7 günde 10 kilo

sana bşy diyeyimmi kankiş baktırsın oda çıkar a - inan biz ateş grubu kızlarıyız yavrum huyumuz suyumuz kilomuz eşdeğerdir emin ol
Biz baya uyumlu olduk yaaaa iyiki acmisim bu sayfayi ilk defa yaptim bunu iyiki diyorum yapmisim[/QUOTE]
bencede iyiki açmışsın ilk sayfanda tanıştık hepimiz dimi gelen arkadaşlarda çok tatlı süper gidiyor bence sen isim değiştir güzin ablaların evi yap daha güzel olur :)

canlar benim netim çok sorunlu bu gece idare edin geç cevap yazıyorum valla ben anlamadım neden böle oluyor

ya cidden şükretmek lazım şimdi 20 kg fazlamız var diye üzülüyoruz böle insanlar ne yapsın biz işin fiziksel görünümündeyiz ama cidden vermemiz lazım sağlık açısından düşünerek kurtulmamız lazım

kızlar birde anlaşma yapıyoruz hedeflenen kiloya ulaştığımız zaman bile hergün 3 fincan yeşil çay ve spora devam edeceğiz eğer 1 yıl korursak bu kiloyu sabitleriz zaten en güzeli sağlıklı yaşam hamburgere pizzaya kebapa hayır sebze meyve :)))) hoş insanın canı çekiyor

yesil cayi ben artik asla birakmam birakamam herhalde bagimlilik yapti bende saglikli yasamak en guzelli spor salonuna yazilmayi dusunuyorum valla yanima bir yoldas bulsam burda millet yerinden kalmaya useniyor olmasa yanliz gidecem

yesil cayi ben artik asla birakmam birakamam herhalde bagimlilik yapti bende saglikli yasamak en guzelli spor salonuna yazilmayi dusunuyorum valla yanima bir yoldas bulsam burda millet yerinden kalmaya useniyor olmasa yanliz gidecem
ben gelirdim ama mesafeler çok kanka kız parana yazık evde yaparsın netin var setin var ne kafiyeli oldu bomboş ev kocada yok başında spor salonunda millet terleyecek ıyy ter kokusu ne gerek var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…