Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

700 gr daha alacagim var
Kuzulara gecmis olsun, Rabbim yuvaniza huzur mutluluk versin. Konusarak cozulmeyecek bir sey yok, iletisim onemli.

Alintilar gitmis...

malipina gecmis olsun. Dr isini ne yaptin kuzum sen?
hepfit ihmal etme lutfen, biran once taktir. En azindan o ihtimali elemis olursun.
@MiuLego sigarayi birakmayi cok istiyorum demistin. Allen Carr yontemini tavsiye etmistim. Sana da malipina ya da. Denedin mi canisi?

Aynen Dr da öyle söyledi ne zamana kadar düzelir ilaç ile hemen toplar mı canım
Değerin çok yüksek
E ile başlayan mi
L ile başlayan ilaç mi?
Kaç mg başladı?
1 ayda da düzelebilir, daha da uzun sürebilir

Değerin çok yüksek
E ile başlayan mi
L ile başlayan ilaç mi?
Kaç mg başladı?
1 ayda da düzelebilir, daha da uzun sürebilir
L ile başlayan ilaç canım daha öncede kullanıyordum 50 mg hamilelikte değerler oynadı hafta içi 25 mg hafta sonu 50 mg alıyordum şimdi hafta içi de 50 mg alacağım 15 gün sonra tekrar tahlil vereceğim

L ile başlayan ilaç canım daha öncede kullanıyordum 50 mg hamilelikte değerler oynadı hafta içi 25 mg hafta sonu 50 mg alıyordum şimdi hafta içi de 50 mg alacağım 15 gün sonra tekrar tahlil vereceğim
Tamam kuzum, çok yukseltmemis dozaji yavaş yavaş yükseltecek sanırım. 15 gün iyi bi süre kontrol için, aman diyim kontrol altına al. Metabolizman hiç çalışmıyor şuanda. Adet düzensizliği de yapar, adet olmuş muydun doğumdan sonra?

Kuzum fsh güzel, gebelik için baktirdin sanırım. Östrojen azcik düşük (estradiol). Değerlerin pkoyu destekliyor ama genel olarak güzel.
Kendi haline bırak 6 ay
Normalde aslında 50lerde oluyordu ama neden düşmüş anlamadım onun yüksek mi olması gerekiyor acaba Sağol kuzum bende öyle yaptım

Evet oldum ama benim hep düzenli idi şimdi değil ne zaman olacağım bilmiyorum mesela
Birde glikolize hemoglobin bakmış normal aralıkta o da canım şu an tek sorun tsh lar yok ihmal etmem meta yerlerde

Normalde aslında 50lerde oluyordu ama neden düşmüş anlamadım onun yüksek mi olması gerekiyor acaba Sağol kuzum bende öyle yaptım
Kuzum 50 civarında olması lazım, aylık değişebilen değer.
Ama yumurtladigindan emin olmak istiyorsan ultrasonla yumurta takibi yaptirabilirsin.
Bence kendini strese sokma, bunlar için erken henüz.

Düştükçe hızla vereceksin, yani gittikçe hizlanicak. Keşke daha önce gitseymişin gulbem
Ne bileyim 6 ay a yakın gel demişti bende öyle gittim şok olduk tabi sonuca bundan sonra gitsin kilolar hızlı hızlı artık çok yorulmuştum vücut olarak niye gitmiyor diye

Evet oldum ama benim hep düzenli idi şimdi değil ne zaman olacağım bilmiyorum mesela
Birde glikolize hemoglobin bakmış normal aralıkta o da canım şu an tek sorun tsh lar yok ihmal etmem meta yerlerde
Tsh i düzelt
Bi de açlık insulin baktir bi sonraki gidişinde

Ne bileyim 6 ay a yakın gel demişti bende öyle gittim şok olduk tabi sonuca bundan sonra gitsin kilolar hızlı hızlı artık çok yorulmuştum vücut olarak niye gitmiyor diye
Kız keşke 3. Ayda gitseydin, hamilelikte kullanıp kestiğini bilmiyordum yoksa dürterdim ben seni

Kuzum 50 civarında olması lazım, aylık değişebilen değer.
Ama yumurtladigindan emin olmak istiyorsan ultrasonla yumurta takibi yaptirabilirsin.
Bence kendini strese sokma, bunlar için erken henüz.
Geçen sefer öyleydi bu sefer düşmüş ya da dediğin gibi regli dönemiyle alakalı aydan aya değişebiliyor yükselmesi de kolaymış bir kaç yiyecekle falan halledilen bir şey sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…