- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
deli yaaaiçindeki yağlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deli yaaaiçindeki yağlar
biz de taş olucaz dimi miuuuuela kuzucum inan evde daha zor
biz işteyken en azından elimizin altında mutfak yok.. varsa da sınırlı.. evde herşey el altında.. sıkıldım yiyim diyor insan saçma durum oluyor.. biz böyle iyiyiz valla bak
bacım inan o zayıf taş hatunların hepsi de aha bu yollardan geçiyor.. öyle sakince fit kalan yok.. can çekiyor bişey oluyor ama .. az kaldı başaracaksın
hayattaki şansın bu mu diyeceğim ama şans falan yok sende fılavır
hem de en güzelindenbiz de taş olucaz dimi miuuuu
Asillikten zombiliğe evriliyorumhee okyanus diyosun :) ben en fazla ege gördüm soğuk olarak
beyaz kal kız asil desinler
ela kuzucum inan evde daha zor
biz işteyken en azından elimizin altında mutfak yok.. varsa da sınırlı.. evde herşey el altında.. sıkıldım yiyim diyor insan saçma durum oluyor.. biz böyle iyiyiz valla bak
bacım inan o zayıf taş hatunların hepsi de aha bu yollardan geçiyor.. öyle sakince fit kalan yok.. can çekiyor bişey oluyor ama .. az kaldı başaracaksın
hayattaki şansın bu mu diyeceğim ama şans falan yok sende fılavır
Kendini kandırma flo, yaw bu sene üstümde öyle bir lanet var ki hiç bir işim düzgün gitmiyor
evde bişey olsa da tutarım ben çoğunlukla kendimi.ay ne biliiim yaa bugün gerginim.aslında neye geriliyorum,öğünde ne yicem. sipariş vereceğim herşey cıslı coslu.marketten alsam ne alayım.yapıp yanımda getirme imkanım yok.
hergün düzen kurucam diyorum kendime.eve gittiğmde sıra bana gelmiyor ki.çamaşır bulaşık yalaşık kendimi yatağa zor atıyorum.sabah kalk,duş al,hazırlan derken saat geliyo zaten.öf yaa yarına geçer de işte şimdi gıcık oluyorum :)
Ulan ben 90lara ilk geldiğimde tabloda senin sporlarını görüp gaza gelmiştim bee. Silkelen kendine gel lan nerde o sporları yapan bonus söylee
Ne gibi yanlış birşey olabilir?Kurşun döktürürken yanlış bişey yapmış olmayasınız
Hannaz abla bu..
Ne gibi yanlış birşey olabilir?
Bonus nazara inanmazdım ama inanıyorum artık.. geçen sene başladı herşey..
1 ay içinde bilgisayar patladı, arabayla iki kaza yaptık, tabletin üstüne bozuk olan bilgisayar düşüp tableti kırdı, eşimin telefonu kırıldı, benim ekran iki kere çatladı ,kedi hastanelik oldu, hosteldeki fırın , elektrikli süpürge bozuldu aynı gün içinde.. biz de kurşun döktürelim dedik.. o bir aya kıyasla şimdi daha iyiyiz
tembellikten,vakitsizlikten,alışveriş için yeterli zaman bulamayışımdan :)Yanında niye getiremiyosun?
Hello
Kusura bakmayin gelemedim aslında geldim geçmişi okudum ama yazacak modum yoktu bira canım sıkkın
Çocuklar hasta
Eşle bayağı limoniyiz limoni kelimesi hafif kaldı ya neyse
Diyet offf yaptım iki gündür
Nedense onu da bilmiyorum