- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
nan diple sen kaç yaşındasın bakem
hamilelik düşünüyosun :uhm:
22,5 :roflol:
önümüzdeki yıl inşş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nan diple sen kaç yaşındasın bakem
hamilelik düşünüyosun :uhm:
canım gittiğin yerde yemelisin diyet aç kalmak değil çorba al az sonra yemeklerden 2 şer kaşık al salata al yoğurt varsa al börek tatlı makarna yada pilav varsa ondan alma sana kimse yeme demiyoki bütün gün galetayla durulmaz:mymeka:valla oldu bi kere.. ama elmadan bile azmış kalorisi.. bir galeta 25 kalori filan..elma yesem 40-50 kalori..karnım kazınıyor..
akşamada davetliyiz yemeğe. yemezsem ev ahibine ayıp saygısızlık.. naapıcam bilmiyorum..senağlama
la sen ne şiddet yanlısı çıktın yaa bi bana hee yolacam saçını başınııı Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava:
gerçekten ya bgn bütün kadro burdaydı tü tü nazar değmesinoh afiyet olsun rey...
hayal gözlü, 3103REY, abetüş+, ALMILA74+, elifsun, gülay_gülay+
nerdeyse tam kadro burdalar dermişim haha,yıkılan adam simili ...
önümüzdeki yıl inşş..
abetüş kullanıcısından alıntı
yani bunla bukadar uğraşçana bu zamanı spor yaparak geçirseydin daha fazla kalori yakardın
serseri kullanıcısından alıntı
dimplee sanki o köfte tabağında daha fazla varmış sen yemişsin kalanını çekmişsin gibi duruyo. spor ne yaptın hanfendiş onuda söle
nan daha erken bak ben 26 yım ama hala düşünüyorum :uhm:
önümüzdeki yıl inşş..
benden yarım yaş küçüksün canım :)
kiloları bu yüzden mi veriyosun yani hamilelik öncesin de mi?
üzelim evet birazda bu nedenle diyebilirim a.s
daha sağlıklı ve rahat bi hamilelik geçirmek istiyorum nasipse :CüvCüv: :Saruboceq:
ama sen bişeyi hatırlamadın galiba ben sana özelden bu konuyla ilgili bikaç soru sormuştum bi ara konuşmuştuk bunun üzerine unuttun herhalde fisfisfis