- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
hatırlamazmıyım canım seni
hoşbulduk güzelim sen mezun olacaksın ben daha katıldım.neyse bizi yine yoklarsın arada.
yani bunla bukadar uğraşçana bu zamanı spor yaparak geçirseydin:mymeka: daha fazla kalori yakardın:roflol:
kızımm sen önce bi geçmişi okusana :mymeka:
keyfimizden uğraşmıyok herhalde o benim haftasonu vukaatı cezamdı tamam mı laelaelaelaelae
bu arada rey ve yarışçı hoşgeldinizz a.s.
merhaba yarışçı beni hatırladın mı yerimseniben
çok memnun oldum canım umaım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızSevgili betüş,
bende 30 yaşındayım. 1 senedir evliyim yani mart sonunda br yıl olacak.
özel bir şirkket çalışıyorum.Kocaelindeyim.
şu an 73 kiloyum idealim 57 aslında ama ben 60'a razıyım.
hazirana kadar 60 olmak için buradayım.
bebek düşüncem şu an yok. inş 2 sene sonraki planlarımda.
bazı hormonal rahatsızlıklarım var ama tedavi görüyorum. hatta yarın randevum var.
ne kadar sürede bu kiloya düştün ben artık biran önce hızlansın istiyorumda
yani bunla bukadar uğraşçana bu zamanı spor yaparak geçirseydin:mymeka: daha fazla kalori yakardın:roflol:
çok memnun oldum canım umaım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız
benmi 5 sene oldu:roflol: ama hala veremedim 10 kilo fazlalığım var okadar acele etme biraz sabır biaz gayret ben başlarda pek umursamadım ve üstüne çok düşmedim ama görüyorumki sen gayretlisin umarm hedefe kısa zaanda ulaşırsın benim gibi salmazsın. ama bi anda olmuyor yazımdada yazdığım gibi sabır, 6 öğün az ve sık yani, spor ve irade olmadan olmuyor sihirli bir değnek dokunmuyor anlıcan sende ben gibi o sihirli değneği beklersen yanılırsın ve sana tavsiyem kesinlikle bu psikolojiyle ilaçlara hplara takviyeler bakma ve inanma bende doğum sonrası o psikolojiyle hareket ettim bi an önce eski halime dönmek için döktüğüm paralarla hem maddi hemde manevi sorunlar yaşadım önce sporla başla ve 1 soru daha şu an bebeğini emziriyormusun :uhm:
benim emzirme hikayem biraz değişik.sol göğüsümde süt kanal tıkanıklığı oldu yaklaşık 2 ay sürdü sonra süt içerde kaldı.doktor doktor gezdim önce kanserden şüphelinildi sonra sütte emin oldular bi akşam kızarma ve ağrıyla ameliyata alındım iltahap boşaltıldı.sonrada o memeden süt gelmedi.şu anda sadece sabah ve akşamları bir kaç kere diğer memeden emziriyorum.ama ben kilo vermede bunun bir faydasını göremedim.
bunuda eklemek istedim.senağlama
ooo ben yeni üyeyim aranıza katıldım
çok da sayfa varmışşş kısaca sizin dietlerinizi yaptıklarınızı öğrenebilirmiyim
yani 7.takımın amacını (tabe ki amacımız zayıflamak da özel bi amaç vrasa yani )
özellikle yaptığınız şeyleri bana yazarmısınız
beni zayıflatınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
,,,(((((
ben 91 kilo boyum 1.70 kadar
renkli gözlü sarışın güzel bir bayanım fotomu koycam bilahire :))))
spora gidiyorum haftanın 5 günü,,düzenli
karnıma buraya beni de üye yapan komşum papatyam_83 rumuzlu duygu nun önerdiği lahana yağını sürüyorum
spora düzenli 2 senedir gidiyorum,,,,
3tane kızım varrrr,,,,sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
:)
selam kızlar
anamm gudubetlik bendeymiş haaa :mymeka:
2 haftadır oltaya balık tutamamıstım
bakıyorum da sirserim geldi geleli
takım doldu tastı
:roflol:
çatlak juju su sızdırmaya başladın nan gene:roflol: ayşegülcüm katılmak istersen deneme süren var 1 hafta..... yoğun baskı altındayım:roflol:aeben hoşgeldin bakalım ayşegül geri dönecek mi dönerse size mi gelecek bize mi as sonraaaaa:roflol:
öncelik sizin kuşum ......hihoyyytçatlak juju su sızdırmaya başladın nan gene:roflol: ayşegülcüm katılmak istersen deneme süren var 1 hafta..... yoğun baskı altındayım:roflol:aeben hoşgeldin bakalım ayşegül geri dönecek mi dönerse size mi gelecek bize mi as sonraaaaa:roflol:
nan sirseri sen 6.takıma niye açık kapı bırakıyosun heee :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ayşegül bize gelsin ya fisfisfisbaney topram benim o a.s
sirseri hanım
takımda bana da bos yer var mı kaydirigubbakcemile3
3 gündür boğazıma hakim olamıyom da :mymeka:
sirseri hanım
takımda bana da bos yer var mı kaydirigubbakcemile3
3 gündür boğazıma hakim olamıyom da :mymeka:
jülyet sana kim mezun ol dedi bak bana . hiç mezun olmaya niyetim varmı sallayıp duruyom ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?