• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum ben onu denemiştim 1 yıl kadar önce olmamıştı.. kitabını okuyarak denemiştim..

bir kere daha denemeye değer mi dersin?
çok istiyorum kesinlikle. bıktım.
miu ben 20 yılda birkez bıraktım.antidepresan + nikotin bandı ve sakızıyla. videoyla falan etkisi olmamıştı.bana bıraktıran tek yöntem buydu.

hepfit hepfit canım yaa ben biseyi anlamıyorum şimdi herkes bildirim yaparken kimi erken tartilip eksi çıkıyorlar bunun asıl eksi olduğu nerden biliniyor mesela ben sabah odemli uyanınca haliyle fazla cikiyom Leslie yapıp dolaşıp öyle tartiliyom nasıl bu iş beni aydinlatsana

hepfit hepfit canım yaa ben biseyi anlamıyorum şimdi herkes bildirim yaparken kimi erken tartilip eksi çıkıyorlar bunun asıl eksi olduğu nerden biliniyor mesela ben sabah odemli uyanınca haliyle fazla cikiyom Leslie yapıp dolaşıp öyle tartiliyom nasıl bu iş beni aydinlatsana
Sabah kalkar kalkmaz herkes de ödem olur canım. Kalkar kalkmaz olan tartı doğru değil. Onlarda biraz bekleyip tartılabilse daha doğru olur sonuç. Bence üç saat olmalı en azından

Sabah kalkar kalkmaz herkes de ödem olur canım. Kalkar kalkmaz olan tartı doğru değil. Onlarda biraz bekleyip tartılabilse daha doğru olur sonuç. Bence üç saat olmalı en azından
Ayy saat bekliyom varya Leslie yapıp evi turluyom işleri felan bitiriyom öyle tartilip kahvaltı yaparim

Ayy saat bekliyom varya Leslie yapıp evi turluyom işleri felan bitiriyom öyle tartilip kahvaltı yaparim
Bende hep öyle tartılıyorum. Bir bugün erken tartıldım beklesem 500 daha inerdi

ben de ilk yarım saatte tartılıyorum :(

ben de ilk yarım saatte tartılıyorum :KK43:
Beklesen 500 daha gider. İş yerin müsait değil mi götür orda tartıl. Evde kıyafetsiz kıyafetli olarak tartıl, aradaki farkı çıkar. İş de tekrar tartıl

ışığı gören sivri gibi dalıcam ama fitim ben de bişey sorucam :oops: wbc değeri neden sürekli yüksek çıkabilir? çok dr a gittim allah allah deyip gönderiyolar.son aylarda enfeksiyon geçirmedim,antibiyotik kullanmadım.önemli bişey mi o?
Kuzum tek başına anlamlı değil, diğer değerler normal olduğu için yorumlamamışlardır

Kuzum herkes ödemli olur, ama hep erken tartılıyorsa hep odemlidir ve kilo vermişse eksi çıkar. Mesela listede değilken ben ödemli tartılıyorum, cumartesi direk -500 oluyor iyi bi uykunun ardından ama listedeyken gramlar önemli olduğu için öğlen tartılıyorum senin gibi

Bende hep öyle tartılıyorum. Bir bugün erken tartıldım beklesem 500 daha inerdi
Beklerken su iciyor musunuz. Oda arti yapiyor gibi. Ben de sabah odemli kalkarim genelde. Acken icilmesi gereken ilaclarim var, en az iki bardak icerim,tartidan dusmek gerekir mi bu miktari:KK45:

Beklerken su iciyor musunuz. Oda arti yapiyor gibi. Ben de sabah odemli kalkarim genelde. Acken icilmesi gereken ilaclarim var, en az iki bardak icerim,tartidan dusmek gerekir mi bu miktari:KK45:
Ben kahve içerdim, bol bol çişe çıkarıyo diye:KK45:

Bi menü patlatayım spora geçeyim yoksa oturursam kalkamicam çok yorgunum sanki taş taşıdım sırtımda malipina malipina @MiuLego nehirnil111 nehirnil111 hepfit hepfit
09.30
1 yumurta 1 salatalık 1 tb ekmeği (yumurtayı ekmek arası kayısı şeklinde yidim:KK23:)
15.00
1 kase yoğurt
19. 00
Yoğurtlu ıspanak 1 kase cacık gibi bişey yaptım
Su 3 lt olacak Yatana kadar
Şimdi spor yapıcam 60 dk eliptik ta gidim de çıksın aradan :110:
Hat

Hiç bir şey yiyip içmem :) tabi düşülmesi lazım bence :)

Kuzum herkes ödemli olur, ama hep erken tartılıyorsa hep odemlidir ve kilo vermişse eksi çıkar. Mesela listede değilken ben ödemli tartılıyorum, cumartesi direk -500 oluyor iyi bi uykunun ardından ama listedeyken gramlar önemli olduğu için öğlen tartılıyorum senin gibi
Mezun olunca bende beklemem artık yaa yoksa kızlar erken uyanıyor hemen kahvaltı istiyorlar bı onlara sonra bide bana olmuyor yaa
ben kalkınca bı kuru kayısı atarım ağzıma bide bı yudum su içerim wc ye iyi geliyor benim sonra spor yapar biraz daha vakit geçince tartilirim

Back