bu arada elma krom hakkın da bilgisi olan var mı? kullanan var mı?
ayyyy elifcim yarama barmak basmışsın nedenini aşemle hayal bilir:roflol: ben 5 senedir denemediğim halt kalmadı her duyduğumu aldım bu bende hastalık yarattı diyet ürünleri alma depresik agresif antiseptik manyatik semptmisi teşhisi koydum :roflol: bu sadece bana özel hastalık:roflol: ve bi süredir diyetle ilgili herhangi bişey almıyodum ama dün akşam bu hastalığım yine depreşti 1 aydır elma kromu görüyodm hiç incelemedim aynı şekilde lahana kapsülünüde anlıcan bi tek bu kisinden almadım buyüzden :roflol: ama dün tutamadım kendimi dur bi bakayım neymiş bu elma kromu didim siteye girdim yazıları okuduktan sonra damarlarımdaki asil kan elma krom diye akmaya başladı:roflol: ama bu ay kredi kartımın az bi ekstresi var önemsemedim ödeme günü geçtiği için kapalı bu yüzden dün alamadım allahtan kapalı yoksa çoktan siparişi vermiştim:roflol: eşimin kartı bende ama almaya cesaret edemiyorum bu sefer beni oyar çünkü :roflol:ama sabahta geldim bu hastalığım hala geçmemiş dahada depreşi yo aşeylen hayal biraz depti :mymeka: bastırmıştım içimdeki sesleri ama bak şimdi sen yine kalp atışlarımı hızlandırdın 1 yorum daha duyarsam hemen alcam :roflol: içimdeki 2 sesten biri al al al diyor diğeri biraz cılız alma alma alma ayyyyy çıldırcam yaaalaelaelaelaelae kafamçokkarıştı ben bu hastalığımı nasıl yencem :çok üzgünüm: sanırım diyeti kafaya koymaktan çok ben bu hastalığı yenmeliyim
tühhh bilseydim bu hassas noktanı hiç sormazdım :mymeka:
allah kahretmiye beni Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooksırnaşık şey
benimde sormamın sebebi bi kaç zamandır bu sitede reklamını görüyordum
sabahta seda sayanın programında bi doktor konuştu
baya bi kafama yattı doğrusu, :mymeka:
elma kromumu o ne ulaa
bak bendeki kanda akmaya basladı petüş
hadi alalım
dur ben goggle amcaya gidiyom
elma kromumu o ne ulaa
bak bendeki kanda akmaya basladı petüş
hadi alalım
dur ben goggle amcaya gidiyom
la betüş ben sana alma didim sen gene bakıyon demi al betüş al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?