Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar yine dışarı çıkıyorum ortalık karışmasın:roflol:sonuçları alıp gelicem...gelen olursa alımlar kapandı bilin sizde ona göre cevap verin aşegülle alımlar doldu...şimdi aşegüle yeni kuralları okutun önceki sayfaya bak aşegül....kendini tanıt .....gittim ben:a015:

elifsun daha çok paylaşım...............

spor..........hihoyyyt

spor..........kaydirigubbakcemile2

spor...........kaydirigubbakcemile

bir de boğazımızı tutmak

paylaşım da biraz sorunum var,dikkat ederim...
sporumu genellikle yapıyorum sorun yok...:1rolleyes:
boğazımı da evdeyken tutuyorum ama anneme gittiysem biraz kaçamak yapıyorum maalesef :)))

JJuLiEttçim ciddimisin yoksa şaka mı anlamadım
kaydirigubbakcemile3

slm kıslar ben geldim
jujum ne oldu sargı bezi hala içindemi tısım okadar açmısınki tamponu yuttun:roflol:
yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz ben takımda degilim maaleseff beni attılarsenağlamasenağlama

aşem varya sen ülkeyi yönetecek insanmışsın bak seçimlerde adaylıgını koy sana atacam 2 günde ülkeyi düzeltirsinŞeniz

oy oy oy başım döndükafamçokkarıştı bune nan az konuşun biraz:mymeka: oku oku bitmiyo çeneniz düşmüş:mymeka: ayegülcüm hoşgeldin aramıza a.s.
gülay hasbası sen ne ilgisi bekliyon nan :mymeka: yardımcı sensin acıcık sen ilgilen milletlede bilinçlensin bak yeni hevesle zayıflamak istiyorlar:roflol: belki bizleride gaza getirirler

bak ben dünden beri bunları yaptım betüüüüş

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 20 dk----bugün gün içinde 1 saat +35 dk yürüdüm öğlen...
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 150
7. merdiven çıkma / 100 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 200
9. çapraz mekik / 25 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 20 ye kadar sayarak 2 kez
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 75
15. geri tekme / 50
16. 6 dk videodaki hareketler bunların üzerine
17. mekik 20

gel sende msne söle ne derdin var...

oh afiyet olsun rey...

hayal gözlü, 3103REY, abetüş+, ALMILA74+, elifsun, gülay_gülay+
nerdeyse tam kadro burdalar dermişim haha,yıkılan adam simili ...

valla oldu bi kere.. ama elmadan bile azmış kalorisi.. bir galeta 25 kalori filan..elma yesem 40-50 kalori..karnım kazınıyor..
akşamada davetliyiz yemeğe. yemezsem ev ahibine ayıp saygısızlık.. naapıcam bilmiyorum..senağlama

la sen ne şiddet yanlısı çıktın yaa bi bana hee yolacam saçını başınııı Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…