7 senelik arkadaşım ilişkisini gizlemiş mesajla 2 gün sonraki nişanına davet etti öfkelenmekte kırılmakta haksız mıyım?

Kimseye bu kadar değer verilmemeli

Bir de kız evlenemedim diye konu sahibine ağlayan bir karaktermis. Muhtemelen güzel bir hikayesi de yok, birileri tanıştırmis, evlilik niyetiyle görüşmüş, koca kolay bulunmadığı için göz göre göre ortada duran Red flaglar olsa bile 4 ayda nişanlanmış biri olma ihtimali yüksek. Belki çok yayıp insanların eleştirisini duymak istemedi. Sonuçta 4 ay az bir zaman, arkadaşı pekala bekle diyebilir, atıyorum kaynana alt katına oturma diyebilir, iki nişan atmış bir boşanmış adamsa Adam kötü diyebilir, adamın geliri kötü diyebilir... Adamın vardir bence bir şeyi. Çok elbebek gulbebek gelin olsaydı, adam on numara olsaydı anlatıp yayardı

Konu sahibinin de falsoları var aşırı histerik. İlişkilerinin detaylarını bilmiyoruz, belki karşı tarafın rahatsız olduğu bir şey vardır o yüzden saklamıştır.
Belki ben biraz kendi açımdan da düşündüm, benim en yakın arkadaşım dediğim insanlar aylarca ilişki yaşayıp son dakika söylese net kırılırdım. Ama asla trip atıp, ağlamazdım arkadaşlığımız bu seviyedeymiş ben bilmiyormuşum diyip sonrasında mesafemi ona göre ayarlardım.
Yani sizin bakış açınızı da anlayabiliyorum ama bana bu konuda tek bir doğru varmış gibi gelmiyor. İnsanların ilişkilerinin boyutuna bağlı biraz da bu durum.

Gitmeyin nişanlınızla başka bir programınız olduğunu ve mutluluklar dilediğinizi söyleyin ufak ufak uzaklaşın.

Ne olmuş 4 aylık ilişkisi evliliğe gidiyor diye nazardan mı korkmuş?
Nişanına gitmeyin. Tanımadan evlilik kararı vermiş, şimdi bi ton sorunu olacak adamla. Dert dinlemekten kurtulursunuz en azından.
Ay evet kimse kimsenin çöp kutusu değil dinlemeyin dert babası olmayın daha güzel

Evlenınce kocam ıstedı deyıp senınle arkadaslıgını bıtirecek bı kafa bu kızdaki bu arada

Nişana gitseniz de gitmeseniz de takmaz bu arada.
Belki sız ona hesap sordunuz dıye o da size hesap sorma geregı duyar gitmeyince evet ama o zaman tam zamanı işte şunu demenin
' kocacıgımla öyle karar verdik, kararımızı bitek biz sorgulayabılırız'

Gerçekten yakın arkadaştık. Ondan bir ay önce ben biriyle görüşmeye başlamıştım ve ona her detayı anlatıyordum kendisi de soruyordu. Sorduğu için de anlatıyordum. 1 ay sonra o birisiyle görüşmeye başladı ve bize sadece buluştuk diyordu fazla detay vermiyordu fotoğraf sordum görmemezlikten geldi ve ben o ara her şeyimi anlattığım için sinir oldum.
Nazardan korkuyordu büyük ihtimal zorlamadım. Bir arkadaşım da bu hareketine sinir oldu ve rahatsız olduğunu mesajla söylediğinde arayıp gönlünü almış.
Nişan elbisesinin fotoğrafını attığında gruba kıyamadım görüntülü aradım iyice konuşalım dedim açmadı. Akşama kadar dönmeyince niye açmadın dedim çok karışık yoğunum aklımda arıcam dedi. Ben de tamam dedim. Yarın için nişan hazırlığı yapıyomuş meğersem. Çağırmayı falan geçtim bana sadece nişanım var dese ben yine okeyim uzak şehirlerdeyiz çünkü ama demedi. Nişan elbisesi fotoğrafından yarın nişanı olduğunu bilmem gerekiyomuş sanırım. Ertesi günde nişan fotolarını attığında bana telefonunu açmadım diye mi hayırlı olsun demedin çok yoğundum o ara diyor. Telefonumu açmamasına alınmamıştım bile yoğunum diyince tamamndemiştim. Her şeyi yazdım. Nişanım var demedin bile çok üzüldüm dedim. O mesajıma görüldü attı. Gerçekten diğer arkadaşımı aradığı gibi beni de arasaydı o an yine yoğundu diyelim bir hafta sonra falan arasaydı mesaj atıp açıklasaydı kendini okeydim ama bir ay sonra dönüp kızgınlığın geçsin diye bekledim demesi dalga geçer gibiydi. Eskisi gibi de olamam düğününe de gitmem zaten çağırmaz da bence.

Bir de bayılın isterseniz. Öyle karar almıs işte biri de birinin kararına saygı duysa yahu. Uzun zamandır istiyormuş belki kendince nazar olur vs ya da başka bir korkusu var. Samimi arkadaşım olsa anlayıs gösterirdin ben. Ayrıca dua ettiniz diye niye beklentidesinizkinbunu vurguluyorsunuz hoş değil

Benim samimi olduğum bir arkadaşım daha önceden kısa süreli görüştüğüm birisi ile evlendi. Öncesinde bana nasıl biri diye sormuştu, bende sanıyorum ki bunlar yeni yeni görüşüyorlar sonuç olarak evleneceklerini davetiye gelince öğrendim, düğünlerine de gittim ama arkadaşım benim sorun yapacağımı düşündüğü için ilk zamanlar söylememiş.

Valla çocuğum olduğundan beri kaç kişinin üstünü içim cız etmeden çizdim ben bile bilmiyorum. Hiç milletin ilişkisine arkadaşlığına şusuna busuna gönül koyacak vaktim ve enerjim olmuyor. Canımı biraz sıkan herkesi anında uzaklaştırıyorum, direkt engeli basıyorum. Çocuklarımın eşimin ihtiyacı olan toleransı kimse benden çalamaz. Size de aynını tavsiye ederim.

Arkadaşın değilmiş böyle her bokunu benden saklayan bir arkadaşım olamaz olmamalı çünkü herşeyi çok kıymetliymiş gibi saklayanlardan hoşlanmam bide bir tek onlara nazar değer ben arkadaşlarımın resmen sıçtığına kadar bilirim zaten hayatimda sayılı kişiler vardır gerisi herhangi insanlar kategorisi benim için nişana gitmem madem öyle karar vermişler siz de böyle karar verin

Böyle bir insanı derhal hayatınızdan çıkarın ve asla ama asla o kişiye hesap sormayın "vay niye söylemedin kırıldım" vs diye. Kendini çok değerli görür bu sefer de. Kimse vazgeçilmez değildir gitmeyin nişanına falan. Anlatmadığınız bir şey yoksa eğer arkadaşınız tahminimce 'nazar değer, herkes bizi kıskanıyor, kimsecikler bilmesin muhteşem ilişkimizi' tarzında histerik kafada biri.

Nerdeyse aynısı başıma geldi 10 yıllık arkadaşım nişanlanacağını bir gün öncesinden haber verdi:) şu an bebeğiyle boşanma aşamasında oda böyle kocamda kocam kafasındaydı ne yazık ki. En iyi günlerinde beni dışlayan kız boşanma aşamasında peşimden ayrılmamaya başladı şimdi de ben görüşmüyorum kafam kulağım rahat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…