- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
eee dimple lokmaların sayılcak tabi
ne anlamı var o zaman buranın a.s
bugün tamam da dünküleri de unutmamış eleştiriyo ajan coo :dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee dimple lokmaların sayılcak tabi
ne anlamı var o zaman buranın a.s
bugün tamam da dünküleri de unutmamış eleştiriyo ajan coo :dilcikar:
uf ya canım sıkılıyo :çok üzgünüm:
kocamı özledim ben senağlama senağlama senağlama
:roflol: :roflol: ajan coo benmiyim :roflol:
ayyyyyyyy ben de tam o kıza bayılıyodum biliyomusun ne neşeli diye:))) allahtan gene beni yemekteyizdeki şişman avrada benzetmedincokacimcoook-tatlicadiarzu- izledim bende canım ailemi bugün, o halim ne efendi adam yaa:)) çirkinlikten 50 yıl yer emme velakin erkek adamkaydirigubbakcemile3
iyce kadın hamamına çevirdim burayı
yediklerimi de yazayım da barim:jeyyar:
sabahla arayı yazmıştım.
öğlen 4 kaşık k.faulye 4 kaşık pilav ekmek yok domates salatalık
ara 1 ayran yarım etiform
akşam öğlenin aynı yannız bu kez yoğurtta var.
ara yarım muz yarım yeşil elma:lepi:
oyy kıyamam :teselli: kaç gün kaldı
benimde canım cok sıkkın
işler cok kötü :1no2:
ve eşimin yerini değiştiriyorlar
kocişi güvenliğe veriyolarmış senağlama
az önce öğrendim
geceleri evde olmadığı zamanlar napıcam ben
cok morali bozulduu
uff insallh vazgecerler
JUJU tşk ederim canım uyarın için...bana da sen gibi bir kaptan lazım zaten...tam aradığım gibisin :) sen beni akıllandır hayatım .ama juliet bana bişiy yapmadı :) sadece kilo vermedim diye eledi ..diğer arkadaşlar çok azimli çokk kilo verdiler elenmediler.umarım ben gibi 2 hafta üstüste kilo verememe gafletinde bulunmaslar..bu bana ders oldu iyi oldu benim için hırs yaptım...çok iyiyim son 4 gündür yürüyüşlerimi d eyapıyorum ..ama sanırım diet olarak yanlışlarım var..sizlerde beni uyarınca düzelteceğimi düşünüyoruma.s.
canım ayrıca nöbetteyim o yüzden geçmişi düzgün okuyamamıştım daha dikkat edicem bundan sonra hem beslenmem hem paylaşımlarıma ...söz veriyorum kavlatıda simit de yemicemmm:1hug:
kızlar neşenizi bozmayayım diye yazmadım,benimde canım çok sıkkın.çalışan anne olmak çok zor bişe.işi bırakıp evde otursanız olmuyor,alışmadığınız bi durum siz bunalıma giriyorsunuz.çocuğunuzu bakıcıya bıraksanız içiniz bi türlü rahat etmiyor.aslında bakıcımız 15 yıldır tanıdığımız eski bir komşumuz.az-çok titizliğini çocuklara sevgisini biliyorum ama buaralar içim yinede hiç rahat değil.kimse anne gibi olamazki.hele şimdi hastada...diyorum acaba ağladığında,yemek yemediğinde kötü davranıyormudur oğluma. 2 gündür paranoyak olacağım.senağlamasenağlamasenağlama
nan dilenci kendini benzete benzete yiyip yiyip cıkarmamamıs olan kadınamı benzettin :mymeka: o nerden baksan bi ton çeker kaydirigubbakcemile3
tam sana benzıyorr hem tipi hemde hal hareketlerii bi göz kırpmasıvarya bukadar tatlı olurr bi ınsan fıkır fıkırr kız tam sen gibiiinaniknanik
ne o yemekteyizz kadına mı benzıycen daha nelerr :dilcikar:
canım ailemde ki feride bizim dilienci :1hug:
ben de bugun öğle tarhana çorbası veg karnıbahar yemeği yedim aşçımız güzel yapıyorr yemeklerii karnıbahar bile süper olmuşş bugun :dance:
eve geldim ders çalşcam şimdik oyy bitmedii şu ders furyasıı neolcak biz gençlerin haliii bee:mymeka:
sizlerin keyifleri yerinde hadii öptüm hepinizi a.s.