Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

başıım ağrıyooooooooooooooooooooo betüş gel masaj yap,
betüş dün beğendiğe gittikya gülayla orda çanta vardı adı neydi bile bile çınlattık kulağını :roflol:...

ne çantası yaaa anlamadım adı neydi derken kulaklarım niye çınladı ayyy bi açıklama yap bugün kafam basmıyo kaydirigubbakcemile3 juli kızdırdı başım döndü yinekafamçokkarıştı

şimdi elma kromundan vazgectim
solgarı aradım
bana Lipotropic Factors ü önerdi yanlız en az 30dk-1 saat egzersiz sart dedi 26,95 fiyatı ve eczanelerde satılıyo

birde bizim burda topiklerde Chiumium Picolinate (Solgar) topiği vardı o ilacıda sordum
o zayıflamaya yönelik bi ilaç değil ama tatlıya karbonhidrata düşkünseniz içebilirsiniz dedi sadece kan seviyesini aarlıyormuş bunda öyle zararlı maddeler yokmus

dedim ilk ilaç iştah kapatırmı hayır dedi
e o zaman ikidini birden almak lazım dedim karı güldü :roflol:
biri26,95 diğeri 31,00 tl

solgar markas güvenilir eczaneden alıyon zaten
acaba diyom lipo yu alsam mı manayla egzersiz yaparım mecbur hissederim kendimi

ben dedim serserim
benim bi arkadaşım gitmişti dr a bebek içindi sanırım
sen daha önce zayıflama ilacı vb. kullandın mı falan diye sormuş
arkadaş tabi şok
çünkü o kadar uzun zaman olmuştu ki diyoo
vücut hala atamamış onuu :1shok:
almayın kesinlikle
deli misiniz nesiniz yahuu :mymeka:

iyi akşamlar kızlar bu günkü rapor 2 bardak cay bir haşlanmış yumurta 3 zeytin bunlar sabah öglen de bir tabak corba ve tursu bir un kurabiyesi ara yok akşam da bir tabak mantı s.yoğurtlu azcık ta patates böreği gündüz yapamadım hareketleri yatarken yapacağım simdi ders calışmam gerekiyor yarın yazılım var hayırlı geceler

serserim gecmiş olsun canım oğluşuna da gecmiş olsun evlatlar düşe kalka büyüyorlar maalesef
kızlar lütfen nelerden yapıldığı belli olmayan şeyleri kullanmayın ilerki yaşlarda problem olabilir
serserim 37 yaşındayım diyorum ki daha da yaşlansam ömrüm olsa da babaanne ya da anane olsam bir an önce:)))))))))))

günaydına.s.kaptan sizden önce geldi temizlik yaptı çay demledi hadi gelin bari yamacıma:1hug: ilkerim çok ta yaşlı değilmişsin yav 37 miş ben seni 40 üstü sanıyodum özür dilerimŞenizbenim ablamlardan biriyle yaşıtsın oyyss sanada abla diyim bendelikafadulden

günaydın herkese Şeniz
bugün burası soğuk ve yağmurlu :bbo:
oh şöyle yatıp uyusaydık ya mirmirmirmir
çok severim yeğmurlu havada uyumasını mirmirmirmir

dün ki raporum cokacimcoook
sabah:4 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 domates
ara:1 havuç
öğleilav,1 kepçe çorba ve bol salata
ara:elma
akşam:2 kepçe çorba,5 yk yoğurtlu ıspanak,1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma,1portakal,1 havuç
ara:1 sb süt
50 dak spor kaydirigubbakcemile2

günaydınnnnnnnnnnnnnnna.s. Şeniz tükkan açıkmı bakem didim ama kaptan kepenkleri erken kaldırmış bugün almila yetişememiş:roflol: kardeş siz kaçta iş başı yapıyonuz sorması ayıpkaydirigubbakcemile3 almişim burasıda çok soğuk ve çok yağışlı hiç işe gelesim gelmedi valla sıcacık battaniye altında yatsam ne güzel olur dünkü raorum

sabah yarım simit 1 üçgen peynir 1 barak çay
ara muz
öğlen 3 adet çiğ köfte bol marul ve 1 bardak ayran
akşam 2 kaşık pilav ve 1 kase yoğurt

ancak yarım saat sonra istifra ettim ne öğlenden ne akşamdan bişey kalmadı öğleni bile öğütmemiş midem biraz üşüttüm galiba akşam pek iyi değildim gerçi halada üşüyorum spor yok ayakta bile duramıyordum akşam:çok üzgünüm:

günaydın kızlar a.s.
betüşüm gecmiş olsun :teselli:
bende hıyar gibiyim
akşam 3 te yattım sabah 6,30 da kalktım
ağzımın içide bi sürü yaralar olmus
diş cektirmenin etkileri hala sürüyo
nezleyim urnum yara senağlama
gitmek istiyorum
evde uyumak istiyorum mirmirmirmir

Günaydın kızlarrr

dünkü yediklerim

sabah:2 dilim ekmek+5 kaşık lor+1 bardak ayran

öğle:1 bardak çorba+salata

ara:1/3 elma+1 avuç çiğdem

akşam:4 yk pırasa kavurma+2 yk makarna+yoğurt

ara:1 dilim peynir+2 zeytin+light kola(canım meyve istemedi peynirede dayanamam)

kızlar bu arada doğum yapalı 6.ayım doluyor bunun içinde spor salonu araştırıyorum kısmetse önümüzdeki ay spora başlayacak tabi benim kız bana izin verirse:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…