Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yani bunla bukadar uğraşçana bu zamanı spor yaparak geçirseydin:mymeka: daha fazla kalori yakardın:roflol:
çok memnun oldum canım umaım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız
ne kadar sürede bu kiloya düştün ben artık biran önce hızlansın istiyorumda

benmi 5 sene oldu:roflol: ama hala veremedim 10 kilo fazlalığım var okadar acele etme biraz sabır biaz gayret ben başlarda pek umursamadım ve üstüne çok düşmedim ama görüyorumki sen gayretlisin umarm hedefe kısa zaanda ulaşırsın benim gibi salmazsın. ama bi anda olmuyor yazımdada yazdığım gibi sabır, 6 öğün az ve sık yani, spor ve irade olmadan olmuyor sihirli bir değnek dokunmuyor anlıcan sende ben gibi o sihirli değneği beklersen yanılırsın ve sana tavsiyem kesinlikle bu psikolojiyle ilaçlara hplara takviyeler bakma ve inanma bende doğum sonrası o psikolojiyle hareket ettim bi an önce eski halime dönmek için döktüğüm paralarla hem maddi hemde manevi sorunlar yaşadım önce sporla başla ve 1 soru daha şu an bebeğini emziriyormusun :uhm:

nihayet gelebildimbenneyaptımkikızlar kusura bakmayın lütfen dün sizi çağırdım ama bi türlü cevap yazamadım işim çıktığı için .Sağolsun herkes yardımcı olmuş kuralları okuyup kabul etmişsiniz hadi hayırlı olsun deneme haftanızkaydirigubbakcemile5dimplee sanki o köfte tabağında daha fazla varmış sen yemişsin kalanını çekmişsin gibi duruyo:roflol:spor ne yaptın hanfendiş onuda söle:mymeka:jujum geçmiş olsun Şeniz dişçiyi bi arayıp sorsana bu durumda napacağını ? bana gelince bugün doktora gittim tahliller verdim as sonra almaya gidicem yani yine yokum:roflol:

benim emzirme hikayem biraz değişik.sol göğüsümde süt kanal tıkanıklığı oldu yaklaşık 2 ay sürdü sonra süt içerde kaldı.doktor doktor gezdim önce kanserden şüphelinildi sonra sütte emin oldular bi akşam kızarma ve ağrıyla ameliyata alındım iltahap boşaltıldı.sonrada o memeden süt gelmedi.şu anda sadece sabah ve akşamları bir kaç kere diğer memeden emziriyorum.ama ben kilo vermede bunun bir faydasını göremedim.
bunuda eklemek istedim.senağlama

ooo ben yeni üyeyim aranıza katıldım
çok da sayfa varmışşş kısaca sizin dietlerinizi yaptıklarınızı öğrenebilirmiyim
yani 7.takımın amacını (tabe ki amacımız zayıflamak da özel bi amaç vrasa yani )
özellikle yaptığınız şeyleri bana yazarmısınız
beni zayıflatınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
,,,(((((
ben 91 kilo boyum 1.70 kadar
renkli gözlü sarışın güzel bir bayanım fotomu koycam bilahire :))))
spora gidiyorum haftanın 5 günü,,düzenli
karnıma buraya beni de üye yapan komşum papatyam_83 rumuzlu duygu nun önerdiği lahana yağını sürüyorum
spora düzenli 2 senedir gidiyorum,,,,
3tane kızım varrrr,,,,sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
:)

anladım hala emzirme dönemindesin yani o yüzden diyet yaparken dikkat et süt iç meyve suyu iç meyve ve sebze ağırlıklı ekmeksiz ve sık yersen iyi olur spor da yaprsan çabuk sonuç alrsın ama şu aşamada sütü ve yemeyi çok kesmemelisinkaydirigubbakcemile5 bebiş için günde 1 kupada yeşilçay fazlasını içersen bebişte uyku sorunu yapabilir cin gibi dikilir sonr gece :roflol:

hoşgeldin canım aramıza ancak seni 5 dakika bekleticem takımda yer varmı bakıp haber vercem kaptan bugün yoğun seninle ilgilenicem sayıya bakayım bugün 2 kişi daha aldık

merhaba fıstıklar ....
ne haber ....gülayıma iyi bakıyomusunuz bakimmm ...

kızlar ayşegül arkadaşa yer yoksa bizde açılacak galiba .. yer . özgem hamile ya ....

bizim kaptama soralım eger sise olmassa 6. takıma yazsın bi bakalım ..okeyyyy..

nan sirseri sen 6.takıma niye açık kapı bırakıyosun heee :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ayşegül bize gelsin ya fisfisfisbaney topram benim o a.s

öncelik sizin kuşum ......hihoyyyt

nan sirseri sen 6.takıma niye açık kapı bırakıyosun heee :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ayşegül bize gelsin ya fisfisfisbaney topram benim o a.s

ne ayşegülmüş baeee. kapanın elinde kalıyo mubarek ....:roflol::roflol::roflol:yeriniz olmassa yedege alın kıs .. kaydirigubbakcemile3

sirseri hanım
takımda bana da bos yer var mı kaydirigubbakcemile3
3 gündür boğazıma hakim olamıyom da :mymeka:

jülyet sana kim mezun ol dedi bak bana . hiç mezun olmaya niyetim varmı sallayıp duruyom ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sirseri hanım
takımda bana da bos yer var mı kaydirigubbakcemile3
3 gündür boğazıma hakim olamıyom da :mymeka:

senin o ümüğünü sıkarım o zaman tutarsın:mymeka:nan 1 yılda zor mezun ettik geçen hafta 1 hafta içinde geri alcan verdiğin kiloyu:mymeka:takımda yer yok ona göre :dilcikar:yemene dikkat et:dilcikar:

jülyet sana kim mezun ol dedi bak bana . hiç mezun olmaya niyetim varmı sallayıp duruyom ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahh ahh aebencim sositososito
ne sen sor ne ben diyim
isteyerek mi oldum sanıyon
bunlar varya hep ayağımı kaydırmaya calıstlar
hele sirserinin kaptanlıkta gözü vardı :mymeka:
napim bende aldım pılımı pırtım
verdim kilolarımı
cektim gittim

sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…