• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlarr geçmiş olsun yaw noldu sizlere bölee:(

dünki raporum
sabah: bi tane elmalı pasta normal kahvaltımı edicektim biri gelince kaldırdım o getirdi zaten elmalı pastayıda büyük deildi hee vurmayın kafama sona
ara: 1mor erik :)
öğlen peynir domates lıght riçel:) kepek ekpee
akşam: bezelyeyi yiyp bitirdik artık turşu bi kaç parça bide 1 kaşık pilav

2,5-3 lt ye yakın su içmişimdir

akşam arkadasla 3-4 durak geriye yürüdüm:) hem sohbet hem yürüyüş oldu ii geldi:) oda bi 30dk sürdü

Günaydın kızlarrr

dünkü yediklerim

sabah:2 dilim ekmek+5 kaşık lor+1 bardak ayran

öğle:1 bardak çorba+salata

ara:1/3 elma+1 avuç çiğdem

akşam:4 yk pırasa kavurma+2 yk makarna+yoğurt

ara:1 dilim peynir+2 zeytin+light kola(canım meyve istemedi peynirede dayanamam)

kızlar bu arada doğum yapalı 6.ayım doluyor bunun içinde spor salonu araştırıyorum kısmetse önümüzdeki ay spora başlayacak tabi benim kız bana izin verirse:)))

Yarışçı günaydın merhabaa.s.,

senin boy kaç?

günaydın arkadaşlarım a.s.
geçmiş olsun betüş :teselli:

dünkü raporumu verem hemen :kahve:
sabah: sandöviç+çay
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+1 kepçe mantarlı tavuk yemeği+1 dilim kepekli
ara: elma
akşam: 1 kepçe çorba+bikaç kaşık patates yemeği+yarım dilim kepekli
ara: nescafe+2 hurma
ara: meyve+fındık

ayy bende dünki raporumu vereyim :roflol:
saayfa alırmı bilmem

sabah: bi dilim ekmek peynir sekerşz cay

öğlen: 4 yk pilav üstüne nohut salata

ara: tadımca (acıkınca yanımda kaydirigubbakcemile3)

akşam: 4-5 balık (barbun) 1 dilim ekmak salata

ara: ne arası yaa saat 8 le gece 3 arası yediklerim
4adet cips :tomato: :tomato: 1 bardak kola :tomato:bi bardak soda :tomato: 2 fındık 2 leblebi :tomato:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnna.s. Şeniz tükkan açıkmı bakem didim ama kaptan kepenkleri erken kaldırmış bugün almila yetişememiş:roflol: kardeş siz kaçta iş başı yapıyonuz sorması ayıpkaydirigubbakcemile3 almişim burasıda çok soğuk ve çok yağışlı hiç işe gelesim gelmedi valla sıcacık battaniye altında yatsam ne güzel olur dünkü raorum

sabah yarım simit 1 üçgen peynir 1 barak çay
ara muz
öğlen 3 adet çiğ köfte bol marul ve 1 bardak ayran
akşam 2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt

ancak yarım saat sonra istifra ettim ne öğlenden ne akşamdan bişey kalmadı öğleni bile öğütmemiş midem biraz üşüttüm galiba akşam pek iyi değildim gerçi halada üşüyorum spor yok ayakta bile duramıyordum akşam:çok üzgünüm:

betüşcüm geçmiş olsun canım :teselli:
evet ya bugün tükkanı ben açamadım :roflol:
sirseri benden önce davrandı :roflol:
biz 8 de iş başı yapıyoruz
sabah ilk önce buraya girmeyince rahat edemiyorum yahihoyyyt

tünaydınn bayanlar
burda kimse yok eminim mesanede konuşuyosunuzdurlaelaelaelaelae
tükkanı boş bırakmayınn :mymeka:
betüşüm jujum geçmiş olsun sizlerea.s.

betüşşş dün tv seyrediyordum alttan bi yazı geçtii
kocanız degiştimi bizi arayın diye yoksam senmi kurdun o hattı he:roflol:

tünaydınn bayanlar
burda kimse yok eminim mesanede konuşuyosunuzdurlaelaelaelaelae
tükkanı boş bırakmayınn :mymeka:
betüşüm jujum geçmiş olsun sizlerea.s.

betüşşş dün tv seyrediyordum alttan bi yazı geçtii
kocanız degiştimi bizi arayın diye yoksam senmi kurdun o hattı he:roflol:

nerden bildin mesanedeydik seanslar bitti bugünlük :roflol: :roflol: kız biz bu espiriryi geçen hafta yaptık amazonlarda:roflol: :roflol: seytinimde aynı şeyi düşünmüş ben alt yazıyı görünce kopmuştummmmmkaydirigubbakcemile3 eşim ne gülüyon didi tabi ben dimedim dimpleyim başın kel dedğil ama ne zman seni görüşmeye alsam hemen çıkıyosun bende rahatsız ettiğimi düşündüğüm için artık almıyorumsositososito

nerden bildin mesanedeydik seanslar bitti bugünlük :roflol: :roflol: kız biz bu espiriryi geçen hafta yaptık amazonlarda:roflol: :roflol: seytinimde aynı şeyi düşünmüş ben alt yazıyı görünce kopmuştummmmmkaydirigubbakcemile3 eşim ne gülüyon didi tabi ben dimedim dimpleyim başın kel dedğil ama ne zman seni görüşmeye alsam hemen çıkıyosun bende rahatsız ettiğimi düşündüğüm için artık almıyorumsositososito

:1shok: hayır betüşüm ben işim olduğunda yazıyorum fisfisfis
onun dışında bi iletişim sorunu var herhalde :a015:
kendi isteğimle çıkmadım ki hiç

Son düzenleme:
ebet herkes yediğini yazmış ama spor nerde rey ve gülay dışındakiler:mymeka:betüş hasta hadi o da yırttı almiş sen yaptınmı nan kaydirigubbakcemiledimpleeeee o kel kafana bi vuracam görecen amaÇok üzgünüm çoookkızlar evde olanlar internetten spor yapabilirler lütfen ihmal etmeyin zayıflamak için sıkılaşmak için spor şartkaydirigubbakcemilehe bu arada dün akşam profiterol yedim haftalık kaçamak hakkımı kullandım:tomato:dikkat ettinizmi nan haftalık didim ve sütlü tatlı:tomato:

Back