Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan biz resim çekildik öğle yemeğinde almişle ama kocamannnnnnn ebatı:1shok: bi türlü küçültemedi almiş:roflol:öğleyin lapa lapa kar yağdı kısa bir süre hemen bitti ama:çok üzgünüm:attık tabi kendimizi dışarı karla beraber pos vermiştik:roflol:yarın koyarıs artık benim telle çekeriz bu kez

bugün yediklerime gelince sabah bir dilim kızarmış ekmek 3 kesme peynir 3 bardak cay
öğlen bir poğaca ve 2 missbon
ikindi bir bardak ıhlamur cayı +2 petibör büsküvi arasına cukulata sürülmüş ne yapayım evlatlara yapınca canım cekti
akşam da bir tabak taze fasulye 3 tane inegöl köfte bu gün biraz kacırdım farkındayım
spor a gelince bugün fırsatım olmadı yarın inş

Günaydın kızlar;

Dün doktora gittim tahlil sonuçlarımı göstermeye.. Polikistik over rahatsızlığım varmış. İnsulin direncim düşükmüş..bu da diyabet hastalığını doğuruyormuş. ayrıca troidit ve haşimoto var.
hergün 2 hap alacağım.
Günlük 1400 kalorilik diyet yapmam gerekiyormuş.çok yavaş kilo verir mişim filan filan..
Fabrika şekerini yasakladı ve sanırım ömür boyu. Moralim bozuldu biraz. yakıştıramadım kendime.

Dün yediklerim;
sabah tost
ara portakal
öğlen çorba - yoğurt - salata
ara meyve ve galeta
akşam - 2 köfte - ıspanak - 1 ekmek
gece - 1 brdk ayran

dr dedi ki pilav yok. bulgur yiyin dedi.

Serseri günaydın,

Benim kilom nolucak? senağlama Başlangıç kilom mu olacak?

dünkü yediklerime gelince

sabah: sandöviç+çay
öğlen: yarım kıymalı pide+ayran+salata(başka bişiy yoktu)
ara: elma+4 adet (çok tatsız tuzsuz ya pek beğenmiyorum ben bunu)
akşam: 1 kepçe nohut+1 dilim kepekli+yoğurt+bikaç turşu
ara: portakal

günaydın kaydirigubbakcemileşaşırırdım zaten kilo vermiş olsaydımbenneyaptımkineyse yeni üyelerimiz siz haftaya kadar paylaşıma devam ediyorsunuz hem neler oluyor nasıl oluyor görmüş olursunuzeski üyelerime geldi sıra hesaplama yapmayı ve alıntıyı öğrenmeeniz gerekecek arkadaşlar:1ninca:formülü veriyorum alt tada örnek yapıcam....

eski kilo - yeni kilo : çıkan fark bölü eski kilo sonuç çarpı 100 .......yani

63,5 - 63,0 0,5 ) böl eski kilona 63,5 : 0,007....çarp 100 le(0,78 %)

alıntı yapmaya gelince.....alıntı yap diyosunuz baştaki ve sondaki quate ve parantez içindeki rakamları siliyosunuz kilonuzu yazıyorsunuz.ona da örnek vericem..........

örnek bu baştaki bunu ve alttaki quate silin kilonuzu yazın bu kadarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
herkese günaydın
dün yediklerim

sabah:2 dilim ekmek+2 dilim peynir+domates+salatalık

öğle:1 bardak çorba+salata

ara:4 tatlı diyet bisküvi+2adet etiform+1 bardak light süt

akşam:1 kepçe şehriye çorba+1 kurubiber dolma+4 lahana sarma+yoğurt

ara yapmadım1 bardak light kola içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…