yıllardır evlenemedim diye bana dert yanan ,sık sık teselli ettiğim onun adına dua ettiğim güzel şeyler için motive ettiğim arkadaşım benden ilişkisini gizlemiş. ilişkisi de maksimum 4 aylık diye tahmin ediyorum. Mesaj üzerinden aniden ben nişanlanıyorum gelirsen sevinirim yazmış,şok oldum,hayırlı olsun da aşkolsun hiç haber vermedin kırıldım diyorum,sözlümle öyle karar verdik kararımızı bir tek biz sorgulayabiliriz diyor ?? O kadar kırıldım ki ağladım bebeğimden saklayamadım ağlamamı,dışlanmış hissettim diyorum bana hırslı hırslı bir tek sensin böyle olumsuz tepki veren demiş,değer verdiğim için gerçekten kendimi enayi gibi hissediyorum. 2 ay önce evime davet ettim onu güzel ağırlamak için bebekli olmama rağmen çok özendim gerçekten anlayamıyorum bu nasıl bi kafa?
Ama o onun karari, onun hayati. Kirildim falan yazacak kadar bir sey gormuyorum benyıllardır evlenemedim diye bana dert yanan ,sık sık teselli ettiğim onun adına dua ettiğim güzel şeyler için motive ettiğim arkadaşım benden ilişkisini gizlemiş. ilişkisi de maksimum 4 aylık diye tahmin ediyorum. Mesaj üzerinden aniden ben nişanlanıyorum gelirsen sevinirim yazmış,şok oldum,hayırlı olsun da aşkolsun hiç haber vermedin kırıldım diyorum,sözlümle öyle karar verdik kararımızı bir tek biz sorgulayabiliriz diyor ?? O kadar kırıldım ki ağladım bebeğimden saklayamadım ağlamamı,dışlanmış hissettim diyorum bana hırslı hırslı bir tek sensin böyle olumsuz tepki veren demiş,değer verdiğim için gerçekten kendimi enayi gibi hissediyorum. 2 ay önce evime davet ettim onu güzel ağırlamak için bebekli olmama rağmen çok özendim gerçekten anlayamıyorum bu nasıl bi kafa?
haklısınız değmez,bu aralar çok duygusallaştım bu da üstüne tuz biber oldu ummadığım birşeydiTamam hadi bozuldunuz belki ama ağlamak ne alaka yani, siz de fazla histeriksiniz.
Çoluklu çocuklu gün içinde bir sürü işi gücü koşturması olan birisinizdir muhtemelen, yani oturup bu olaya ağlayabilmeniz ilginç cidden.
Neyse hayatta tek derdiniz bu olsun bari.
Yedi yıllık olmasa bile benim de yakın gördüğüm arkadaşım eşimle görüşmeye başladığım vakit sebepsiz küsmüştü. Bazıları böylediryıllardır evlenemedim diye bana dert yanan ,sık sık teselli ettiğim onun adına dua ettiğim güzel şeyler için motive ettiğim arkadaşım benden ilişkisini gizlemiş. ilişkisi de maksimum 4 aylık diye tahmin ediyorum. Mesaj üzerinden aniden ben nişanlanıyorum gelirsen sevinirim yazmış,şok oldum,hayırlı olsun da aşkolsun hiç haber vermedin kırıldım diyorum,sözlümle öyle karar verdik kararımızı bir tek biz sorgulayabiliriz diyor ?? O kadar kırıldım ki ağladım bebeğimden saklayamadım ağlamamı,dışlanmış hissettim diyorum bana hırslı hırslı bir tek sensin böyle olumsuz tepki veren demiş,değer verdiğim için gerçekten kendimi enayi gibi hissediyorum. 2 ay önce evime davet ettim onu güzel ağırlamak için bebekli olmama rağmen çok özendim gerçekten anlayamıyorum bu nasıl bi kafa?