bu juju hanım neden balıklama atlıyo acaba yasakkelime
bi dur da çocuk doğuranlar anlatsın dimi :mymeka:
nan almiş cadısı :mymeka: :mymeka:
zaten midem bulanıyo gelme üstüme
üff bu ilac bana dokundu galiba kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
eeee napim burda çatır çatır2 tane çoçuk doğurmuş siserim var yerimseniben
nan juju yoksam teyzemi oluyoz hıııııı sırnaşık şey
bida size gelmeyecem ya ben...
günaydına.s.2 çocuk annesi zibidi geldiiiidelikafaduldenelifcim yaramz olsada tek bi gülüşü ya da anne deyişi herşeyi unutturuyor:asigim:benim kızım çok usluydu oğlum acayip bi şey:bbo:hiç yerinde durmuyo, sürekli bi şeyler bi yerleri karıştırıyor, evim en fazla 5 dk derli toplu oluyo bulaşık makinası fırın çamaşır makinası yatak odası ve çekmeceler ilgi alanına giriyor,hatta benimki şu ara kumandaya taktı bende duracak diye ağlıyo:roflol:2-3 gün öncede elektrik ısıtıcıyı ters çevirmiş üstüne çıkmış :1shok:bu dediğim 5 dk içinde oluyor çünkü iş çıkışı üstümü değiştiriyordum o anda sude olmasa yanacak sıpa:mymeka:sude anne koş efe ısıtıcıyı devirdi dedi bi fırladım o inmiş üstünden halı yanmış:çok üzgünüm:Allahtan bi şey olmadı şükür...ama anne alalı ne zaman diye sordumu bana ben bitiyorum:asigim:alalı adanalı demek bu arada:roflol:yatırınca iyi geceler diyorum o da bana iyi ceceler diyo sizi seviyorum diyorum seni seviyom diyo o an eriyosun işte :) doğum anıda öle ben sezeryan oldum gözümü açtım oğlum nerde diyorum kucağına aldığın an hayatta bi daha yaşayamayacağın bi duyguyu yaşıyosun:)Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar versin inşallah:Saruboceq:
günaydına.s.2 çocuk annesi zibidi geldiiiidelikafaduldenelifcim yaramz olsada tek bi gülüşü ya da anne deyişi herşeyi unutturuyor:asigim:benim kızım çok usluydu oğlum acayip bi şey:bbo:hiç yerinde durmuyo, sürekli bi şeyler bi yerleri karıştırıyor, evim en fazla 5 dk derli toplu oluyo bulaşık makinası fırın çamaşır makinası yatak odası ve çekmeceler ilgi alanına giriyor,hatta benimki şu ara kumandaya taktı bende duracak diye ağlıyo:roflol:2-3 gün öncede elektrik ısıtıcıyı ters çevirmiş üstüne çıkmış :1shok:bu dediğim 5 dk içinde oluyor çünkü iş çıkışı üstümü değiştiriyordum o anda sude olmasa yanacak sıpa:mymeka:sude anne koş efe ısıtıcıyı devirdi dedi bi fırladım o inmiş üstünden halı yanmış:çok üzgünüm:Allahtan bi şey olmadı şükür...ama anne alalı ne zaman diye sordumu bana ben bitiyorum:asigim:alalı adanalı demek bu arada:roflol:yatırınca iyi geceler diyorum o da bana iyi ceceler diyo sizi seviyorum diyorum seni seviyom diyo o an eriyosun işte :) doğum anıda öle ben sezeryan oldum gözümü açtım oğlum nerde diyorum kucağına aldığın an hayatta bi daha yaşayamayacağın bi duyguyu yaşıyosun:)Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar versin inşallah:Saruboceq:
hayırlı sabahlar arkadaşlarımmm Şeniz
dünkü menümm: cokacimcoook
sabah: 1 küçük annemin açması+çay
öğlen:tavuk pirzola+yarım tabak bulgur+salata
ara:nescafe
araortakal
akşam:1 tabak k.fasulye+1 dilim kepekli ekmek
ara: portakal
sanada hayırlı sabahlar canım Şeniz
oh bi sabah annenin poğacası bi sabah acması :mymeka:
her sabah olmaz 3-4 günde bir yap
al yanına kepek ekmeği koy üstüne peyniri -tatlicadiarzu-
bi tabak kuruda cok geldi bana sankii kafamçokkarıştı
ama öğlen güzel :1rolleyes:
benimde burnumun dibinde suan cıtır cıtır bir simit var benneyaptımki
aplam getirmiş
bende onu öğlen herifcazıma vereyimde gitsin gözümün önünden kafamçokkarıştı
:roflol::roflol: ayy koptum burda yaa kaydirigubbakcemile3
maşaallah sende hiçbişeyi unutmuyon lokmalarımı gözlüyon :mymeka:
tamam zaten istesende bitti hepsii benneyaptımki
sen ne yedin dün bende eleştircem hııhh :dilcikar:
nan sirseri öle ballandıra ballandıra anlttın ki a.saha da şuracık de doğurasım geldi begünaydına.s.2 çocuk annesi zibidi geldiiiidelikafaduldenelifcim yaramz olsada tek bi gülüşü ya da anne deyişi herşeyi unutturuyor:asigim:benim kızım çok usluydu oğlum acayip bi şey:bbo:hiç yerinde durmuyo, sürekli bi şeyler bi yerleri karıştırıyor, evim en fazla 5 dk derli toplu oluyo bulaşık makinası fırın çamaşır makinası yatak odası ve çekmeceler ilgi alanına giriyor,hatta benimki şu ara kumandaya taktı bende duracak diye ağlıyo:roflol:2-3 gün öncede elektrik ısıtıcıyı ters çevirmiş üstüne çıkmış :1shok:bu dediğim 5 dk içinde oluyor çünkü iş çıkışı üstümü değiştiriyordum o anda sude olmasa yanacak sıpa:mymeka:sude anne koş efe ısıtıcıyı devirdi dedi bi fırladım o inmiş üstünden halı yanmış:çok üzgünüm:Allahtan bi şey olmadı şükür...ama anne alalı ne zaman diye sordumu bana ben bitiyorum:asigim:alalı adanalı demek bu arada:roflol:yatırınca iyi geceler diyorum o da bana iyi ceceler diyo sizi seviyorum diyorum* seni seviyom diyo o an eriyosun işte :) doğum anıda öle ben sezeryan oldum gözümü açtım oğlum nerde diyorum kucağına aldığın an hayatta* bi daha yaşayamayacağın bi duyguyu yaşıyosun:)Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar versin inşallah:Saruboceq:
hayal gözün aydın şekerimben hazırım sabahtan süsülendim,3:30 aştiden alcam geri buraya gelcem...
eee dimple lokmaların sayılcak tabi:roflol::roflol: ayy koptum burda yaa kaydirigubbakcemile3maşaallah sende hiçbişeyi unutmuyon lokmalarımı gözlüyon :mymeka:tamam zaten istesende bitti hepsii benneyaptımkisen ne yedin dün bende eleştircem hııhh :dilcikar:
nan yazdık yaa dün
sen gecmiş okumuyon mu :mymeka:
sabah: bi dilim ekmek-peynir-sekeriz cay
öğlen:salata-bi dilim kepek ekmek (yemek kötüydü yiyemedim :1no2:)
akşam: yoğurtlu brokoli 3 kaşık bi dilim ekmek
aşkam misafirim geldi ayıp olmasın onlarla ince dilim kek yidim benneyaptımki
diğerlerinden yemedim
dimple cadısı bi eksiğim meyve oda bitmiş benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?