• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ela kuzucum inan evde daha zor
biz işteyken en azından elimizin altında mutfak yok.. varsa da sınırlı.. evde herşey el altında.. sıkıldım yiyim diyor insan saçma durum oluyor.. biz böyle iyiyiz valla bak

bacım inan o zayıf taş hatunların hepsi de aha bu yollardan geçiyor.. öyle sakince fit kalan yok.. can çekiyor bişey oluyor ama .. az kaldı başaracaksın:KK60:

hayattaki şansın bu mu diyeceğim ama şans falan yok sende fılavır :KK70:
biz de taş olucaz dimi miuuuu:cry:

2018-09-03 14.20.15.png

Nicke bakın

ela kuzucum inan evde daha zor
biz işteyken en azından elimizin altında mutfak yok.. varsa da sınırlı.. evde herşey el altında.. sıkıldım yiyim diyor insan saçma durum oluyor.. biz böyle iyiyiz valla bak

bacım inan o zayıf taş hatunların hepsi de aha bu yollardan geçiyor.. öyle sakince fit kalan yok.. can çekiyor bişey oluyor ama .. az kaldı başaracaksın:KK60:

hayattaki şansın bu mu diyeceğim ama şans falan yok sende fılavır :KK70:
:sinirli:
Öyle demeeeee
İyi yönden bakmak lazım
Plaja gidicez hava çok soğuk olursa piknik yaparız
:KK45:

evde bişey olsa da tutarım ben çoğunlukla kendimi.ay ne biliiim yaa bugün gerginim.aslında neye geriliyorum,öğünde ne yicem. sipariş vereceğim herşey cıslı coslu.marketten alsam ne alayım.yapıp yanımda getirme imkanım yok.
hergün düzen kurucam diyorum kendime.eve gittiğmde sıra bana gelmiyor ki.çamaşır bulaşık yalaşık :KK43: kendimi yatağa zor atıyorum.sabah kalk,duş al,hazırlan derken saat geliyo zaten.öf yaa yarına geçer de işte şimdi gıcık oluyorum :)

Yanında niye getiremiyosun?

Ulan ben 90lara ilk geldiğimde tabloda senin sporlarını görüp gaza gelmiştim bee. Silkelen kendine gel lan nerde o sporları yapan bonus söylee:KK67::KK67::KK67:
:KK45::KK45:

:KK33::KK33::KK33:
to_pick_ones_nose-gif.1319447

Kurşun döktürürken yanlış bişey yapmış olmayasınız
Ne gibi yanlış birşey olabilir?
Bonus nazara inanmazdım ama inanıyorum artık.. geçen sene başladı herşey..
1 ay içinde bilgisayar patladı, arabayla iki kaza yaptık, tabletin üstüne bozuk olan bilgisayar düşüp tableti kırdı, eşimin telefonu kırıldı, benim ekran iki kere çatladı ,kedi hastanelik oldu, hosteldeki fırın , elektrikli süpürge bozuldu aynı gün içinde.. biz de kurşun döktürelim dedik.. o bir aya kıyasla şimdi daha iyiyiz
:KK70:

Ne gibi yanlış birşey olabilir?
Bonus nazara inanmazdım ama inanıyorum artık.. geçen sene başladı herşey..
1 ay içinde bilgisayar patladı, arabayla iki kaza yaptık, tabletin üstüne bozuk olan bilgisayar düşüp tableti kırdı, eşimin telefonu kırıldı, benim ekran iki kere çatladı ,kedi hastanelik oldu, hosteldeki fırın , elektrikli süpürge bozuldu aynı gün içinde.. biz de kurşun döktürelim dedik.. o bir aya kıyasla şimdi daha iyiyiz
:KK70:

Kız şaka yaptım :D

Nazara inanırız tabiki insanların imrenmesi de çok göz değemesine sebep oluyor.

Okumak lazım ayetler var çokta düşünmemek lazım. Tanıdıklar var her başı ağrıdımı nazar diyorlar

Hello
Kusura bakmayin gelemedim aslında geldim geçmişi okudum ama yazacak modum yoktu bira canım sıkkın
Çocuklar hasta
Eşle bayağı limoniyiz limoni kelimesi hafif kaldı ya neyse
Diyet offf yaptım iki gündür
Nedense onu da bilmiyorum

Allah ferahlık versin vayt huzur versin aranıza

Back