- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
Orda daha uygun diye dedimdiPahalı değil mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda daha uygun diye dedimdiPahalı değil mi ya
TamamCanım çok kalmadım alışveriş icingeldim dönüyorum ama sık sık geliyorum gelince haberveririm cnmm
Canım ekmek olayı çok önemli kesinlike bana bu konu da çok uyarı aldım ama iyi de oldu kestim Akşam ları ekmeği tavsiye ederim çok farkediyor cnm
Oyyy ne iyi olurdu vallaa
Bekliyorum cnmmm
Ayrıca benden çok sevinen var mi acaba .ok yapınca bile sifona basmadan bakıyorum hep bir daha ne zaman görürüm diyede manyaklik işte
Aynen kırmızı görünce sevinen var mi acaba
Kız bim e A101 e uygun geliyor bak al hemen takip etPahalı değil mi ya
bu sefer vaktim kısıtlıydı. Bi sonrakine kısmetHayır görüşmeyeceksiniz
Benimde dün geldi güya bı tam sokulmedi fena şişlik yaptihalam geldi sonunda ucundan azcık
Yarın çıksa bile artı cumaya kadar iner pembiğim6 lari göreyim kaptanim veya 65 olup senin aracılığın ile takıma göndereyim olmazmi
bende dün akşam oldum ama fena sisim bakalım kaç artı cikacak
Kolay gelsinBen ders çalışmaya geçiyorum
Anlıyorum canım, amabana sorarsan sırf bu sene olmadı diye hayatından 1 seneyi heba etme, ders çalışacak zaman var, eğlenip rahatlayacak zaman da var.. bir de kendini suçlama , başarısız oldum diye düşünme, önündeki bir senede eğlenceni de sakın erteleme, kendine fazla yüklenme sonuç için..
Birdahaki sene üniversiteli olarak iyice dağıtacaksın ama festivalde söz ver
YaaaaaaaArtık döndüm
Öyle canım inşallah ama bende yarından itibaren spora niyetlendim regl iken spor güzel eksi getirirmisYarın çıksa bile artı cumaya kadar iner pembiğim
Ben katılıyorumKazen deme gelir takımı kapatır falan
Eveet çok uygun
KIZLAR BU KATEGORİDE YARIŞMAYA GİTMEK GÖRMEK KATILMAK SERBEST Malim de izin verirse tabi
İyiym nevoşum sen nasılsın gezgin kuşum
bu sefer vaktim kısıtlıydı. Bi sonrakine kısmet
Regl iken bildiğim kadarıyla metabolizma daha hızlı çalışıyor.. O yüzden yap muhakkak canım, ben de yapıcamÖyle canım inşallah ama bende yarından itibaren spora niyetlendim regl iken spor güzel eksi getirirmis
evet akşam karboyu kesmek çok etkili oluyor haklısın. regl den kaynaklı iştah açık. sonra saldırmayayım diye yedim 1 dilim. ileriki zamanlarda dikkat edicem canım.Canım ekmek olayı çok önemli kesinlike bana bu konu da çok uyarı aldım ama iyi de oldu kestim Akşam ları ekmeği tavsiye ederim çok farkediyor cnm
Çıkar ponponları çıkaaar
Floweroflife da etiketledim.. et yemekleri diyince aklıma direk o gelir
evet zamanım olursa brn de katılacağımFloweroflife da etiketledim.. et yemekleri diyince aklıma direk o gelir
Gel gevşeteyim anam
Bakayım kuzuOrda daha uygun diye dedimdi
Aaaaa mantıklıKız bim e A101 e uygun geliyor bak al hemen takip et
Sağol minnak kuzuKolay gelsin
Aynen pembik meta hızı artıyor çünküÖyle canım inşallah ama bende yarından itibaren spora niyetlendim regl iken spor güzel eksi getirirmis
Ben katılıyorum
Aşkitoşkom ol sen benim
evet tam sökülmeyince çok rahatsızlık veriyor. benim de acık geldi. ya gece sökülür ya da sabah. dur bakalımBenimde dün geldi güya bı tam sokulmedi fena şişlik yapti