• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şirinem :çok üzgünüm: üzülme canım kısmet değilmiş
rabbim baska acılar vermesin boyunca cocuklarını kaybeden anneler var
onları düşünüp telkin ediyorum kendimi

cuma gecesi tekrar kanamam oldu şiddetliydi bu sefer
düştü bebişim
bir haftada olsa hissetmek
o varlığı içimde bilmek cok güzeldi
kucağıma almayı öylesine isterdim ki
kısmet değilmiş

ama iyiyim toparladım biliyorum ki
yine olacak
sende üzülme şirinem

şirinim jujum herşeyde vardır bi hayır öyle düşünün:çok üzgünüm:ben cumartesi günü hastanedeydim eltim doğum yaptı ama bi önceki bebeğimiz özürlüydü dolayısıyla 5-yada 6 .ayda ölü doğum yaptı yengem:çok üzgünüm: siz de hayırlısı diye dua edin belki öyle olsa Allah korusun daha çok üzülecektiniz:1no2: hastanede başka bi ölü bebek vardı karşımızdaki odada yine özürlü bi bebek vardı :çok üzgünüm:şükredelim halimize olurmu Şenizherşeyin ilacı zamandır sizi sevdiğimizi desteğimizi dualarımızı unutmayın kendinizi üzüp bizide üzmeyin bakim:asigim: /B]

jully geçmiş olsun cnm Allah sabır versin haklısın yine olur inşallah sende üzülme emi

şirinim jujum herşeyde vardır bi hayır öyle düşünün:çok üzgünüm:ben cumartesi günü hastanedeydim eltim doğum yaptı ama bi önceki bebeğimiz özürlüydü dolayısıyla 5-yada 6 .ayda ölü doğum yaptı yengem:çok üzgünüm: siz de hayırlısı diye dua edin belki öyle olsa Allah korusun daha çok üzülecektiniz:1no2: hastanede başka bi ölü bebek vardı karşımızdaki odada yine özürlü bi bebek vardı :çok üzgünüm:şükredelim halimize olurmu Şenizherşeyin ilacı zamandır sizi sevdiğimizi desteğimizi dualarımızı unutmayın kendinizi üzüp bizide üzmeyin bakim:asigim: /B]

saolun kızlar
haklısın serserim
ben kendimden bu kadar metanetli olacağımı ummazım
tabiki üzüldüm ama yıkılmadım
her serde hayır vardır
ne analar var cocuklarını elleriyle toprağa veriyor
bunları düşünüyorum
bunada sükür diyorum

zuzu seninde mi minik zuzun var Allah bağışlasınŞenizyeni yarışmacılarım nerde nan benimfisfisfisyarışçı reybenneyaptımki

kaptan kısma be geldim işte

ancak vakit buldum

spora ve diyete devam merak etme bu hafta sana listede 1 kilo daha eksik gösterecem okişakkıdı

şirin ve juju çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama daha çok gençsiniz kendinizi bırakmayın sakın.:Saruboceq:dualarım sizinle.:1hug:

günaydıııınnnn arkadaşlar ama pek bi aydın bi gün değil:çok üzgünüm: biraz sinirliyim ama geçici şirinim ve julim inanın çok üzüldüm anlatamam sizesenağlama bi türlü yoğunluktan ne nete girebildim nede araya bildim kusura bakmayın:çok üzgünüm: allah hayırlısını versin her şer gördüğümüzde bir hayır vardır. ama dün akşam şunu öğrendim bizim arkadaşlık ve dostluklarımız sanal ortamda başlayıp ne güzel yerlere geldi istanbuldan juli nin düşük yaptığını denizliden serserim haber alıyor ve bana mesaj çekiyor pazar olmasına rağmen iyi ve kötü haber çabuk yayılıyor tabi ben teli evde unuttuğum için çok geç gördüm ve julimi arayamadım bu bana:mymeka: dostluğumuz artık bu noktalara gelmiş buda işin sevindirici boyutu mutlu haberi hep birlikte ve ilk bizlerle paylaşmıştı julim ve kötü haberide ilk bizler aldık düşünüyorumda banada bişey olsa benim için üzülecek başka şehirlerde bir sürü dotum olmuş hatta başka şehirlere gezmeye gidip kapısını açacağım bir sürü dostum arkadaşım olmuş:asigim: buda işin iyi tarafı neyse birazdan gelicem

petüşüm benim :1hug:
dostluğumuz artık sanal değil
neredeyse 1 seneyi gecti
her gün ayrı yerlerde olsak hep berberiz
sabah kk ya geldiğimde bile
hemen yazamadım
çünki herkesin üzüleceğini biliyordum
burda bir cok seyi hep beraber aştık hep birbirimize dayandık
bu da gececek
size daha cooook bebiş heberleri verecem yerimseniben
ben üzülmüyorum
sizde üzülmeyin olurmu

neysee gelelim artık diyet konumuza
cok fena şişlik var bende
doktor kanaman 1 haftayı gecerse gel kürtaj yaparız demişti
ama benim kanamam bitti bile
biraz daha olsaydıda şişlik giderdi belki
parafinli korse almıstım biliyorsunuzdur
ama o gün hamişliği öğrenince kullanmamaıstım
ona baslasam mı artık :uhm:

neysee gelelim artık diyet konumuza
cok fena şişlik var bende
doktor kanaman 1 haftayı gecerse gel kürtaj yaparız demişti
ama benim kanamam bitti bile
biraz daha olsaydıda şişlik giderdi belki
parafinli korse almıstım biliyorsunuzdur
ama o gün hamişliği öğrenince kullanmamaıstım
ona baslasam mı artık :uhm:

ay sen bi harikaısn yaaa beni bugün çok üzen hemde bugün ilk defa yüzümü güldüren birisin nasıl böyle u dönüşü yapabildin:roflol:

ay sen bi harikaısn yaaa beni bugün çok üzen hemde bugün ilk defa yüzümü güldüren birisin nasıl böyle u dönüşü yapabildin:roflol:

ağlanıp sızlanmakla biryere varılmıyor ki betüşüm
ağlasam tekrar yerine gelecek mi hayır!!
kafama taktıkça daha da bekleme süresi uzayacak
bir seyi cok istemiceksin
hayırlıysa isteyeceksin
bunu öğrendim
rabbim zamamını biliyordur
şirinem hadi sen gelll zayıflıcaz üzüntüden kendimizi yemeğe vermek yok :mymeka:
bir hafta aldığım kiloyu bi senede veririm artık

Back