- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
@MiuLego bi de kitaplığı kapaklı seç kitapların kirlenmez toz olmaz temiz kalır özellikle cam kapak mis gibi olurİkeadan al kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@MiuLego bi de kitaplığı kapaklı seç kitapların kirlenmez toz olmaz temiz kalır özellikle cam kapak mis gibi olurİkeadan al kuzu
malipina nerdesin kasabın karısı mali
Gayet fit masallah canımteşekkürler kuzumm .sanki ben 55 kilo gibi mi cikmisimmmm
Sıkıntı yok sen önemlisin önce can sonra canankızlar menü yorumlicaktım ama ekrana bakamıyorum migren fena vurdu ilaç aldım mecbur,yarın herkesin menüsüne bakıcam söz
Hiç görmedim öyle birşey çakıl hatta duymadım da ilk kez duyuyorum@MiuLego bi de kitaplığı kapaklı seç kitapların kirlenmez toz olmaz temiz kalır özellikle cam kapak mis gibi olur
Bu saatte mi duble türk kahvesi yap demiştim
Başı ağrıyodu malinin inş çok artmamıştır.
Allah affetsin 1 küçük muz yuttum
Ah benim kuzum çok geçmiş olsunkızlar menü yorumlicaktım ama ekrana bakamıyorum migren fena vurdu ilaç aldım mecbur,yarın herkesin menüsüne bakıcam söz
Tabiki o kadar çok çeşit var ki annemin evinde benim eski.kutuphanem öyleydiHiç görmedim öyle birşey çakıl hatta duymadım da ilk kez duyuyorum
Varsa foto atabilir misin?
Bu saatte mi duble türk kahvesi yap demiştim
Ah benim kuzum çok geçmiş olsun
Ay ne güzelTabiki o kadar çok çeşit var ki annemin evinde benim eski.kutuphanem öyleydi
Aaaa baya dolap gibiEki Görüntüle 2185230
Eki Görüntüle 2185231
@MiuLego benim ki buna benziyor ama siyahti. Bi de IKEA dair cam olanlar var çok sık duyuyorlar ben ondan almayi düşünüyorum
Benim yıllardır duruyor arada ararsın kapisini 20 yıldır bişey olmadı sapasağlamAaaa baya dolap gibi
Havasızlık kötü etkilemesin kitapları?
İkeaya gidince bakayım kuzum
Ya off bee miu çık rüyalarımdan
Oğlak burcuna bittim
Ya off bee miu çık rüyalarımdan
Oğlak burcuna bittim
Eki Görüntüle 2185236
Benimki buna benziyor IKEA cam kapaklı kütüphane yazınca dünya çeşit çıkıyor yaptırabilirsinde ama kullanışlı oluyorlar benim suan ki evimde kapaksiz bir heves aldım tozlaniyor sürekli silmek gerekiyor