• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kıskançlık bana neler yaptırır bilemem :))

Şaka bi yana sabah buralardaydım.. sonra malum pazar eşim evde.. bide bugün yemek yarışması için hazırlık yaptım az önce de onu yükledim.. şimdi oğlanı uyutuyorum.. memeden kesmeye çalışıyorum azcık sancılı geçiyor :KK43:
Yuhhhh :KK57: yaptın mı kız tarifini :skandal:

Aaaa Bursa’da mısın :KK200:

Canım çok kalmadım alışveriş icingeldim dönüyorum ama sık sık geliyorum gelince haberveririm cnmm

alalım onu da o zaman :KK70:
bu sefer toparlanacak inşallah. şimdi regl öncesiyim ya biraz karbo sorunum var. ekmeği hemen kesemedim. ama üç öğünde 1 er dilim.

yok diyetisyene gitmiyorum. birden kesemedim canım ekmeği. 2 öğün tamamen olmuyor bana. çalışıyorum çünkü erken kahvaltı yapıyorum iş günleri. sabah 08.15-08.30 gibi kahvaltı. akşam da eve gelip sofraya oturuncaya kadar saat 19.15 en erken en geç 19.30 oluyor. e bu durumda da ara çok oluyor. öğlen mecburen yemek oluyor :işsiz:

Canım ekmek olayı çok önemli kesinlike bana bu konu da çok uyarı aldım ama iyi de oldu kestim Akşam ları ekmeği tavsiye ederim çok farkediyor cnm

ÇAy var gelin içelim :KK200:

Oyyy ne iyi olurdu vallaa

Ben atarım sana:KK200:

:KK70:

Yeminle bir regl bir wc geldi diye bayram yapacak insanlarız

Çevremiz bizi gerçekten delirdi sanıyor
Ama sonuçta huniliyiz şükür sanabilirler:deli:

Bekliyorum cnmmm

Ayrıca benden çok sevinen var mi acaba .ok yapınca bile sifona basmadan bakıyorum hep bir daha ne zaman görürüm diyede manyaklik işte

Aynen kırmızı görünce sevinen var mi acaba

Yani o kadar gerginim ki daha ne kadar gerilebilirim bilmiyorum.

turkan-say-lan-kac-kisiyiz_1273595.jpg

Hasbinallah....

Anlıyorum canım, amabana sorarsan sırf bu sene olmadı diye hayatından 1 seneyi heba etme, ders çalışacak zaman var, eğlenip rahatlayacak zaman da var.. bir de kendini suçlama , başarısız oldum diye düşünme, önündeki bir senede eğlenceni de sakın erteleme, kendine fazla yüklenme sonuç için..
Birdahaki sene üniversiteli olarak iyice dağıtacaksın ama festivalde söz ver
:KK60:
Yaa canımsın yazını okuyunca aniden mutlu oldum çok :KK200::KK200::KK200::KK60::KK60: Söz veriyorum, gelip yazıcam buraya ya da instagramdan yazarım :KK48::KK37:

Atın beni yan odaya :KK70:
İnşaallah Miu'm:KK19:
Seve seve:kk77:

Canım çok kalmadım alışveriş icingeldim dönüyorum ama sık sık geliyorum gelince haberveririm cnmm

Canım ekmek olayı çok önemli kesinlike bana bu konu da çok uyarı aldım ama iyi de oldu kestim Akşam ları ekmeği tavsiye ederim çok farkediyor cnm

Oyyy ne iyi olurdu vallaa

Bekliyorum cnmmm

Ayrıca benden çok sevinen var mi acaba .ok yapınca bile sifona basmadan bakıyorum hep bir daha ne zaman görürüm diyede manyaklik işte

Aynen kırmızı görünce sevinen var mi acaba
İnan sen wc yapınca ben de çok seviniyorum :D

Arkadaşının wc sine sevinmek. İşte arkadaşlık bu:eğlence:

Kuzu yeni isterim
Teee bir kere göndermiştin de silmişim konuşmayı foto bulamadım o yüzden gösteremedim
Zayıflamış halini isterim :)
6 lari göreyim kaptanim veya 65 olup senin aracılığın ile takıma göndereyim olmazmi
Ben bu sabah oldum.. O kadar sevindim ki annem de neden bu kadar seviniyorsun diyo :KK70: Dedim cuma tartı var :KK70: Sen de olursun umarım bir an önce :KK200: Şişlik çok sıkıntı :KK12:
bende dün akşam oldum ama fena sisim bakalım kaç artı cikacak

Back