• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bendende bayılan adamdan :roflol: hiç iyi değilim hayal patlamak üzereyim :çok üzgünüm: psikolojim bozuk galiba en kötüsüde nedenini bilmiyorum:delphin:
reycim meyve ye şişiriyor yeşil çay iç iştahı kesip yağı atıyor elinden su şişesi düşmesin amaç yememek aç kalmak değil sonra oturur acısını çıkartırsın o yüzden mideyi boş bırkma elinde hep sebze meyve su ve bitki çayı düşmesin o zaman açlık hissetmezsin

valla oldu bi kere.. ama elmadan bile azmış kalorisi.. bir galeta 25 kalori filan..elma yesem 40-50 kalori..karnım kazınıyor..
akşamada davetliyiz yemeğe. yemezsem ev ahibine ayıp saygısızlık.. naapıcam bilmiyorum..senağlama
canım gittiğin yerde yemelisin diyet aç kalmak değil çorba al az sonra yemeklerden 2 şer kaşık al salata al yoğurt varsa al börek tatlı makarna yada pilav varsa ondan alma sana kimse yeme demiyoki bütün gün galetayla durulmaz:mymeka:
la sen ne şiddet yanlısı çıktın yaa bi bana hee yolacam saçını başınııı Çok üzgünüm çoook :mymeka: :oklava:

ne diyon kısım sen :mymeka: insan sevdiğini yerden yere vururmuş:roflol:

abetüş kullanıcısından alıntı
yani bunla bukadar uğraşçana bu zamanı spor yaparak geçirseydin daha fazla kalori yakardın

kızım bana kaptanım ne sölendisee onu yaparımm :dilcikar:

serseri kullanıcısından alıntı
dimplee sanki o köfte tabağında daha fazla varmış sen yemişsin kalanını çekmişsin gibi duruyo. spor ne yaptın hanfendiş onuda söle

ya bi kerede takdir edip aferin diyin bee hemen bi yamuk bulcanız illaaa benneyaptımki
hem o gördüklerin köfteden önceki çorba izleri alla allaa :dilcikar:
şey spor mu kem küm :çok üzgünüm: :utangac:

evet gülayım inş.. :CüvCüv:
üzülme be tatlımm bu işler belli olmazz a.s
sen ne zaman evleniyon bakim :jeyyar: var mı bi planınız

benden yarım yaş küçüksün canım :)
kiloları bu yüzden mi veriyosun yani hamilelik öncesin de mi?

güzelim evet birazda bu nedenle diyebilirim a.s
daha sağlıklı ve rahat bi hamilelik geçirmek istiyorum nasipse :CüvCüv: :Saruboceq:
ama sen bişeyi hatırlamadın galiba ben sana özelden bu konuyla ilgili bikaç soru sormuştum bi ara konuşmuştuk bunun üzerine unuttun herhalde fisfisfis

:mymeka:

üzelim evet birazda bu nedenle diyebilirim a.s
daha sağlıklı ve rahat bi hamilelik geçirmek istiyorum nasipse :CüvCüv: :Saruboceq:
ama sen bişeyi hatırlamadın galiba ben sana özelden bu konuyla ilgili bikaç soru sormuştum bi ara konuşmuştuk bunun üzerine unuttun herhalde fisfisfis

yaa üfff şu hafızama uyuz oluyorum balık gibiyim :mymeka:
hatırladım şimdi canım yaaa kusura bakma olur mu...?

Back