• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

almişcim parafinli korse günde 8 saat giyiyorsun
bol su ve bitki çayı içiyorsun
sözde 2 ayda 2 beden inceltiyormus
ay ben 5 cm incelsemde olur

lahana kürüde
750 ml kaynayan suya 4-5 adet lahana yaprağı atıyorsun 7 dk kaynatıyorsun
sabah akşam içiyorsun

ilk hafta haftada 5 gün sabah akşam
ikinci hafta haftada 5 gün günde bir bardak
üçüncü hafta 2 günde bir
dördüncü hafta 3 günde bir
diyee gidiyor almişim
ama iyi yağ yakıyormus

o zaman yapıcak bişey yok serserim ilaçlar bitince başlıyacaksın diyete :delphin:
bak hani emel vardı ya o bi yazısında demiştiki ben çok psikoloji ilaçları kullanıyorum ve bunu kullanırken 40 kilo verdima.sben onun kilo aldırdığını iştahımı açtığını düşünmüyorum ölede oluyo küçücük hap bana ne yapabilirki diyorum demiştia.ssende böle düşünsen psikolojin böle olursa belkide almazsınyerimseniben

zeytin onlara veremiyosan bana verebilirsin o zaman üzülme yani kaydirigubbakcemile3[QUOTE/]
sana yolladım zaten az önce diyorum ya herkese gidiyo onlara gitmiyo onların mannak olduğunu kk da anladı verdirtmiyo rep mep:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
serserim ben bi kullanayım
olumlu sonuc alırsam sende alırsın yerimseniben
birde korsenin yanında lahana yağı verdiler
akşam sürdüm korseyi taktım birde titrek kemerimi taktım
yarım saat kalça yarım saat göbek titrettik

insallah sonuc alırım

almişcim parafinli korse günde 8 saat giyiyorsun
bol su ve bitki çayı içiyorsun
sözde 2 ayda 2 beden inceltiyormus
ay ben 5 cm incelsemde olur

lahana kürüde
750 ml kaynayan suya 4-5 adet lahana yaprağı atıyorsun 7 dk kaynatıyorsun
sabah akşam içiyorsun

ilk hafta haftada 5 gün sabah akşam
ikinci hafta haftada 5 gün günde bir bardak
üçüncü hafta 2 günde bir
dördüncü hafta 3 günde bir
diyee gidiyor almişim
ama iyi yağ yakıyormus

hımm şu korse işi iyi gb gözüküyo ya kaydirigubbakcemile5
ama lahana zahmetli iş kim uğraşcak onla sabah sabah :bbo:
ama lahananın işe yaradığını duymuştum a.s

serserimin dediği gb sen bi dene bakalım yerimseniben
ona göre bizi bilgilendir yerimseniben

emelcim güzel söylemiş seytinim de benim zaten sürekli kullandığım bi ilaç vardı ...hani kolumun ve bacağımın kasılmaması için o zaten kilo aldırıyo bir de üstüne hormon eklendi süpper oldu:delphin:sanırım ben 2 haftada çok spor yaptığım için değişiklik olmadı şimdi hafta sonu sadece cumartesi 20 dk yürdüm başka bi şi yoktu sanırım ondan oldu:çok üzgünüm:

hoşbuldukk serserimm a.s.
hee evet ama :delphin: ben kilolar gitti diye biraz şımardım galiba gevşettim işi fisfisfis

16 mart pazt.
sabah:sandviç+süt
öğlen: 2 kepçe fasülye+ayran+1 dilim ekmek
ara: nescafe
akşam: 1 kepçe çorba+3 köfte biraz patates+salata+1 dilim kepekli

poff canım sıkılıyo benim yaa :1ninca: :çok üzgünüm: Çok üzgünüm çoook

emelcim güzel söylemiş seytinim de benim zaten sürekli kullandığım bi ilaç vardı ...hani kolumun ve bacağımın kasılmaması için o zaten kilo aldırıyo bir de üstüne hormon eklendi süpper oldu:delphin:sanırım ben 2 haftada çok spor yaptığım için değişiklik olmadı şimdi hafta sonu sadece cumartesi 20 dk yürdüm başka bi şi yoktu sanırım ondan oldu:çok üzgünüm:

hıımmmm o zaman bol sporrrkaydirigubbakcemile2

bendee burdayım günaydınnnnn
ben geçen hafta ii kilo vermiştim bilmem farkındamıydınız arkadaşlar 800 gr falandelikafadulden
Türkiye şartlarında ii bi rakam bu sonuçta nese sedede gelim arkadaşlar ne hikmetse bende incelmede oldu sankimm önceki akşam işyerindeki arkadaşlarla toplanmıştık benim kilom 63,9 falan sen taş tatlasa 57-58 dediler yaa geneldede kimse inanmıyo 64-65 çektiğimeee yerimseniben Alla Allaaaaaaaaaa

Back