şuna bak nan al sana :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae naniknanik :dilcikar: Çok üzgünüm çoooknan kaptana hakaretten içeri attırırım bak seni:mymeka::roflol:sesiği yükseltme bağa:1closedeyes:
ne ayşegülmüş baeee. kapanın elinde kalıyo mubarek ....:roflol::roflol::roflol:yeriniz olmassa yedege alın kıs .. kaydirigubbakcemile3
benide ya püskütüm yada kalişim sepetleyecek bizim kızlarda işyok atın beni diyom atmıyolar ....sırnaşık şeynerdeyse 1 sene olacak .....kafamçokkarıştıahh ahh aebencim sositososito
ne sen sor ne ben diyim
isteyerek mi oldum sanıyon
bunlar varya hep ayağımı kaydırmaya calıstlar
hele sirserinin kaptanlıkta gözü vardı :mymeka:
napim bende aldım pılımı pırtım
verdim kilolarımı
cektim gittim
sırnaşık şey sırnaşık şey
aah canım hepicimiz gurbetteyiz baee.. üzülme ...:teselli:a.s.sıkıtut arkadaşını kaçmasın bize....:roflol::roflol:....şuna bak nan al sana :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae naniknanik :dilcikar: Çok üzgünüm çoook
ya benim hemşerim de o yüzden heyecanlandım mutlu oldum ya :sm_cool:
e kolay mı memleketten 12 saat uzaktayım adını duysam heyecanlanıyorum :çok üzgünüm:
almıyorum nan aşegülüdelikafadulden:1closedeyes:ben sağa sesiği yükseltme demiştim:mymeka:
tamam tama özür dilerim atadaşım senağlamaŞeniz :çok üzgünüm: :1hug:
O yüzden gitmiyo kilocuklar arkadaşım şekil a da görüldügü gibi ....:çok üzgünüm::sm_confused:kilolaaaar nasıl gidicek.. yemin ediyorum 3 haftadır işim gücüm kalmadı bütün gün diyet aşağı diyet yukarı..n'olucak halimiz? off offf
kilolaaaar nasıl gidicek.. yemin ediyorum 3 haftadır işim gücüm kalmadı bütün gün diyet aşağı diyet yukarı..n'olucak halimiz? off offf
kilolaaaar nasıl gidicek.. yemin ediyorum 3 haftadır işim gücüm kalmadı bütün gün diyet aşağı diyet yukarı..n'olucak halimiz? off offf
evet asıl konu ya gelelim reycim tekrar hoşgeldin aramızaa.s.şimdi okuduğum kadarıyla spor yapıyormuşsun bu güzel haber her yaptığında bunu şuraya yaz ki bazılarına dürtmeyle depmeyle zor yaptırtabiliyorum onlara kapak olsunkaydirigubbakcemileşimdi sende tiroit rahatsızlığıda varmış ama 3 haftada iyi kilo vermişsin canımmetabolizması senden daha yavaş çalışan garibanlarda var:çok üzgünüm:yediklerini de yaz ve imkanın varsa diyetisyene git yoksa ben daha önce gitmiştim diyetisyene onun listesini yazayım mı sanayerimseniben
merhaba fıstıklar ....
ne haber ....gülayıma iyi bakıyomusunuz bakimmm ...
kızlar ayşegül arkadaşa yer yoksa bizde açılacak galiba .. yer . özgem hamile ya ....
bizim kaptama soralım eger sise olmassa 6. takıma yazsın bi bakalım ..okeyyyy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?