miu ben 20 yılda birkez bıraktım.antidepresan + nikotin bandı ve sakızıyla. videoyla falan etkisi olmamıştı.bana bıraktıran tek yöntem buydu.kuzum ben onu denemiştim 1 yıl kadar önce olmamıştı.. kitabını okuyarak denemiştim..
bir kere daha denemeye değer mi dersin?
çok istiyorum kesinlikle. bıktım.
Sabah kalkar kalkmaz herkes de ödem olur canım. Kalkar kalkmaz olan tartı doğru değil. Onlarda biraz bekleyip tartılabilse daha doğru olur sonuç. Bence üç saat olmalı en azındanhepfit canım yaa ben biseyi anlamıyorum şimdi herkes bildirim yaparken kimi erken tartilip eksi çıkıyorlar bunun asıl eksi olduğu nerden biliniyor mesela ben sabah odemli uyanınca haliyle fazla cikiyom Leslie yapıp dolaşıp öyle tartiliyom nasıl bu iş beni aydinlatsana
Ayy saat bekliyom varya Leslie yapıp evi turluyom işleri felan bitiriyom öyle tartilip kahvaltı yaparimSabah kalkar kalkmaz herkes de ödem olur canım. Kalkar kalkmaz olan tartı doğru değil. Onlarda biraz bekleyip tartılabilse daha doğru olur sonuç. Bence üç saat olmalı en azından
Bende hep öyle tartılıyorum. Bir bugün erken tartıldım beklesem 500 daha inerdiAyy saat bekliyom varya Leslie yapıp evi turluyom işleri felan bitiriyom öyle tartilip kahvaltı yaparim
ben de ilk yarım saatte tartılıyorumSabah kalkar kalkmaz herkes de ödem olur canım. Kalkar kalkmaz olan tartı doğru değil. Onlarda biraz bekleyip tartılabilse daha doğru olur sonuç. Bence üç saat olmalı en azından
Beklesen 500 daha gider. İş yerin müsait değil mi götür orda tartıl. Evde kıyafetsiz kıyafetli olarak tartıl, aradaki farkı çıkar. İş de tekrar tartılben de ilk yarım saatte tartılıyorum
aynen canım baya fark ediyor ama mezun olunca bu kadar beklememBende hep öyle tartılıyorum. Bir bugün erken tartıldım beklesem 500 daha inerdi
Kuzum tek başına anlamlı değil, diğer değerler normal olduğu için yorumlamamışlardırışığı gören sivri gibi dalıcam ama fitim ben de bişey sorucamwbc değeri neden sürekli yüksek çıkabilir? çok dr a gittim allah allah deyip gönderiyolar.son aylarda enfeksiyon geçirmedim,antibiyotik kullanmadım.önemli bişey mi o?
Kuzum herkes ödemli olur, ama hep erken tartılıyorsa hep odemlidir ve kilo vermişse eksi çıkar. Mesela listede değilken ben ödemli tartılıyorum, cumartesi direk -500 oluyor iyi bi uykunun ardından ama listedeyken gramlar önemli olduğu için öğlen tartılıyorum senin gibihepfit canım yaa ben biseyi anlamıyorum şimdi herkes bildirim yaparken kimi erken tartilip eksi çıkıyorlar bunun asıl eksi olduğu nerden biliniyor mesela ben sabah odemli uyanınca haliyle fazla cikiyom Leslie yapıp dolaşıp öyle tartiliyom nasıl bu iş beni aydinlatsana
Beklerken su iciyor musunuz. Oda arti yapiyor gibi. Ben de sabah odemli kalkarim genelde. Acken icilmesi gereken ilaclarim var, en az iki bardak icerim,tartidan dusmek gerekir mi bu miktariBende hep öyle tartılıyorum. Bir bugün erken tartıldım beklesem 500 daha inerdi
Ben kahve içerdim, bol bol çişe çıkarıyo diyeBeklerken su iciyor musunuz. Oda arti yapiyor gibi. Ben de sabah odemli kalkarim genelde. Acken icilmesi gereken ilaclarim var, en az iki bardak icerim,tartidan dusmek gerekir mi bu miktari
Spor yaptın mıAma.ben çok yorgunum biraz köşeye kıvrılıp uyusam
Hiç bir şey yiyip içmem :) tabi düşülmesi lazım bence :)Beklerken su iciyor musunuz. Oda arti yapiyor gibi. Ben de sabah odemli kalkarim genelde. Acken icilmesi gereken ilaclarim var, en az iki bardak icerim,tartidan dusmek gerekir mi bu miktari
Mezun olunca bende beklemem artık yaa yoksa kızlar erken uyanıyor hemen kahvaltı istiyorlar bı onlara sonra bide bana olmuyor yaaKuzum herkes ödemli olur, ama hep erken tartılıyorsa hep odemlidir ve kilo vermişse eksi çıkar. Mesela listede değilken ben ödemli tartılıyorum, cumartesi direk -500 oluyor iyi bi uykunun ardından ama listedeyken gramlar önemli olduğu için öğlen tartılıyorum senin gibi
ben kalkınca bı kuru kayısı atarım ağzıma bide bı yudum su içerim wc ye iyi geliyor benim sonra spor yapar biraz daha vakit geçince tartilirimBeklerken su iciyor musunuz. Oda arti yapiyor gibi. Ben de sabah odemli kalkarim genelde. Acken icilmesi gereken ilaclarim var, en az iki bardak icerim,tartidan dusmek gerekir mi bu miktari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?