tamam kendini kötü hissedersen bırak ama kuzum tamam mı zorlamaSadece dun yaptim bide carsamba prsmbe yapicam bugunde dikkat edicem
3 iğne miGeldik doktordan şu an uyutuyorum ... 3 iğne verdi doktor. Buhara devam .. tekrar ilaç yazdık.. inş bu sefer iyi olur... geçmiş olsun msjları için teşekkür ederim ♡♡♡
O kadar mı kızz?? Göbeğine yatıracaktın yaa 55 olunca..herkese ettim ula arada neden kaynadın sen bakıyım
hangi dövmeyi?
ya da hiç yorumlamazsınMenüleri istediğiniz saatte verebilirsiniz kızlar.Ben de ertesi gün ya da daha ertesi gün yorumlarım kimseyi de gecelere kadar beklememiş olurum.Sıkıntı yok herkes kafasına göre takılsın.Böylesi daha iyi sanırım.
(Düzenli menü veren ve saate özen gösteren arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim)
kaptanım,kaç ip atlama senin tarafından spor olarak kabul görürtamam kendini kötü hissedersen bırak ama kuzum tamam mı zorlama
Dans dediğin nedir cumba gibi oynamamı oryantal falansağolun kızlar moral oldu şu an :) teşekkür ederimmm...
Sporum şu şekilde; cumartesi 1 saat dans - pazartesi 45 dk yürüyüş... bugün de evde mat cardio yapacağım
oooooooooooooooo
Geçti diye umut ediyorumdün yazdım aşırı yoğundum diye iki üç defa gelip etiket yapıldı mı diye bakıp tekrar işe döndüm..
Geçmiş olsun bu arada önemli bir şey yoktur umarım
Dans dediğin nedir cumba gibi oynamamı oryantal falan
onu bayramdan önce yaptırdım zatiO kadar mı kızz?? Göbeğine yatıracaktın yaa 55 olunca..
1000kaptanım,kaç ip atlama senin tarafından spor olarak kabul görüriş çıkışı yürüyüş çok sıkıcı ip atlarım ama gün içinde
Dr değilimAyy fit kusura bakma geçmiş olsun . Dün gözümden kaçmış.. nasıl oldun peki şimdi doktor hanımcım :))
valla takımda 10bini atlayan oldu tek seferdekaptanım,kaç ip atlama senin tarafından spor olarak kabul görüriş çıkışı yürüyüş çok sıkıcı ip atlarım ama gün içinde
mantıklıya da hiç yorumlamazsın
görürsün tabi :) adım adım ilerliyoruz hedefe inşallahay inşallah 76 ları görürüm psikolojik sınırım şu anda:)
bir de şu saçma tartu işini halledersem değme keyfime :)
Yaptırdı kiSen o dövmeyi yaptıramıcaksın
ne vardı doktur olaydın oramızı buramızı bi elleyip yoklayaydınDr değilim
Iyiyim kuzum bugün çalışıyorum
değilmantıklı
Aaa foto atsaydın yaa.. nasıl oldu??onu bayramdan önce yaptırdım zati
1000
kaptana kalkan eller ödem olurdeğilben nerden bilcem sonra yanlış mı yedim doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?