• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

angelcım meraba nivea body cd sini sormuşsun ama ben de yok :1no2:, hiç kullanmadım

tamam cnm teşekkür ediyorum cevapladığın için a.s.

jully gerçekten takdir ettim seni cnmm a.s.

betüşcüm sende sıkma canın ok herşey yolunu alıyor üzüldüğümüz yanımıza kar kalıyorr annaaa şarkı sözü gibi oldu yaf-tatlicadiarzu-
serserimmm kuzuum öğlen kocişle dışarda yedik eve gidim msn ye bakamadımm akşam ilk iş bakıcamm :1hug:

nivea body yi nerden temin edebilirim yaa yokmu bunun bi sitesi neyin msn den falan verinn nolurrrrrrkaydirigubbakcemile2

günaydıııınnnn arkadaşlar ama pek bi aydın bi gün değil:çok üzgünüm: biraz sinirliyim ama geçici şirinim ve julim inanın çok üzüldüm anlatamam sizesenağlama bi türlü yoğunluktan ne nete girebildim nede araya bildim kusura bakmayın:çok üzgünüm: allah hayırlısını versin her şer gördüğümüzde bir hayır vardır. ama dün akşam şunu öğrendim bizim arkadaşlık ve dostluklarımız sanal ortamda başlayıp ne güzel yerlere geldi istanbuldan juli nin düşük yaptığını denizliden serserim haber alıyor ve bana mesaj çekiyor pazar olmasına rağmen iyi ve kötü haber çabuk yayılıyor tabi ben teli evde unuttuğum için çok geç gördüm ve julimi arayamadım bu bana:mymeka: dostluğumuz artık bu noktalara gelmiş buda işin sevindirici boyutu mutlu haberi hep birlikte ve ilk bizlerle paylaşmıştı julim ve kötü haberide ilk bizler aldık düşünüyorumda banada bişey olsa benim için üzülecek başka şehirlerde bir sürü dotum olmuş hatta başka şehirlere gezmeye gidip kapısını açacağım bir sürü dostum arkadaşım olmuş:asigim: buda işin iyi tarafı neyse birazdan gelicem
ne kadarda güsel anlatmışsın cnm benimŞeniz
ama o serseri neden bana hbr vermemişşşş:dilcikar:
ağlanıp sızlanmakla biryere varılmıyor ki betüşüm
ağlasam tekrar yerine gelecek mi hayır!!
kafama taktıkça daha da bekleme süresi uzayacak
bir seyi cok istemiceksin
hayırlıysa isteyeceksin
bunu öğrendim
rabbim zamamını biliyordur
şirinem hadi sen gelll zayıflıcaz üzüntüden kendimizi yemeğe vermek yok :mymeka:
bir hafta aldığım kiloyu bi senede veririm artık
julim idolümsünnn güselim benim yaaaa:hooray:
seni böle neşeli görmek benide neşelendiriyo kahkaha atmak geliyo içimden:roflol:

günaydın kızlar
bugün parafinli korsemi giydim
ama yeme düzeni hala oturmadı
canım hep tatlı yemek istiyo sürekli karnımacıkıyo
yaw milletin iştahı kesilir benim ki acıldı
lahana kürüne merak saldım
belki ona baslarım

seytin benim tel arısalandı 5-6 ay önce sonra bütün nolar gitti:çok üzgünüm:senin no yok bende betüşünkinide sezerden istemiştim daha önce mesaneden tel no yolla bana..bu arada vermek isteyenler geçenki yazımda yolladı zaten bana vermeyenler kendi biliryerimseniben

jujum hoşgeldin Şenizpiki nasıl parafinli korse giysilerden belli oluyomu:uhm:kilo aldım çünkü surat ondan bölebenneyaptımki ilaç bitmek üzere 3-4 tane falan kaldı 2 hafta bi şey olmadı ama dün tartıya çıktım senağlamave ben bu ilaçtan 2 kutu daha kullanıcambenneyaptımki

seytin benim tel arısalandı 5-6 ay önce sonra bütün nolar gitti:çok üzgünüm:senin no yok bende betüşünkinide sezerden istemiştim daha önce mesaneden tel no yolla bana..bu arada vermek isteyenler geçenki yazımda yolladı zaten bana vermeyenler kendi biliryerimseniben

öselden yolladım fıstıkım
ama suratına ne oldu

üsülme sirserim :teselli: bende kilo aldım bu bizim kaderimiz bir al bir ver
kot pantalondan belli olmuyor canım cok ince kumaslardan belli oluyor
ve rahatsızlıkta vermiyor
hareket kısıtlılığı yok oldukça rahat sıkıp acıtmıyor da
bakalım 2 ay sonra görecez

ya ben neden serserime ve petüşe vede julime rep veremiyorummm:oklava:
ayy gıcıkkkk oldumm heeeeee:kızgın::kızgın:benneyaptımki
başka herkese gidiyo bu bunlara gitmiyoooookötükedihüso
zeytin onlara veremiyosan bana verebilirsin o zaman üzülme yani kaydirigubbakcemile3
üsülme sirserim :teselli: bende kilo aldım bu bizim kaderimiz bir al bir ver
kot pantalondan belli olmuyor canım cok ince kumaslardan belli oluyor
ve rahatsızlıkta vermiyor
hareket kısıtlılığı yok oldukça rahat sıkıp acıtmıyor da
bakalım 2 ay sonra görecez

nan juju şu korseye anlat
kilo almayı mı önlüyo
şıkılaştıroyo mu napıyo :uhm:

Back