7 senelik arkadaşım ilişkisini gizlemiş mesajla 2 gün sonraki nişanına davet etti öfkelenmekte kırılmakta haksız mıyım?

Honeypink

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
116
170
29
yıllardır evlenemedim diye bana dert yanan ,sık sık teselli ettiğim onun adına dua ettiğim güzel şeyler için motive ettiğim arkadaşım benden ilişkisini gizlemiş. ilişkisi de maksimum 4 aylık diye tahmin ediyorum. Mesaj üzerinden aniden ben nişanlanıyorum gelirsen sevinirim yazmış,şok oldum,hayırlı olsun da aşkolsun hiç haber vermedin kırıldım diyorum,sözlümle öyle karar verdik kararımızı bir tek biz sorgulayabiliriz diyor ?? O kadar kırıldım ki ağladım bebeğimden saklayamadım ağlamamı,dışlanmış hissettim diyorum bana hırslı hırslı bir tek sensin böyle olumsuz tepki veren demiş,değer verdiğim için gerçekten kendimi enayi gibi hissediyorum. 2 ay önce evime davet ettim onu güzel ağırlamak için bebekli olmama rağmen çok özendim gerçekten anlayamıyorum bu nasıl bi kafa?

Nişana gitmem. Mesafemi koyarım. Ama uzatmamda.

Allah Allah söylemez söylemez . Kızın özeli, belki aile ile paylasana kadar kimseye anlatmak istemedi yayilmasin diye, belki daha once hoslandigi insanları bile paylastigi icin pisman oldu, belki bir anda karar verdiler, belki sizin laf taşıdığınızı düşünüyor.
Ben de 9 aydir cok mutlu bir iliski icindeyim, oldukça da ciddiye gidiyoruz
Ama bir sürü yakinimi - özellikle annemi tanıyan insanları, kuzenleri, annemin de sohbetinin bulunduğu evimize giren çıkan yakınlıktaki arkadaşlarımı, mahalleden arkadaşlarımı falan hikayelerimden engelledim:) hiç kimseye de hayatımda biri olduğunu söylemedim, bin kere buluştuk konuştuk da. Bu benim kararım yani. Onlara güvenmiyor değilim ama iyi niyetle sohbet ortaminda o ona söyler, bu buna söyler, ailemin kulağına gider falan
Durduk yere sevgilimle tatillerim sorun olur. Neden bu riski alayim ki?
Ayrıca her arkadaşımın her ilişkimi bilmesi beni rahatsız etmeye başladı çünkü çok flortoz bir insanım, devamli aşık olurum bir süre önce beni rahatsız etmeye başladı o yüzden yakınlarımla ilişki paylaşımımi sinirlandirdim.
Öz ablama bile sevgilimle ciddi kararlar alıp o yanıma taşınmak için iş bulunca söyledim, tanistilar kaldı Ki siz alt tarafı yakin arkadaşsınız yani.
Bence çok ciddiye almayın. Gidin nişana, insanların sınırlarına da saygı gostern

Ama o onun karari, onun hayati. Kirildim falan yazacak kadar bir sey gormuyorum ben

haklısınız değmez,bu aralar çok duygusallaştım bu da üstüne tuz biber oldu ummadığım birşeydi

Ben üniversitede kırılmıştım arkadaşıma. Çocukluktan beri arkadaşımdı dostumdu. Ailece de görüşürduk. Sabahlara kadar her konuda sohbet ederdik. Bir kaç kez ablası sevgilisi olduğunu ima eden şeyler dedi ben hiç takılmadim bile. Olsa x söylerdi diye.
Sonra yine ablasindan duydum ve aşırı kirildim hani deseydi kendi içimde saklamak istedim vs yine anlardım. Ama ablasının uzaktan arkadaşlarının bile haberi varmış benim yoktu. Bir de söylememe sebebi ben anneme söylermişim falan. Çok kırılmıştım. Hayal kırıklığı olmuştu benim için. Arkadaşlığımızi ciddi manada sorgulamistim. O günden sonra da eskisi gibi olamadık hiç.

Yedi yıllık olmasa bile benim de yakın gördüğüm arkadaşım eşimle görüşmeye başladığım vakit sebepsiz küsmüştü. Bazıları böyledir

Yani kız derdini kederini anlatıp yüklemiş size. Mutluluğunu, önemli kararlarını gizlemiş.
Ben ilişkisini gizlediği icin degil ama 'sözlümle oyle karar verdik ve kimse bizim kararlarımızı sorgulayamaz' dedigi icin Nişana gitmem.
Sizin arkadaş olarak misyonunuz 'dert dinlemek'ti. Ve sözlüsünü bulunca dert ortadan kalktı.
Yukarıda bir arkadas cok mantıklı bir yorum yapmış.. ilişkisinde sorunlar yaşamaya başlayınca gelir bol bol anlatır size

Benim 10 yıllık arkadaşım söylemiyor çoğu şeyi, bunu konuştuk onunla bana mı güvenmiyorsun sorun ne birileriyle mesajlaşıyorsun sürekli sevgilin var mı yok mu ama bana bir şey demiyorsun dedim
Haklısın söylemiyorum yapım böyle ve inan ki ilişkilerimi anlatıp anlatıp ciddileşmemesinden çok sıkıldım artık ciddi bir şey olmadıkça kimsye anlatmamaya karar verdim dedi sen de bana söylemesen sorun olmaz dedi
Canı istediğini anlatıyor istemediğini anlatmıyor inan ki hiç umrumda değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…