Bin tane ihtimal var. Çok da her şeyi kişisel almaya, kasit görmeye gerek yok. İnsanların (özellikle evlilik bebek, buyuk sinav telasindaki insanlarin) aklına gelmeyebilir bazen. Bu bzii sevmedikleri, artık hayatlarında istemedikleri anlamına gelmez ki. Ablam evlenirken tabii gelin arabasına arkadasi oturdu, annemler de bizim arabaya şehir dışından gelen birini almışlar. O hengamede beni unuttular
ben üstümde abiye, komşular için tutulan minibüse bindim. En yakın arkadaşımın düğününe şehir dışından gelmiştim, bir gün önce "erken gel kuaföre de eşlik et" dediği için akşam saçımı taradım arabaya bindim. Yanımda ne toka ne tarak ne fön, hic bir sey goturmedim. Pandemi yasakları varmış, sadece gelin alıyorlarmış
yasakların kalktığı düğünlerin olduğu ilk hafta kuafor bulmak ne mümkün. Üstümde şik elbise,altta topuklu ayakkabi, elektriklenmis terli saçımla rezalettim
ha bir de foto çekimine yardim ettim,eve geldik. "Gelin arabasıyla gidersin" dedi. Ama gelin cikarma sırasında beni unutmuş basmış gitmiş. Tanımadığım insanlara rica ettim beni götürür müsünüz diye :)
Bana insanlık hali geliyor çoğu şey. Tabii kasıt varsa o başka. Mesela bir arkadaş (
C Cerez87 ) yazmış nişan gününden önce elbisesini atmış da yarın nişanim var dememiş, başkalarını çağırmış bu kizi çağırmamis, sonra tebrik etmedi diye kıskanç iması yapmış laf sokmuş. Öyle biriyle Asla arkadaşlık yapmam. Ama insanların beni unutmasına, bazı şeyleri bana anlatmamasina falan da takılmam