• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben patasanayı okumuştum. çok güzeldi.
Kuzu ben okumadım
Hatta ahmet ümit hiç okumadım :(
Okuyacağım ama mutlaka sırada var
Güzelmiş herkes öyle diyor
Tatilde tamı tamına 1,5 kilo vermişim izne ayrıldığım gün ovülasyan günümmüş ctesi günü hooop indi..kadersizimm kadersiz
Vay maşallahhhhh
Devamı gelsiiiin
Ahu popoya çimdik unutma
Bir tane de benim için çimdikle :deli:
Ben çok beğenmiştim canım okuduğumda 600 küsür sayfa idi sanırım kalın ama sürükleyici canım bayağı

Beğenmiştin heee tamam
Du bakalım ben de okuyunca yazarım sana :dondurma:

Kesicem ama bugün acaip morali bozuk :KK43: en son akşam bi ağladı.. şimdi kucağımda sallıyorum.. kıyamıyorum ama bende bittim artık emzirmekten.. kollarım koptu boynum ağrıyor..

Kategori et yemekleri öyle aman aman cıslı değil :KK66: protein protein :halay:
Balım keseceksin yani illaki
Ağlar da sonra unutur bebek bu daha nolacak sanki takma kafana çok cidden bak

Et yemekleri ooo iyiymiş

Ben de olamadim kozam, cumaya kalmadan gelse süper olacak :KK43:
Ben bu sabah oldum.. O kadar sevindim ki annem de neden bu kadar seviniyorsun diyo :D Dedim cuma tartı var :D Sen de olursun umarım bir an önce :KK200: Şişlik çok sıkıntı :KK12:

Kesicem ama bugün acaip morali bozuk :KK43: en son akşam bi ağladı.. şimdi kucağımda sallıyorum.. kıyamıyorum ama bende bittim artık emzirmekten.. kollarım koptu boynum ağrıyor..

Kategori et yemekleri öyle aman aman cıslı değil :KK66: protein protein :halay:
Et yemeği hmm bakalım belkim katılırım ❤️

Oyy kim nerede ne resmi yükledi kaçırdım ben nereden bakayım kim atar ki @MiuLego cnnmm
Ben atarım sana:KK200:
Ben bu sabah oldum.. O kadar sevindim ki annem de neden bu kadar seviniyorsun diyo :KK70: Dedim cuma tartı var :KK70: Sen de olursun umarım bir an önce :KK200: Şişlik çok sıkıntı :KK12:

:D

Yeminle bir regl bir wc geldi diye bayram yapacak insanlarız

Çevremiz bizi gerçekten delirdi sanıyor
Ama sonuçta huniliyiz şükür sanabilirler:deli:

Sen niye gitmedin Koza yaaa.. git dağıt eğlen
:sinirli::sinirli::sinirli:
Bu yaşlar birdaha gelmez..
Dağıtıcak hevesim kalmadı kii hiç :( Ben fen lisesi mezunuyum.. Okulda o kadar iyi sonuçlar gelmiş ki gördükçe tüm enerjim bitiyor...

Gitsem de eğlenemem bu yıl layığıyla... Seneye inşallah gideceğim ama bir üniversiteli olarak :KK200:

Back