• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım baktım da baya bi pahalı yaaa kargo ücretiyle beraber
80 ni geçiyo,bi kutunuun içinde 48 kapsul var
eğer bel ölçün 80 in altındaysa günde bir tane yetiyormuş
yani bir kutu 1 aydan fazla gidiyor
anladığım kadarıyla da diyetle birlikte etkilli oluyormuş
bu ilaç, 1 ayda da en az 3-4 kilo verebiliyormuşsun.

aklıma yattı sankim
hem zararlı etkileri yokmus
amann biz neler neler kullandık petüş
bundan mı korkcaz
uff parasıda cokmus 78 tlaaaaaa
ama bişiler içmem lazım
tatlı yiyorum
tadımca yiyorum yaa her gün :mymeka: iri beni tutsun akşama ceza veriyom kendime bişi yemiyom
ama ya gündüzleri

canım baktım da baya bi pahalı yaaa kargo ücretiyle beraber
80 ni geçiyo,bi kutunuun içinde 48 kapsul var
eğer bel ölçün 80 in altındaysa günde bir tane yetiyormuş
yani bir kutu 1 aydan fazla gidiyor
anladığım kadarıyla da diyetle birlikte etkilli oluyormuş
bu ilaç, 1 ayda da en az 3-4 kilo verebiliyormuşsun.

ay siz ikinizi bana allahmı gönderdi ya inadınamı yapıyonuz :mymeka: :oklava: şimcik hayalle aşe bana küscek hele aşe sabah gibertirim didi kötükedihüso

kötükedihüsobetüş başlarım senin elmana kromuna lahanana:mymeka:o dürtüyü ben bi dürtcem şimdi bulcan kendini çöplüktekötükedihüsone gereği sağlığını riske atmaya bak spor yapıyosun yeme düzenini oturt bitti bu kadar az sabır göstertikmi beraber sağlıkla veririz kilolrımızıkaydirigubbakcemile5seninde benimde çok kilomuz yok veririz beraberkaydirigubbakcemile

petüş ben bi deneyim o zaman alırsın
ayın 3ünde maaş verirlerse bize alcam
zaten direk kapıya getiriyolar
ödeme kapıdada oluyo
eğer sonuc alırsam sen de denersin
alısmısım diyette olmaya bi tadımca yiyince bile kendimi suç işlemişim gibi hissediyom

kızlar bende almayın derim. ben daha önce kullandım böyle şeyer hem düzenli kullanmadım hemde faydalı olsa çıkar doktorlar söyler kadın programlarındaki sunucular yada şarkıcılar değil. hepsi para için. onlar reklam yapıp para kazanıyor biz para verip kilo vermediğimizle kalıyoruz.

çözüm olsalar bile geçici.. boş yani.. biz böyle çözümler için burada değiliz..yanılıyor muyum..

rey gel buraya uzat alnını öpecemŞenizboşuna konuşuyoruz burda sağlık önemli değilmiş demek ki :çok üzgünüm:bir de hayal kırıklığı yaşarsanız hiç melemeyin burda:mymeka:ve son elma kapsülü alanları onların paylaşım alanına yollarım söliyim:dilcikar:kötükedihüsobaşka türlü bu para tuzaklarına daha çok para verirsiniz siz:oklava:

petüş ben bi deneyim o zaman alırsın
ayın 3ünde maaş verirlerse bize alcam
zaten direk kapıya getiriyolar
ödeme kapıdada oluyo
eğer sonuc alırsam sen de denersin
alısmısım diyette olmaya bi tadımca yiyince bile kendimi suç işlemişim gibi hissediyom

nan juju git paranı faydalı bişeye harca :mymeka: Çok üzgünüm çoook
inanmayın böle şeylere ya :mymeka:
rey doğru söylüyo a.s
o zaman doktorlar diyetisyenler niye sağlıklı beslenip diyet yapın diyo acaba :dilcikar:
elma krom kullanın derlerdi o zman madem o kadar iyi bi hapmış

ay siz beni kalpten öldürceksiniz:mymeka:juju ne işin var hala zayıflama haplarıyla geçende kim demişti yıllar önce kullandığı bi ilacın etkisi hala geçmemiş vücuttan diye şirin mi ? bir de sen bebek istiyosun hangi sağlıkla acaba:mymeka:içecekseniz yeşilçay vb bitki çayları için hap falan değilÇok üzgünüm çoook

oy oy kızlar sabahtan canım sıkıldı julimin sayfasına baktım nerelerde fink atiyor diye baktım bazı yerlerde bazılarına bi takım tavsiyelerde bulunuyo:roflol: kimden öğrendiyse:jeyyar::roflol: nan aldığın o puanların yarısı benim sayılırkaydirigubbakcemile3 şimdi anladım nasıl aldığını bu puanları seanslarda aldığın dersleri başkasınamı satıyon nan:roflol: sonra sayfalarına bakmaya devam ettim bi başlık gördüm eşimin arkadaşımla ilişkisi var diye konuyada yorum yapmış bayan filozof bune bi bakayım didim oku oku hala bitmedi yarıya geldim şok içindeyim:1shok: en heyecanlı yerinde kaldım şimdi sonucu merak ettiğim için sadece topik sahibinin yazdıklarını okuyup bitirmek istiyom maşallah tüm kk da yorum yapmış bitmiyo okumakla allahım neler var yarabbim:Saruboceq:

sirserim ben brüksel lahanasını bir kere yaptım güzel oldu
karnıbahar brokoli be bi kaç ane brükseli normal yemek yapar gibim yaptım
3 ü birbirine bayaa bi yakıstı

ee petüş hanım sana dedik topik ac diye
sen kimselere öğretmiyon bende senden öğrendiklerimi oralara aktarıyorum
bir konu daha ben ordan rep almadım :dilcikar:
ayy senelerdir gözün benim replerimde haaa :mymeka:

Back