• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan kaptana hakaretten içeri attırırım bak seni:mymeka::roflol:sesiği yükseltme bağa:1closedeyes:
şuna bak nan al sana :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae naniknanik :dilcikar: Çok üzgünüm çoook
ne ayşegülmüş baeee. kapanın elinde kalıyo mubarek ....:roflol::roflol::roflol:yeriniz olmassa yedege alın kıs .. kaydirigubbakcemile3

ya benim hemşerim de o yüzden heyecanlandım mutlu oldum ya :sm_cool:
e kolay mı memleketten 12 saat uzaktayım adını duysam heyecanlanıyorum :çok üzgünüm:

ahh ahh aebencim sositososito
ne sen sor ne ben diyim
isteyerek mi oldum sanıyon
bunlar varya hep ayağımı kaydırmaya calıstlar
hele sirserinin kaptanlıkta gözü vardı :mymeka:
napim bende aldım pılımı pırtım
verdim kilolarımı
cektim gittim

sırnaşık şey sırnaşık şey
benide ya püskütüm yada kalişim sepetleyecek bizim kızlarda işyok atın beni diyom atmıyolar ....sırnaşık şeynerdeyse 1 sene olacak .....kafamçokkarıştı

şuna bak nan al sana :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae naniknanik :dilcikar: Çok üzgünüm çoook

ya benim hemşerim de o yüzden heyecanlandım mutlu oldum ya :sm_cool:
e kolay mı memleketten 12 saat uzaktayım adını duysam heyecanlanıyorum :çok üzgünüm:
aah canım hepicimiz gurbetteyiz baee.. üzülme ...:teselli:a.s.sıkıtut arkadaşını kaçmasın bize....:roflol::roflol:....

kilolaaaar nasıl gidicek.. yemin ediyorum 3 haftadır işim gücüm kalmadı bütün gün diyet aşağı diyet yukarı..n'olucak halimiz? off offf

reycim sen düzenli olarak yediğini içtiğini ve sporunu yaz a.s
biz sana uyarı yaparız ztn kotalar da koyarız yerimseniben
takımdakilerinkini de takip et
inşallah hep birlikte sağlıklı bi şekilde istediğimiz kiloya ulaşıcaz
yeter ki elimizden gelen çabayı gösterelim ve kendimize inanalım :1hug:

kilolaaaar nasıl gidicek.. yemin ediyorum 3 haftadır işim gücüm kalmadı bütün gün diyet aşağı diyet yukarı..n'olucak halimiz? off offf

evet asıl konu ya gelelim reycim tekrar hoşgeldin aramızaa.s.şimdi okuduğum kadarıyla spor yapıyormuşsun bu güzel haber her yaptığında bunu şuraya yaz ki bazılarına dürtmeyle depmeyle zor yaptırtabiliyorum onlara kapak olsunkaydirigubbakcemileşimdi sende tiroit rahatsızlığıda varmış ama 3 haftada iyi kilo vermişsin canım:nazar:metabolizması senden daha yavaş çalışan garibanlarda var:çok üzgünüm:yediklerini de yaz ve imkanın varsa diyetisyene git yoksa ben daha önce gitmiştim diyetisyene onun listesini yazayım mı sanayerimseniben

evet asıl konu ya gelelim reycim tekrar hoşgeldin aramızaa.s.şimdi okuduğum kadarıyla spor yapıyormuşsun bu güzel haber her yaptığında bunu şuraya yaz ki bazılarına dürtmeyle depmeyle zor yaptırtabiliyorum onlara kapak olsunkaydirigubbakcemileşimdi sende tiroit rahatsızlığıda varmış ama 3 haftada iyi kilo vermişsin canım:nazar:metabolizması senden daha yavaş çalışan garibanlarda var:çok üzgünüm:yediklerini de yaz ve imkanın varsa diyetisyene git yoksa ben daha önce gitmiştim diyetisyene onun listesini yazayım mı sanayerimseniben

evt 3 kilodan fazla gitti. aten bu kiloyu çok hızlı almıştım heralde kilo oturmadan geri verdim hemen.
bende 3 sene önce diyetisyene gittim. elimde bissürü liste var. ama o zaman tiroit yoktu yada haberim yoktu.yarın bi endokrologla randevum var. büyük ihtimalle o beni yönlendiricek, belki de bi diyetisyene göndericek. çok da pahalı hepsi seansları 200 ytl burada.

önemli bir sağlık sorunum yoksa kendi kendime verebileceğime inanıyorum. nerdeyse her bilgiye sahibi. önemli olan uygulama ve spor.

şu an sporu gün aşırı yapabiliyorum. hergün mutlaka bişey çıkıyo yada çok yorgun oluyorum.

çok mu kendimden bahsettim yaa.. biri beni durdursun..

merhaba fıstıklar ....
ne haber ....gülayıma iyi bakıyomusunuz bakimmm ...

kızlar ayşegül arkadaşa yer yoksa bizde açılacak galiba .. yer . özgem hamile ya ....

bizim kaptama soralım eger sise olmassa 6. takıma yazsın bi bakalım ..okeyyyy..

ayy canımsın yaaa :) bakıolar bakmaslarmı :mymeka: bana böle yapıolarr -tatlicadiarzu- şaka bi yana iyiyim ben burda canımın içi delikafadulden

ben yokken ne kaynatmışınız yahuu halbuki bi hayalimle buluşup geldimm gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2

Back