nan ba bak sirseri sen geçmiş okumuyon mu heee :mymeka: :mymeka: :mymeka:ebet herkes yediğini yazmış ama spor nerde rey ve gülay dışındakiler:mymeka:betüş hasta hadi o da yırttı almiş sen yaptınmı nan kaydirigubbakcemiledimpleeeee o kel kafana bi vuracam görecen amaÇok üzgünüm çoookkızlar evde olanlar internetten spor yapabilirler lütfen ihmal etmeyin zayıflamak için sıkılaşmak için spor şartkaydirigubbakcemilehe bu arada dün akşam profiterol yedim haftalık kaçamak hakkımı kullandım:tomato:dikkat ettinizmi nan haftalık didim ve sütlü tatlı:tomato:
ohh maşaallah bize gelince ahkam kes :mymeka:
kendi yaptıklarına bakk :dilcikar:
hem sen yazmadın dün neler yidin diyee benneyaptımki
:1closedeyes: :dilcikar:
nan ba bak sirseri sen geçmiş okumuyon mu heee :mymeka: :mymeka: :mymeka:
50 dakika spor yaptım hihoyyyt
yazdım ya :mymeka:
görmemişim nan napim laelaelaelaelaeokuyos herhalde diğerlerini görmüşüm ya okumasam nerden bilcem:mymeka:
hıh konuş dimple efferin :1hug:
biz de sirseriye ceza verelim o da yadiklerinin resmini koysun :jeyyar:
bi de bahane de hazır haftalık kaçamakmış :dilcikar:
aaaa böle şeyde duymadım :roflol:
hıııııııııııııııı öle mi almiş hanımhaftaya görüşürüz senlekaydirigubbakcemile
sirseri mayın
ohh ne ala
öğlen pilav
akşam makarna
ne ala memleket :mymeka:
bide maasum prfiterol (ay nası yazılıyodu) kaç yidi allah kerim
evet almişe katılıyom yediklerinizin fotosonu koyun
ayrıca
sirsei almiş dilenci yeni arkidişler fotoları kotun
bak dimple ile ilkerim hemencik koydu
almiş sen sirseriye sanada getircem o zaman izin verir :roflol:::::::::
hıh konuş dimple efferin :1hug:
biz de sirseriye ceza verelim o da yadiklerinin resmini koysun :jeyyar:
bi de bahane de hazır haftalık kaçamakmış :dilcikar:
aaaa böle şeyde duymadım :roflol:
nan böle yaparsan spor yapmamanı görmem mi sanıyosun zıbıdı akşamları kendine 30 dk ayıramıyosan benim yaşıma geldiğinde 70 kilo olursun sonrada aynen ben gibi veremessin
gözün aydınnn almişş hihoyyyt ne güzell :asigim:kızlar yarın akşam benim kocişim geliyo 10 günlük tatile
evet kaptanım ya unuttun sen bu işi yaasirsei almiş dilenci yeni arkidişler fotoları kotun
bak dimple ile ilkerim hemencik koydu
KORUMA DİYETİ
kahvaltı : şekersiz çay , 1 haşlanmış yumurta,30 gr peynir,1 tatlı kaşığı bal veya reçel,5 zeytin,2 dilim kepekli ekmek,domates salatalık mevsime göre....
ara öğün meyve veya sütlü nescafe
öğle: 1 porsiyon sebze yemeği,1 kase yoğurt,1-2 dilim kepekli ekmek,ve ya yarım porsiyon pilav-makarna,salata
ara 2 meyve veya 1 dilim börek veya kekbenneyaptımki
akşam : 1 porsiyon et-tavuk veya balık-veyahutta kuru baklagil yemeği,1 kase çorba veya 1 dilim ekmek,yarım bardak yoğurt,az yağlı salata
gece 1 meyve veya süt
heytttt savulun bakayım süprizzzzz nan bana bakın dimple juliet ve almiş cadılarıbuldunuz sirserimi yanlız yükleniyonuz:mymeka: yolarım nan sizikaydirigubbakcemile aşeme dokunmayın büyüklere cevap verilmez:mymeka: öğrnenemedinizmi siz hala bunu:roflol: sirserim yanlız kalmışın buralarda gelemedinmi bunların hakkından:mymeka: ben seni nasıl eğittim :jeyyar: nan:mymeka: sana verdiğim sütler ay repler boğazına dursun:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?