Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım biliyorum o acıyı çok kötükızlar menü yorumlicaktım ama ekrana bakamıyorum migren fena vurdu ilaç aldım mecbur,yarın herkesin menüsüne bakıcam söz
Al benden de o kadarSürünerek uyandım
bende şoktayım hafta sonu doğru düzgün yememekle birlikte sabah 8 den akşam 18:00 e kadar full temizlik yaptım ,oturma hiç yok acaba ondanmı bu kadar düştüm
Valla süper bi sonuç, harika temizlik olabilir, insanın içini bitiriyo :)bende şoktayım hafta sonu doğru düzgün yememekle birlikte sabah 8 den akşam 18:00 e kadar full temizlik yaptım ,oturma hiç yok acaba ondanmı bu kadar düştüm
Allah kolaylık versin canımcımBen de ben de,bugun uzun bir tatilden sonraki ilk is gunum,uzun ve yorucu bir maraton basliyor benim icin.
Senin de mesain erken basliyormus,kolay gelsin miu,iyi calismalar
Oyy hayırlı olsun ve kolay gelsinGünaydınlar
Yeni eğitim- ögretim yılı bütün meslektaşlarıma hayirli ugurlu olsun.. Uzun bir tatilin ardından bugün ilk mesai günü
Gel sarılalımGünaydın pazartesi sendromunun göbeğinden sesleniyorum
neoldu?Hikmetinden sual etmiyorum yüce rabbim
paketi bitmiş kaptan bugün yenilecek demişti yanlış hatirlamiyorsamNerdesin iyice boşla bizi aferin matematik61
Eline sağlık canım Bu aralar 1. oluyorum