Gulbe geçmiş olsun, artık en azından nedenini biliyorsun, ilacı kullanınca vermeye başlarsınBen şimdi 1 ay daha kilo veremeyecek miyim
Kuzu hiç kesilmedi ilaç sadece dozaj azaltıldı o kadar şimdi dozaj yükseltildi bakalım ne olacakKız keşke 3. Ayda gitseydin, hamilelikte kullanıp kestiğini bilmiyordum yoksa dürterdim ben seni
Bende sadece amin diyorum başka ne denir inan bende bilmiyorum sadece yoruldum ve bıktım iki kelime ama şuan aynen böyle hissediyorum bitmiyor bı bitmiyorvaytım Allah yardım etsin sana diyorum kuzu başkaca ne denir kiWhiteblacklife
Sağol kuzum evet çok şükürGulbe geçmiş olsun, artık en azından nedenini biliyorsun, ilacı kullanınca vermeye başlarsın
İnş birden gider artık kilolar yaa.. rabbim şifa versin inş..Sağol kuzum evet çok şükür
İnş Hippo artık yorulmuştumİnş birden gider artık kilolar yaa.. rabbim şifa versin inş..
Bende bu aralar almamaya çalışıyorum.. düzenim bozuldu.. malum yayla gelen giden oluyor.. 1 haftaya normal eve dönücez inş.. okullarda başlayınca düzenime dönerim inş..İnş Hippo artık yorulmuştum
Aynen kuzum aydan aya değişir.Geçen sefer öyleydi bu sefer düşmüş ya da dediğin gibi regli dönemiyle alakalı aydan aya değişebiliyor yükselmesi de kolaymış bir kaç yiyecekle falan halledilen bir şey sanırım
Sağol kuzum Allah razı olsunAynen kuzum aydan aya değişir.
doktorumsu bişeysin o zamanDr değilim
sahile bak anaammm
Kendisini ye kuzum ama iyi çiğnehepfit canım sabah ceviz suyu iceyimmi
Olur balimKendisini ye kuzum ama iyi çiğne
ışığı gören sivri gibi dalıcam ama fitim ben de bişey sorucamYok değilim kuzumsadece kan değerlerinden anlıyorum diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?