş olsun msjları için teşekkür ederim ♡♡♡
sen nerden gördün len alemin göbeğiniYaptırdı ki
Geçmiş olsun fitim. Rabbim şifa versin. Ne geçmiş ne gelecek yapabiliyorum. Anda takılıyorumDun hiç okumadın mi? Millet niye kilo bildiriyor merak etmedin mi? Mimu bi de küsüyorsun bak ben hastaydim, bana geçmiş olsun demedi diye küseyim mi sana. Bi daha duymuycam küslük falan. Kimseye yorum yapmayıp, senin yorumuna yorum yapılmasını beklemek oluyor mu daha çok katıl
boşuna demiyolar önce gözün doyacak diye
ne yediysen artıkınvurmadım ya çarptı ödem deme bana dün davul gibiydi parmaklarım
100 100 atlasam olar mıonu bayramdan önce yaptırdım zati
1000
Dr muş gibi yaparızne vardı doktur olaydın oramızı buramızı bi elleyip yoklayaydın
100 100 yapsam olar mı
Göbeğin de acısınMinnak ama bir o kdar da şişko kalbim acıdı..........
Olaydın iyiydi
Kız hiç durmadan 1000 olur mu?? 100er 100er atla.. bi mola ver nefes al..ben öle yapıyorum..100 100 yapsam olar mı
benim herifin dediği gibiDr muş gibi yaparız
bol zıplama kıvırma :) eğer bir değeri yoksa sayma kuzum istersen yürüyüşü yaz sadece
Olum miu ankarada yakinen goruyomsen nerden gördün len alemin göbeğini
sallamıştır bee insan evladı atlayabilir mi o kadareskilerden kuzu.pek uğramıyo artık.bikaç ayda bi selam atıp gidiyo