ay deguşum senin mesajını yeni gördüm kızzzz pardonn.
o kadar da benzemiyom kız abartma azcık yanaklar benziyo o kadder:)
yaza düğün yok ne acele yaza anca söz olur:))
bende senin gibi yaşam biçimi yapabilirim inşallah sağlıklı beslenmeyi:))
sevgiler anacım hepinize:))
kontrol paneline gir avatarı degiştiri işaretliyeceksin canım
çok teşekkür ederim canım..a.s.
oyy kimlerii göruyoruzz burda naniknanik
resmini mi değiştirceksin kontrol panaline girip avarı değiştirebilirsin yerimseniben
rica ederim canım güle güle kullan Şenizalmişim çok teşekkür ederim canım süper olmuşŞeniz
almira sayfamı ziyaret etmişşsin bi selaam attsaydın barii kaydirigubbakcemile3
günaydınmirmirmirmiruykusuz bi gün gripli bi gün sorunlu bi günbenneyaptımkisude sabaha kadar öksürdü geçmedi bi türlü ya:çok üzgünüm:antibiyotiği bitirdik öksürük şurubunu bitirdik ama hala geçmedi gıcık öksürük :mymeka:bitkisel şeyler bi bakayım bari ek olarakbenneyaptımkidilencim bulabilirsen 2 bağ al tazesini limon sık sık ye yemekten önce... sen bi başla hele evlilik hasırlığına :1rolleyes: juju kendi çapında eğleniyosun yani iş yerinde:roflol:
hayırlı sabahlar arkadaşlarımmm Şeniz
dünnn neler yedim bi bakalımmm
sabah : peynirli sandöviç+çay
ara : nescafe
öğlen: 2 kepçe çorba + 1 kalın dilim kepekli ekmek
ara : elma
ara : 1 sb süt+kansızlık için biraz kuru kara üzüm
akşam : çorba+3 yk fasulye+yoğurt+1 dilim kepekli
işte bunlarr a.s
ayrıca geçen juliett de bi zayıflama ilacı kullandığından bahsediyordu.bence senin gibi hamilelik düşünen biri asla sağlık bakanlığı onayı olmayan bişe kullanmamalı.bazı ilaçların,bitkilerin vücuttan tamamen atılması aylar hatta yıllar alıyor.ve bunlar hep teratojen,yani hamile bayanlarda asla bulunmaması gereken maddeler.biraz uzattım ama en basit adaçayı bile hamile bayanlarda düşüğe sebep olabiliyor. bence juliett sende kullanma.zaten zayıfsınki,ilac kullanmayı gerektirecek kilon yok bence.
bunlar naçizane tavsiyelerim,yinede siz bilirsiniz.ben birazda hastalarıma bakayımyerimseniben
sende neskafecisin galiba. bi ara o kadar bağımlıydım ki günde 4 tane içiyordum. bide şekersiz içemem zaten neskafeyi. şimdi teke düşürdüm bazende hiç içmiyorum selülüt yapıyor. birde kola bağımlılığı vardı günde 1 lt içiyordum. zaten bu kilolar ordan kalmaneyseki kolayı bıraktım. asitli bişi canım cektiği zaman limonlu soda içiyorum. koladan iyidir.
saol şekercim bilgiler ve tavsiyen için
maalesef bütün zararlarını biliyorum ama bile bile yapıyorum neden bende bilmiyorum
denk gelmesin diye adetten hemen sonra basladım 5 gün sonrada bitecek haplar
aslında 2 arkadasımı engelledim bu hapları kullanasınlar diye zararlarını anlattım
ama ben kullanıyorum
delimiyim neyim
saol şekercim bilgiler ve tavsiyen için
maalesef bütün zararlarını biliyorum ama bile bile yapıyorum neden bende bilmiyorum
denk gelmesin diye adetten hemen sonra basladım 5 gün sonrada bitecek haplar
aslında 2 arkadasımı engelledim bu hapları kullanasınlar diye zararlarını anlattım
ama ben kullanıyorum
delimiyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?