7 senelik arkadaşım ilişkisini gizlemiş mesajla 2 gün sonraki nişanına davet etti öfkelenmekte kırılmakta haksız mıyım?

Ay bu ne böyle insanla arkadaş filan olmam.Bu kadar saçma düşünce yapısı görmedim görmemde inşallah.Hiç üzülmeyin karşı taraf sıkıntılı siz de nişana gitmeyiverin hayatınızda önemli gelişmeler olduğunda o kişiye haber vermeyin kim ne yaparsa aynı şekilde karşılık vermek gerekiyor

Aynen öyle. Bazi insanlar sadece seni kullandiklari kadar yakin davraniyor. Isleri bitince bay bay sana.
Bay bay deseler iyiydi, içlerini rahatlatmak, dertlerini ya da başkaları hakkındaki kötü düşüncelerini kusmak istediklerinde yine sana ulaşmak istiyorlar, biliyorlar ki kimse ile paylaşmaz, yaymaz, sıfır risk. Boyle bir ahtopotla mücadele ediyorum, yedi koldan ulaşmaya çalışıyor, benim de düsturum asla arkaya dönüp bakmam, yürüüür giderim, geçermiş, unutulurmuş, eskısı gibi olunurmuş, hiç benlik şeyler degil..

acaba bir şey den mi küstü. Yoksa hiç sorun olmadimi. Davranisinda falan degisikliktemi olmadi. Bak buna çok çok sasirdim. Sanırım ben gorusmezdim. Çok fena da gönül koyardim.
Yok hiç olmadı, her toplantımıza gelirdi. Bizler zaten asla birbirine kırıcı davranan, kötü sözler söyleyen insanlar hiç değildik, şakasına bile asla demezdik demeyiz yani. İlk gebeliğimi onlara söyledim hep ne bileyim hep ilklerimizi söyledik sevinçlerimizi paylaştık üzüntülerimizi paylaştık. Kendi okuduğu bölümü sevmiyordu bıraktı biz destek olduk ona, yeni bölüme hazırlandı kazandı yine yanında olduk, kutlama yaptık, yani kardeş gibi düşünün. Görüşüyoruz ama ayda yılda bir mesajla belki. Tebrik falan ettik tabi hatta sorguladık haklısınız falan dedi. Ama artık demek ki istemiyor dedik kafamıza takmadık. Diğer arkadaşım evlendi yine de çağırdı arkadaşım ama hiç gelmedi. Arada işi düşerse sorar iyi de kızdı niye böyle yaptı hala anlamadım.

Işin içinde bir şey olabilir. Hiç arkadaşlarini çagirmamayşi falan. Ama ucu size dokunmuyorsa boş vermek en iyisi.

Işin içinde bir şey olabilir. Hiç arkadaşlarini çagirmamayşi falan. Ama ucu size dokunmuyorsa boş vermek en iyisi.
Evet hiçbir arkadaşını çağırmamıştı. Kıskançlık nazar vs diye de düşünmüş olabilir. Bi de şu geldi aklıma, ben onu evine bıraktım bir kaç kere hatta evine gitmeyi teklif ettik evinin önünde bıraktırmamıştı, başka sokakta bıraktırmıştı falan. Acaba diyorum ailesinden mi çekiniyordu diyeceğim de ailesi de benim ailem gibiydi. Belki bilmediğimiz şeyler vardı. Ucu bize dokunmuyor eminiz ama bilmiyorum. Geçen de bi şey sormak için yazdı mesela samimi şekilde :) ben de samimi şekilde cevap verdim kimse benim yüzümden kendini kötü hissetmesin derdindeyim.

Gecenlerde bir üye yazdı, "eşim arkadasların seni kıskanıyor dedi, ipuçları gösterdi kendince, inandım ipleri kopardım, şimdi yapayalnız kaldım, beni sadece kendine muhtaç etti, bir sohbet bile etmiyor, gözüne bakıyorum konuşsun diye" minvalinde. Bazisi manupile ediyor, inanası olan da inanıyor.

Yok ya eşiyle hiç alakası olduğunu sanmıyorum. Kendisiyle aşamadığı şeyleri vardır belki de

Bence haklısınız.Benim de var bir arkadaşım öyle.Sordum ketumum ben dedi.Ben de birseyimi paylaşmıyorum.Araya mesafe girdi.Nisana felan da gitmeyin.Sorarsa ben oyle uygun gördüm diyin.ayni onun dediği gibi

Kusmene gerek yok kendi icinde yasamak istemis.sende ona ozelini anlatma olsun bitsin.arkadasliga devamke

eskiden ben de çok kırılırdım böyle şeylere ama zamanla anladım ki herkesin haklı olduğu bir nokta var. Sizinle ilgili değil yani bir laf var ya kimse size karşı değil herkes kendinden yana diye hakikaten öyle. Kırılacak gücenecek bir şey yok bence. Hadi kırıldınız onu da anlayabilirim ama ağlamanız gereksiz.

Ahh okurken çok duygulandım, kendimi gerçekten anlaşılmış hissettim ne kadar güzel ve net ifadeler kullanmışsınız tane tane, yürekten teşekkür ederim.

Kusmene gerek yok kendi icinde yasamak istemis.sende ona ozelini anlatma olsun bitsin.arkadasliga devamke
Küsmedim soğudum, kafamda bitirdim, kendisi her önemli olayımı anlatmama rağmen, özelini benden saklıyorsun diyordu bana. Sağlıklı bir psikoloji içinde değil belli ki, bu saatten sonra benden uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…