Günaydın kızlarrr
dünkü yediklerim
sabah:2 dilim ekmek+5 kaşık lor+1 bardak ayran
öğle:1 bardak çorba+salata
ara:1/3 elma+1 avuç çiğdem
akşam:4 yk pırasa kavurma+2 yk makarna+yoğurt
ara:1 dilim peynir+2 zeytin+light kola(canım meyve istemedi peynirede dayanamam)
kızlar bu arada doğum yapalı 6.ayım doluyor bunun içinde spor salonu araştırıyorum kısmetse önümüzdeki ay spora başlayacak tabi benim kız bana izin verirse:)))
Yarışçı günaydın merhabaa.s.,
senin boy kaç?
günaydınnnnnnnnnnnnnnna.s. Şeniz tükkan açıkmı bakem didim ama kaptan kepenkleri erken kaldırmış bugün almila yetişememiş:roflol: kardeş siz kaçta iş başı yapıyonuz sorması ayıpkaydirigubbakcemile3 almişim burasıda çok soğuk ve çok yağışlı hiç işe gelesim gelmedi valla sıcacık battaniye altında yatsam ne güzel olur dünkü raorum
sabah yarım simit 1 üçgen peynir 1 barak çay
ara muz
öğlen 3 adet çiğ köfte bol marul ve 1 bardak ayran
akşam 2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt
ancak yarım saat sonra istifra ettim ne öğlenden ne akşamdan bişey kalmadı öğleni bile öğütmemiş midem biraz üşüttüm galiba akşam pek iyi değildim gerçi halada üşüyorum spor yok ayakta bile duramıyordum akşam:çok üzgünüm:
nerdesiniz yaa kimsecikler yokk kaydirigubbakcemile
tünaydınn bayanlar
burda kimse yok eminim mesanede konuşuyosunuzdurlaelaelaelaelae
tükkanı boş bırakmayınn :mymeka:
betüşüm jujum geçmiş olsun sizlerea.s.
betüşşş dün tv seyrediyordum alttan bi yazı geçtii
kocanız degiştimi bizi arayın diye yoksam senmi kurdun o hattı he:roflol:
nerden bildin mesanedeydik seanslar bitti bugünlük :roflol: :roflol: kız biz bu espiriryi geçen hafta yaptık amazonlarda:roflol: :roflol: seytinimde aynı şeyi düşünmüş ben alt yazıyı görünce kopmuştummmmmkaydirigubbakcemile3 eşim ne gülüyon didi tabi ben dimedim dimpleyim başın kel dedğil ama ne zman seni görüşmeye alsam hemen çıkıyosun bende rahatsız ettiğimi düşündüğüm için artık almıyorumsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?