• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

uf ya canım sıkılıyo :çok üzgünüm:
kocamı özledim ben senağlama senağlama senağlama

oyy kıyamam :teselli: kaç gün kaldı

benimde canım cok sıkkın
işler cok kötü :1no2:
ve eşimin yerini değiştiriyorlar
kocişi güvenliğe veriyolarmış senağlama
az önce öğrendim
geceleri evde olmadığı zamanlar napıcam ben
cok morali bozulduu
uff insallh vazgecerler

ayyyyyyyy ben de tam o kıza bayılıyodum biliyomusun ne neşeli diye:))) allahtan gene beni yemekteyizdeki şişman avrada benzetmedincokacimcoook-tatlicadiarzu- izledim bende canım ailemi bugün, o halim ne efendi adam yaa:)) çirkinlikten 50 yıl yer emme velakin erkek adamkaydirigubbakcemile3
iyce kadın hamamına çevirdim burayı:utangac:
yediklerimi de yazayım da barim:jeyyar:

sabahla arayı yazmıştım.
öğlen 4 kaşık k.faulye 4 kaşık pilav ekmek yok domates salatalık
ara 1 ayran yarım etiform
akşam öğlenin aynı yannız bu kez yoğurtta var.
ara yarım muz yarım yeşil elma:lepi:

tam sana benzıyorr hem tipi hemde hal hareketlerii bi göz kırpmasıvarya bukadar tatlı olurr bi ınsan fıkır fıkırr kız tam sen gibiiinaniknanik
ne o yemekteyizz kadına mı benzıycen daha nelerr :dilcikar:
canım ailemde ki feride bizim dilienci :1hug:
ben de bugun öğle tarhana çorbası veg karnıbahar yemeği yedim aşçımız güzel yapıyorr yemeklerii karnıbahar bile süper olmuşş bugun :dance:
eve geldim ders çalşcam şimdik oyy bitmedii şu ders furyasıı neolcak biz gençlerin haliii bee:mymeka:
sizlerin keyifleri yerinde hadii öptüm hepinizi a.s.

oyy kıyamam :teselli: kaç gün kaldı

benimde canım cok sıkkın
işler cok kötü :1no2:
ve eşimin yerini değiştiriyorlar
kocişi güvenliğe veriyolarmış senağlama
az önce öğrendim
geceleri evde olmadığı zamanlar napıcam ben
cok morali bozulduu
uff insallh vazgecerler

4 ayımız kaldı jujum ya :bbo:
ama ben bundan önce askerlik için bi 6 ay beklemiştim senağlama
napalım benim de kaderim bu demek ki başa gelen çekilir :bbo:
jujucum moralini bozma canım herşeyde bi hayır vardır :teselli:
bu krizde şükret ki bi işiniz var a.s

almiş gel seni yarın akşam evime götüreyim ben:1rolleyes:efeyi seversin misafir olursun banadelikafaduldenama ikramlar diyet olur karışmam:roflol:dimple sen nereye düştün yavrum farkında değilsin dahasırnaşık şeyjujum hayırlısı olsun kuzum ya işten çıkarılmasında:1no2:

kızlar neşenizi bozmayayım diye yazmadım,benimde canım çok sıkkın.çalışan anne olmak çok zor bişe.işi bırakıp evde otursanız olmuyor,alışmadığınız bi durum siz bunalıma giriyorsunuz.çocuğunuzu bakıcıya bıraksanız içiniz bi türlü rahat etmiyor.aslında bakıcımız 15 yıldır tanıdığımız eski bir komşumuz.az-çok titizliğini çocuklara sevgisini biliyorum ama buaralar içim yinede hiç rahat değil.kimse anne gibi olamazki.hele şimdi hastada...diyorum acaba ağladığında,yemek yemediğinde kötü davranıyormudur oğluma. 2 gündür paranoyak olacağım.senağlamasenağlamasenağlama

haftalardır kilo veremiyorduk
iyice salmıstık kendimizi ve bu sırada
kardes takım kaptanı uyguladığı kuralları önerdi bize
ve bizde bunu hep beraber onayladık öyle değilmi
onaylamak ne demek uygulamak demetir yanlısmıyım
hem onaylıyorsan 'bütüm takım onaylıyorsa' sonra kurallara uymuyorsan
sonuclarına da razı olacaksın
kurallara uymayanların sonucu diskalifiyedir.
şimdi söyleyin bana yellowun diskalifiyesinden ben mi sorumluyum
ben mi hatalıyım

