• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltı ve akşam mis
sporuna bayıldım
su da güzel
çok güzel menü kuzum
teşekkür ederim

kahvaltı ve akşam çok güzel hafif
su okey
rahatsızken spor yapma zaten
güzel menü kuzum

kahvaltı güzel yumurtayı 2ye çıkarabilirsin ekmek yok nasıl olsa
akşam da mis
maydonozlar işe yaradı sanırım sabah eksini gördüm
su güzel
spor daha iyi olabilirdi
güzel menü kuzum

kahvaltı az nerde oeynir nerde zeytin yeşillik
akşam da güzel
su tamam
spor da yapılmış
çok güzel menü kuzum

kahvaltı mis
akşam da güzel kararında
su spor okey
güzel menü kuzum

gene 5 öğün maşallah
nerdeyse her 3 saatte bir yemek yemişsin
leptin ne ara nasıl çalışcak
kavun çok şekerli meyve günde bir iki parçayı geçmemeli
spor az

kahvaltıdaki simit olmadı
kahvaltı az
akşam salata da olsaymış
su güzel
spor da güzel
simit hariç güzel menü
Ağzına sağlık kaptanım, opem mi :KK53:

dün zorunlu kilo bildirimi olduğunu bilmiyordum şimdi bildireyim:

Cuma: 79,5
Salı: 78 :KK76::KK76:
Dun hiç okumadın mi? Millet niye kilo bildiriyor merak etmedin mi? Mimu bi de küsüyorsun:KK12: bak ben hastaydim, bana geçmiş olsun demedi diye küseyim mi sana. Bi daha duymuycam küslük falan. Kimseye yorum yapmayıp, senin yorumuna yorum yapılmasını beklemek oluyor mu :110: daha çok katıl :110:

Dun hiç okumadın mi? Millet niye kilo bildiriyor merak etmedin mi? Mimu bi de küsüyorsun:KK12: bak ben hastaydim, bana geçmiş olsun demedi diye küseyim mi sana. Bi daha duymuycam küslük falan. Kimseye yorum yapmayıp, senin yorumuna yorum yapılmasını beklemek oluyor mu :110: daha çok katıl :110:

dün yazdım aşırı yoğundum diye iki üç defa gelip etiket yapıldı mı diye bakıp tekrar işe döndüm..

Geçmiş olsun bu arada önemli bir şey yoktur umarım

Ayy fit kusura bakma geçmiş olsun . Dün gözümden kaçmış.. nasıl oldun peki şimdi doktor hanımcım :))

malipina malipina bende menumu vermistim dun sadece diyet kardesligine yazmayi unutmusum :KK43:
pazartesiden detoksa mı başladın zumrud.çarşamba perşembe yapaydın keşke detoks sonrası dikkat et ama geri alma.
sporunu da beğendim maşallah:KK15:

Geldik doktordan şu an uyutuyorum ... 3 iğne verdi doktor. Buhara devam .. tekrar ilaç yazdık.. inş bu sefer iyi olur... geçmiş olsun msjları için teşekkür ederim ♡♡♡
yesin iğneleri de kendine gelir minnak

Back