DEREOTU İLE ZAYIFLAMA MUCIZESI
Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.
BETÜŞ DE SÖYLEMİŞTİ BUNU HATIRLAYAN VAR MI.GÖRÜMCESİ KULLANMIŞ VE ZAYIFLAMIŞTI.
:roflol:dimple sen nereye düştün yavrum farkında değilsin daha sırnaşık şey
ne yapcaksınız banaa :1shok:
yakaladım jujumm sağolasın inceliyorum.dilencim gercekten haklısın ben sana yazmadım dimi :mymeka:
kusura bakma yavrim hemen veriyorum
pazarda ya da markette bulunur taze dereotu dilencim en azından burada var.. oranın şartlarını bilmiyorum tabi :)eğer bulursan 3-4 bağ al buzluğa at hiç bi şey olmuyo ben attım çünkü geçende:roflol:
yaaa yaa atayım buzluğa kız ben öğrenciyim nofrostum yokki:a015: geçenlerde maydonozu bi atayım dedim bi çıkardım heykel gibi olmuş çatır çatır yedimcokacimcoook sırnaşık şey
:roflol: :roflol:
oyy kıyamam :teselli: nan aşeee dilencime bi nofost alsana :jeyyar:
he yaa sevabına alın bana çeyizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
jujucum ben bu hafta sizi sonuncu edecem biliyosun maalesf ama haftaya vermiş görüncem bi daha da bu hatay düşmem umarım. kurallar güzelmiş pek zor gibi de görünmüyo gamyoncuiremsu
yokk kızz allah benzetmesin ben deguşa takılıyordum beni sevimli birine benzettiği içinkaydirigubbakcemile3
benzemıyonmu bak bakim iyiice naniknanik
ayy şekerim bi hoşuma gidiyo iltifatlar ehehe
bir insan diyet bitmiş kilolar gitmiş olur da ancak bu kadar halllaa azimli olur tebrik ediyorum senii
ders dediğin ne kız kpss durumumu hala?
canım yaşam biçimim oldu artık isteresemde sağlıklısız besinlere artık yönelemıyorum
bidaha aynı sıkıntıları yaşamak gibi bi niyetimde yok anlıycağın nekdar özverili olursan bu konuda ve ıstikraarlı okdar rahat edıysun
yaza düüğün mü var seninnnn ooo artık busefer vermen şart canım
evede koşu bandımı aldın sen süperrr
serseri mayınım da bisiklet aldı
ohoh 7. takım atakda hadii kızlar siz ne sporu yapıyorsunzz söyleyin bakimdelikafadulden
yelowdasiy diskalifiye olmuş bu diğerlerininde başına gelebilirr takımda kurrallar konuşmuşşsa uymayan diskalifiye olurr bunda alıncak gücencek bişey göremıyorum
nanelikyapsam da görüşümü belirtmeden geçemedim yerimsenibenQUOTE]
dertme canım
geri dönmek üzere ayrılıp ve sonra giren herkes yasıyor bunu
bu sefer istediğin kiloya düşene kadar salmam seni takımdan
fit olup cıkıyoruz :lepi:
amiiinnn güzelimm amiinn gerçi ben nerdeyse 40 kilo vercem o zamana kadarr nası sabretçeniz bana bilmiyom-tatlicadiarzu-
sabah güzel kahvaltımı yaptm akşam ne yapsam ki kısın da karnıbahrdan başka sebze yok hee çiçeeek çiçeekk diye satıyola burda pazarda başkada bişi yok-tatlicadiarzu-
iyi gelir canım arada yap öyle ama karnın tok olsun mideni yakmayalım asidik ya a.sdilencim hemen şimdi limonu sıkıp içecegim çok sagol canım
karnıbahardan güzel yicek mi var kıss
bi gün yemeğini yap bi gün yoğurtlu salatasını yap ohh afiyetlen yiii cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?