bu kurallar gercekten ağır mı geliyor herkese
bu kurallarla ilgili önerisi olan var mı
ben rahatlıkla 2 hafta 500 gr verebiliyorum
500 gramdan bahsediyorum gercekten ağır mı
lütfen bi şikayeti olan varsa şimdiden söylesin
sonra diskalifiye olduktan sonra bana özel den satasılmasını istemiyorum
ben seve seve cuma günlerimi ayırıp uğrasıyorum
gerektiğinde işime gücüme ara veriyorum
bunun karsılığı kinayeleri laflar olmamalı

JUJU tşk ederim canım uyarın için...bana da sen gibi bir kaptan lazım zaten...tam aradığım gibisin :) sen beni akıllandır hayatım .ama juliet bana bişiy yapmadı :) sadece kilo vermedim diye eledi ..diğer arkadaşlar çok azimli çokk kilo verdiler elenmediler.umarım ben gibi 2 hafta üstüste kilo verememe gafletinde bulunmaslar..bu bana ders oldu iyi oldu benim için hırs yaptım...çok iyiyim son 4 gündür yürüyüşlerimi d eyapıyorum ..ama sanırım diet olarak yanlışlarım var..sizlerde beni uyarınca düzelteceğimi düşünüyoruma.s.
canım ayrıca nöbetteyim o yüzden geçmişi düzgün okuyamamıştım daha dikkat edicem bundan sonra hem beslenmem hem paylaşımlarıma ...söz veriyorum kavlatıda simit de yemicemmm:1hug:

bu arkadas sadece kilo vermedi değil aksine kilo da aldı hatırlatırım.

son bi sözüm var yellow eğer dönüp geçmişi okusaydın sana neler yazdığımı görürdün

şekerim paranoyak olma be kuzumyasakkelime eğer iyi tanıyorsan çocuğunda onu seviyorsa kendini hırpalama lütfen benim halam bakıyor şu anda efeye kızımda ilkokula başladı bu dönem o gönderiyor okula ikiside çok seviyor halamı :nazar:ben her istediklerini yapmam halam yapar çünkü:roflol:sen de bakıcının başka çocuklara tavrını biliyosan üzme kendini sonuçta hepimi
z onların geleceği için çalışıyoruz keyfi değil:teselli:hastayken insanın aklı onda kalıyo evet ama sen baksanda aynı duyguyu yaşıyosun o hastayken senin için acıyo:teselli:
gelelim jujuma kimse kendi istemedikten sonra kilo veremz değil mi ? kimsenin çabası kimseyi zayıflatmazbenneyaptımki bu saatten sonra herşeye kulaklarını tıka bence canıum herkes elinden gelen desteği veriyor burda:enbuyukkk:

kızlar neşenizi bozmayayım diye yazmadım,benimde canım çok sıkkın.çalışan anne olmak çok zor bişe.işi bırakıp evde otursanız olmuyor,alışmadığınız bi durum siz bunalıma giriyorsunuz.çocuğunuzu bakıcıya bıraksanız içiniz bi türlü rahat etmiyor.aslında bakıcımız 15 yıldır tanıdığımız eski bir komşumuz.az-çok titizliğini çocuklara sevgisini biliyorum ama buaralar içim yinede hiç rahat değil.kimse anne gibi olamazki.hele şimdi hastada...diyorum acaba ağladığında,yemek yemediğinde kötü davranıyormudur oğluma. 2 gündür paranoyak olacağım.senağlamasenağlamasenağlama

şekercim ya niye herşeyin kötüsünü düşünüyosun ki pozitif düşün:1hug: bence bak ne güzel 15 yıldır tanıdığınız bi kişi bakıyomuş oğluşuna:emir_bebek: çok şanslısın
bak ben ne yapayım çocuğum olunca napıcam diye kara kara düşünüyorum:uhm: annemlerden de kayınvalidemlerden de uzaktayım yat kalk şükret valla canım :1hug:

julyet ben sana sataşmadım bunu sen de biliyorsun evet kilo almış olabilirim ...almış olmak istemesdim ..gruptan da ayrılmak istemezdim...hele hele şu anda bu takımı bu yazılarla mesgul etmek hiç istemezdim...hepinizden özür dilerim ..beni takımdan elemedi kimse ben elendim..kuralara uymadım kilo veremedim buu kadar..julyet senide manevi olarak rahatsız ettiğim için özür dileriim
ama sataşma ya da kırıcı bir söz kullanmadım ben...hele arkadan hiçkonuşmadım..kişilik olarak böle biri diilimdir..hepinize başarılar mutluluklar

DEREOTU İLE ZAYIFLAMA MUCIZESI

Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.

