• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çok kalmadım alışveriş icingeldim dönüyorum ama sık sık geliyorum gelince haberveririm cnmm

Canım ekmek olayı çok önemli kesinlike bana bu konu da çok uyarı aldım ama iyi de oldu kestim Akşam ları ekmeği tavsiye ederim çok farkediyor cnm

Oyyy ne iyi olurdu vallaa

Bekliyorum cnmmm

Ayrıca benden çok sevinen var mi acaba .ok yapınca bile sifona basmadan bakıyorum hep bir daha ne zaman görürüm diyede manyaklik işte

Aynen kırmızı görünce sevinen var mi acaba
Tamam :KK200::KK200:

Anlıyorum canım, amabana sorarsan sırf bu sene olmadı diye hayatından 1 seneyi heba etme, ders çalışacak zaman var, eğlenip rahatlayacak zaman da var.. bir de kendini suçlama , başarısız oldum diye düşünme, önündeki bir senede eğlenceni de sakın erteleme, kendine fazla yüklenme sonuç için..
Birdahaki sene üniversiteli olarak iyice dağıtacaksın ama festivalde söz ver
:KK60:

Hele ilgiye alakaya bak :KK200: biyolojik saat işliyor be-bek diye :KK200:

Canım ekmek olayı çok önemli kesinlike bana bu konu da çok uyarı aldım ama iyi de oldu kestim Akşam ları ekmeği tavsiye ederim çok farkediyor cnm
evet akşam karboyu kesmek çok etkili oluyor haklısın. regl den kaynaklı iştah açık. sonra saldırmayayım diye yedim 1 dilim. ileriki zamanlarda dikkat edicem canım.

Çıkar ponponları çıkaaar:KK73::KK73::KK73:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

hahahha ben regl döneminde geriliyorum miyomdan dolayı oysaki :kızgın: bu ay nasıl gelecek diye. her ay ayrı ekşın bende :işsiz:

Gel gevşeteyim anam :confused:

Dilber aya bağlamışın 5 dk da

images (24).jpeg

Orda daha uygun diye dedimdi
Bakayım kuzu
Sanki nette çok ucuz oluyor
Sadece çok geç geliyor işte
Kız bim e A101 e uygun geliyor bak al hemen takip et
Aaaaa mantıklı
Görürsen bana haber etsene gülbiş
Sağol minnak kuzu
Öyle canım inşallah ama bende yarından itibaren spora niyetlendim regl iken spor güzel eksi getirirmis
Aynen pembik meta hızı artıyor çünkü
Ben katılıyorum :hamarat:

Allaaah gelcem haftaiçi ziyarete :)

Back