Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydııınnn tünaydınnnn hangisini kabu edersenizŞeniz a.s.
bu saate kadar yazmamamın nedeni serserinin kararını görmekti girmediğine görekaydirigubbakcemile5 burdayım işte mesanede seanslar vardıda:roflol: ondan geciktim aşem efeciğide öperim geçmiş olsun bana sormadan bi çıkma kararı al başına gelcekleri biliyon:mymeka: mesaneden kafanın etini yerim hatta bunlada kalmam denizliye gelir seni denizli horozu gibi öttürene kadar gırtlağını sıkarım:roflol:
seytin gelmiş hoşgelmiş çok ösledim kız ben seniŞeniz neyse mesaneden görüştük yarın sabah haberlerini bekliyorum:jeyyar: :roflol:
hepinizi öporum gelelim düne
sabah 2 bardak su kahvaltı yapmadım
ara muz
öğlen yarım lamacun 2 bardak ayran (çok açtım millet büroya siioariş verdi gözümün önünde 2 şer üçer yediler:çok üzgünüm: dayanamadım yarım yidim)
akşam 1 çokoprens ve 1 kremalı bisküviklava:
akşam 30 dakika hızlı yürüyüş

kahvaltı yoksa kg vermeyi unut betüssssssssssss sana diyorum:mymeka:
sadece meyve yada düşük kalorilerle beslenirsen kg verdim sanıp kas kaybbı yasıycan
neolur sağlıklı beslen artkkkaydirigubbakcemile
sonrada lahmacnlara dadanırsn tepelemzsem anlycağn yok
ben kg verirken yaptığm en önemli değişklk kahvaltı ve ara öğünleri hayatma dahil etmektti
sizlerede önerim kahvalsz güne baslamayın
umarım alınmadan sözlerimi dikkate alırsınz :a015:

günaydın millet
bakmayın günaydın dediğime sabahın onunda kalktım uyku tutmadı agrım vardı naniknanik
aşem çok geçmiş olsun canım yaa sana da ogluşunada a.s.Şeniz

betüşşş dün zayıflama hikayeni okudum koptum resmenn niye çünkü bende yeni üyeyken herkeste cadıkazen arzu tatlı cadı arzu yazıyordu bende kim bunlar diye düşünüyordum:roflol::roflol:

slm herkese...öncekle sersericim geçmiiş olsun
yakın zaman da sağlık sorunlarını atlatırsın inşallah..

dünkü raporumu vereyim
sabah 1 yumurta az peynir domates salatalık 2.dilim ekmek şekersiz çay
öğlen 1 elma
ara 1 avuç badem
akşam az kuru fasulye,az pilav,az yoğurt,az turşu :))) 1 dilim ekmek
akşam yarım portakal, az kakabk çekirdeği

bu arada elma krom hakkın da bilgisi olan var mı? kullanan var mı?

bu arada elma krom hakkın da bilgisi olan var mı? kullanan var mı?

ayyyy elifcim yarama barmak basmışsın nedenini aşemle hayal bilir:roflol: ben 5 senedir denemediğim halt kalmadı her duyduğumu aldım bu bende hastalık yarattı diyet ürünleri alma depresik agresif antiseptik manyatik semptmisi teşhisi koydum :roflol: bu sadece bana özel hastalık:roflol: ve bi süredir diyetle ilgili herhangi bişey almıyodum ama dün akşam bu hastalığım yine depreşti 1 aydır elma kromu görüyodm hiç incelemedim aynı şekilde lahana kapsülünüde anlıcan bi tek bu kisinden almadım buyüzden :roflol: ama dün tutamadım kendimi dur bi bakayım neymiş bu elma kromu didim siteye girdim yazıları okuduktan sonra damarlarımdaki asil kan elma krom diye akmaya başladı:roflol: ama bu ay kredi kartımın az bi ekstresi var önemsemedim ödeme günü geçtiği için kapalı bu yüzden dün alamadım allahtan kapalı yoksa çoktan siparişi vermiştim:roflol: eşimin kartı bende ama almaya cesaret edemiyorum bu sefer beni oyar çünkü :roflol:ama sabahta geldim bu hastalığım hala geçmemiş dahada depreşi yo aşeylen hayal biraz depti :mymeka: bastırmıştım içimdeki sesleri ama bak şimdi sen yine kalp atışlarımı hızlandırdın 1 yorum daha duyarsam hemen alcam :roflol: içimdeki 2 sesten biri al al al diyor diğeri biraz cılız alma alma alma ayyyyy çıldırcam yaaalaelaelaelaelae kafamçokkarıştı ben bu hastalığımı nasıl yencem :çok üzgünüm: sanırım diyeti kafaya koymaktan çok ben bu hastalığı yenmeliyim

canım benim öncelikleee sen kilolu değilsin kii neden bu kadar takıntı haline getirdin anlamadım çok güzel bir kilon var sadece bi kaç kilo fazlan var o kadar,onuda rahatlıkla istediin an verebilirsin. bu sende bi takıntı haline gelmiş bence,aynı durum bende de cips konusun da vardı yeni çıkan cipsleri muhakkak alır yerdim,hemen hmen hergün de mutlaka cips yemem gerekiyordu resmen bağımlıydım sigara içer gibi...ama rejime başladığımdan beri kendimi şartlandırdım ve artık hi,ç yemiyorum yani takıntımı yenmiş oldum..

tamam arada bir aklına çok yatan bir şeyi alır denersin
faydasını gördüysen onu kullanmaya devam edersin
ama her önüne geleni alıp denemek doğru birşey değil
be canım,hem sağlığına hem bütçene zararsırnaşık şeyklava:klava:

tühhh bilseydim bu hassas noktanı hiç sormazdım :mymeka:
allah kahretmiye beni Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooksırnaşık şey

benimde sormamın sebebi bi kaç zamandır bu sitede reklamını görüyordum
sabahta seda sayanın programında bi doktor konuştu
baya bi kafama yattı doğrusu, fiyatını merakettim
ve aramızda kullananlar varsa fikirleriini almak istedim

bence de diyetten önce bu duruma odaklanmalısın
bu tür şeyleri alıp deneyeceğine evde bitkisel karışımları
hazırlayıp içsene, tabi onları yapmak zor geliyo dimi
bunlar hazır nasılsa al iç çok kolay
:mymeka:

bırakın şu hapları doğal olamyan şeyleri ya :mymeka:
hepsi para tuzağı naniknanik
boğazınızı tutun sağlıklı ve dengeli beslenin özellikle petüş sen :mymeka:
bi de düzenli spor yaptın mı tamamdır kaydirigubbakcemile2
elifcim bende tam bi cips düşkünüydüm ama aylardır ağzıma koyumuyorum sırnaşık şey

1 cümlene cevap bunda üzülecek bişey yok canım saçmalama ben dünen beri syıklıyomda aşeyle hayal :mymeka: tokatlayınca unutmuştum
2. cümlene gelince doktor konuştu iyi dedi benimde kafama yattı demişin ay bak yine bana bişeyler oluyorlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı :roflol: gidip kartımı yatırayım hemen açılsın kaydirigubbakcemile5

aklıma yattı sankim
hem zararlı etkileri yokmus
amann biz neler neler kullandık petüş
bundan mı korkcaz
uff parasıda cokmus 78 tlaaaaaa
ama bişiler içmem lazım
tatlı yiyorum
tadımca yiyorum yaa her gün :mymeka: iri beni tutsun akşama ceza veriyom kendime bişi yemiyom
ama ya gündüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…