BETÜŞ DE SÖYLEMİŞTİ BUNU HATIRLAYAN VAR MI.GÖRÜMCESİ KULLANMIŞ VE ZAYIFLAMIŞTI.

SEBZE DİYETİ Nasıl Yapılır? Sebzeli Diyet Tarifi

Özellikle sebzeler posalı gıdalardır ve bağırsakların çalışmasına büyük yararları vardır. Sebzelerden bir çok vitamini alabilirsiniz. Ama satın aldığınız sebzeleri, meyvelerde olduğu gibi çok iyi yıkamanız ve fazla bekletmeden kullanmanız gerekir. Ayrıca sebzeleri çok fazla pişirmemeye özen gösterin.

Bu diyetin en büyük özelliği, sebze düşkünleri için çok ideal bir diyet olmasıdır. Diyetin uygulama süresi iki, üç gündür. 2. veya 3. günden sonra mutlaka diyete ara verilmesi gerekir. Bir başka diyet ile devam edilebilir. Toplam uygulama süresi iki veya üç gündür.

Sebze Diyeti BİRİNCİ GÜN Programı

Kahvaltı:

Şekersiz çay

25 gr. kepek ekmeği

30 gr. beyaz peynir veya bir adet yumurta

Öğle:

1patlıcan, 1 kabak, 2 domates,

ayşe fasulye ve biber ile hazırlanmış türlü

25 gr. kepek ekmeği

200 gr. meyve veya salata

Akşam:

700 gr. kabak, 40 gr. yağsız kaşar,

1 yumurta ile hazırlanmış kabak yemeği

25 gr. kepek ekmeği

Salata

Sebze Diyeti İKİNCİ GÜN Programı

Kahvaltı:

40 gr. kepek ekmeği

30 gr. peynir veya 200 gr. light yoğurt

Salata

Öğle:

1 tabak zeytinyağlı taze fasulye

25 gr. kepek ekmeği

Salata

Akşam:

1 kase tanesiz çorba

1 tabak kıymalı sebze yemeği (yağsız)

25 gr. kepek ekmeği

150 gr. meyve

nan dilenci kendini benzete benzete yiyip yiyip cıkarmamamıs olan kadınamı benzettin :mymeka: o nerden baksan bi ton çeker kaydirigubbakcemile3

yokk kızz allah benzetmesin ben deguşa takılıyordum beni sevimli birine benzettiği içinkaydirigubbakcemile3

tam sana benzıyorr hem tipi hemde hal hareketlerii bi göz kırpmasıvarya bukadar tatlı olurr bi ınsan fıkır fıkırr kız tam sen gibiiinaniknanik
ne o yemekteyizz kadına mı benzıycen daha nelerr :dilcikar:
canım ailemde ki feride bizim dilienci :1hug:
ben de bugun öğle tarhana çorbası veg karnıbahar yemeği yedim aşçımız güzel yapıyorr yemeklerii karnıbahar bile süper olmuşş bugun :dance:
eve geldim ders çalşcam şimdik oyy bitmedii şu ders furyasıı neolcak biz gençlerin haliii bee:mymeka:
sizlerin keyifleri yerinde hadii öptüm hepinizi a.s.

ayy şekerim bi hoşuma gidiyo iltifatlar ehehe:utangac:
bir insan diyet bitmiş kilolar gitmiş olur da ancak bu kadar halllaa azimli olur tebrik ediyorum senii:nazar:
ders dediğin ne kız kpss durumumu hala?

ben de yarın akşam trenle ist.a gidiyorum. orda spor yapamıycam uff.

jujum canını sıkma serserim kota koydu bişey demiyorum o yüzden amaa.s :teselli:
birde bu kurallar neler bana link aratmısın değişiklikler olmş sanırım:uhm:

Back