Bence de fiyatlar bu olmamalı, hatta bana göre en kaliteli kağıt olmasada olur içeriğe veriyorum parayı. Çoğu insan fiyatlar yüzünden 3 kitap okuyabilecekken 2 kitap okuyor
Bazen bandrollüde korsan olabiliyor.
Yayınevlerinin bu korsan işinde olduklarını öğrendiğimden beri korsana karşı değilim.
1 kitap 30 lira etmemeli elif şafak çok kazansın diye.
Ederi bu değil hiç bir yazarın hiç bir kitabının. Hikayeden başka neyi satıyor olabilirler amaç ney?
Allah cezalarını verecek.
Ablama da holter takılmıştı onun stres ve troit sebepleri vardı. Genç olduğu için ilaç veremedi dr.
Demir eksikliği falan yapıyor bilirsin zaten fit varmı böyle bişey acaba?
AminAllah ferahlık versin vayt huzur versin aranıza
Kuzu sana etiket yaptım tahlillerimi gördün müBence de fiyatlar bu olmamalı, hatta bana göre en kaliteli kağıt olmasada olur içeriğe veriyorum parayı. Çoğu insan fiyatlar yüzünden 3 kitap okuyabilecekken 2 kitap okuyor
Kansızlığım yok kuzum, aslına bakarsan bu dedigim arkadaş eko falanda yapmıştı bisey çıkmamıştı, bakalım belki tek seferlik biseydir
Ohaaa gülbe tabi kilo veremezsin, tiroid çalışmıyorEki Görüntüle 2185310
Tam idrar
Eki Görüntüle 2185309
Hemogram
Eki Görüntüle 2185307
biyokimya
Eki Görüntüle 2185308
Hormon
hepfit sonuçlar kuzum
Aynen kuzu ama insuline gelene kadar, tsh in düzenlenmesi lazım
hepfit homa değeri yazmıyor insülinde yok hormonların içinde insülin direncine bakılmamış doğrumu görüyorum ben kuzu?
At kuzumhepfit hormonlardan yorum mu yapıyorsun bende atayım yeni yaptırdım Kuzum seninde tsh yüksek geldi bana diğerleri normal referansta gibi serbest ts3-4 de az oynamış bir de kolestrolüne dikkat et derim sınırda
Canım tşk ettimOhaaa gülbe tabi kilo veremezsin, tiroid çalışmıyorilaç kullanmadığım sürece agzinla kuş da tutsan kilo veremezsin
Dr değilim
Önemli değil kuzumCanım tşk ettim
At kuzum
Aynen Dr da öyle söyledi ne zamana kadar düzelir ilaç ile hemen toplar mı canımOhaaa gülbe tabi kilo veremezsin, tiroid çalışmıyorilaç kullanmadığım sürece agzinla kuş da tutsan kilo veremezsin
nabacan muayene mi etsin seni nabacan?
tiroid ilacını sürekli kullanmak lazım diye biliyorumAynen Dr da öyle söyledi ne zamana kadar düzelir ilaç ile hemen toplar mı canım
Bilmiyorum kuzum, sindirim sistemi dışında kalan yerlerden anlamıyorumCok geçmiş olsun kuzum neden oldu ki acba
açim baksın ne var yaninabacan muayene mi etsin seni nabacan?
Aynen kuzu ama insuline gelene kadar, tsh in düzenlenmesi lazım
Kuzum fsh güzel, gebelik için baktirdin sanırım. Östrojen azcik düşük (estradiol). Değerlerin pkoyu destekliyor ama genel olarak güzel.Regli 3.günü yapıldı canım
Dehidroepiandrosteron sulfat / 324 Aralık 98.8-340
Estradiol / 19
FSH - 5.61
Lüteinleştiren hormon (LH) / 6.30
Progesteron / 0.33
Prolaktin / 14.84 Aralık 6-29.9
Total testesteron / 0.42
Serbest T3 / 3.31 Aralık 2.04-4.4
Serbest T4 / 1.32 Aralık 0.93-1.71
TSH / 1.79 Aralık 0.27 - 4.20
Demir+ d vitamini ve b12 de aralıklarda iyi çıktı b12 biraz sınıra yakın gibi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?