Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

serserim bu dereotunun kurusu olur dimi cahilliğime ver .çünkü her yemkte derotunu bulamam da:uhm:

Metabolizma Hızlandırmak İçin Formüller

--------------------------------------------------------------------------------

Metabolizma hızlandırıcı 1. formül
İçindeki Malzemeler

1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
Yapılışı: Elme ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.

Kullanılışı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi önerilir.

Toksin atıcı 2. Formül
İçindeki Malzemeler

1/2 demet saplari ile maydanoz
1/2 demet taze nane
1 adet limon
Az miktarda dal veya taze Ihlamur
Bol su
Yapılışı: Maydanoz, taze nane, limon ve ıhlamur bol su ile iyice kaynatılır. Süzülür ve suyu bir kaba boşaltılır.

Kullanımı: Sabah aç karnına 1 kahve fincanı içilir

Metabolizma hızlandırıcı Çorba
Malzemeler:

2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane
Yapılışıomates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman 1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur.

dilencim gercekten haklısın ben sana yazmadım dimi :mymeka:
kusura bakma yavrim hemen veriyorum
yakaladım jujumm sağolasın inceliyorum.

pazarda ya da markette bulunur taze dereotu dilencim en azından burada var.. oranın şartlarını bilmiyorum tabi :)eğer bulursan 3-4 bağ al buzluğa at hiç bi şey olmuyo ben attım çünkü geçende:roflol:

yaaa yaa atayım buzluğa kız ben öğrenciyim nofrostum yokki:a015: geçenlerde maydonozu bi atayım dedim bi çıkardım heykel gibi olmuş çatır çatır yedimcokacimcoook sırnaşık şey

:roflol: :roflol:
oyy kıyamam :teselli: nan aşeee dilencime bi nofost alsana :jeyyar:

he yaa sevabına alın bana çeyizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

jujucum ben bu hafta sizi sonuncu edecem biliyosun maalesf ama haftaya vermiş görüncem bi daha da bu hatay düşmem umarım. kurallar güzelmiş pek zor gibi de görünmüyo gamyoncuiremsu

dertme canım
geri dönmek üzere ayrılıp ve sonra giren herkes yasıyor bunu

bu sefer istediğin kiloya düşene kadar salmam seni takımdan
fit olup cıkıyoruz :lepi:

dertme canım
geri dönmek üzere ayrılıp ve sonra giren herkes yasıyor bunu

bu sefer istediğin kiloya düşene kadar salmam seni takımdan
fit olup cıkıyoruz :lepi:

amiiinnn güzelimm amiinn gerçi ben nerdeyse 40 kilo vercem o zamana kadarr nası sabretçeniz bana bilmiyom-tatlicadiarzu-

sabah güzel kahvaltımı yaptm akşam ne yapsam ki kısın da karnıbahrdan başka sebze yok hee çiçeeek çiçeekk diye satıyola burda pazarda başkada bişi yok-tatlicadiarzu-

selamlar herkese
hala hastayım hatta dünden fenayım
dilencim hemen şimdi limonu sıkıp içecegim çok sagol canım
jujum evde bal kalmamış eşimi gönderdim alacak yemekten sonra onuda hemen yapayım
fikirleriniz için çok sagolun arkadaşlar
ben eşime derdimki sen hasta olma çok nazlı oluyosun diye
bugün o bana sen beni geçtin dedibenneyaptımki
sanki dişlerim elime dökülecek gibi geliyor bide sinüzüt olunca başımın agrısı felaket
sizin reçeteleri deneyecegim inş iyi olurum

karnıbahardan güzel yicek mi var kıss
bi gün yemeğini yap bi gün yoğurtlu salatasını yap ohh afiyetlen yiii cokacimcoook

dilencim hemen şimdi limonu sıkıp içecegim çok sagol canım
iyi gelir canım arada yap öyle ama karnın tok olsun mideni yakmayalım asidik ya a.s
karnıbahardan güzel yicek mi var kıss
bi gün yemeğini yap bi gün yoğurtlu salatasını yap ohh afiyetlen yiii cokacimcoook

olduuuuuuu hergün hergünncokacimcoook sırnaşık şey
ben ızgara tavuk aldım el kadar pişirdim onu yedim yanına da bol salata
öğleni meyveyle geçiştirdm iyi olmadı.ay yanlız yenmiyo ki neyse evime gidecem yarın bugün bilet bulamadım orda annem güzel yapar yemekler. inş zalim babam interneti kapattrmamıştr sölediği gibCADIARZU

herkese iyi akşamlar.

ay deguşum senin mesajını yeni gördüm kızzzz pardonn.
o kadar da benzemiyom kız abartma azcık yanaklar benziyo o kadder:)
yaza düğün yok ne acele yaza anca söz olur:))
bende senin gibi yaşam biçimi yapabilirim inşallah sağlıklı beslenmeyi:))
sevgiler anacım hepinize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…